標題: 有無人用緊one或者s4? [打印本頁]

作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-31 03:14 PM     標題: 有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
作者: i.miss.u    時間: 2013-5-31 03:28 PM

我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-31 03:43 PM

我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正% a8 h' q' A. i4 y
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
" r& Z: y4 Z& |' v0 h* a  X
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
作者: maydayy    時間: 2013-5-31 06:40 PM

S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
作者: i.miss.u    時間: 2013-6-1 03:07 AM

公仔箱論壇( Y8 N  w+ \7 ?* S0 z( G8 n
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
$ m- L) R$ R8 ^4 I, Z1 w- `米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
6 K0 g7 ?) M+ Y2 h  j' o- R" I2 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
, l3 C6 a+ I0 t# K講mon一定係one靚d
作者: 沒有人像你    時間: 2013-6-1 04:21 AM

用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-6-1 04:35 AM

S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱tvb now,tvbnow,bttvb' t# p" A% S1 R2 Z! k1 O8 I
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
) k+ M" J, A$ K) `  ktvb now,tvbnow,bttvb連傾電話個d都會熱??
0 z0 ?( O# S0 f8 Mos.tvboxnow.com我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
作者: maydayy    時間: 2013-6-1 05:07 AM

" N7 R. K7 t% U  U/ u7 e/ t
連傾電話個d都會熱??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ p" W2 S5 i3 M# e4 g
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
4 {' L2 f; z( E米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
公仔箱論壇) `- h9 z$ }" {' x- s3 ?
係, 用一陣就會熱
) i, V: n4 X9 b5 F" O! U講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 05:39 AM

我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 05:39 AM

用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便, B! Q% m, I0 ?
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
& b- N& D% K2 V3 I% w  S# |SENSE TV係咩黎架??
作者: 沒有人像你    時間: 2013-6-1 05:54 AM

/ D0 Q% x0 S8 c' ?0 E3 ]os.tvboxnow.comSENSE TV係咩黎架??
* s7 B# Q; L5 P/ U魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) H3 s$ V8 {1 v! p. p
可以將one當做遙控
. S7 E7 n$ J  ?' C! ?os.tvboxnow.com其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
作者: 魚柳bell    時間: 2013-6-1 06:20 AM

我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
5 v5 M' x9 P6 \tvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 O, _, w7 ?/ e) `) H
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 06:38 AM

tvb now,tvbnow,bttvb* l; Y# T4 m& w, I" L" i7 }
可以將one當做遙控
4 r1 e  ]* j" u+ o4 i% ^tvb now,tvbnow,bttvb其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. t3 X0 H/ Z/ M8 A0 ?4 V
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
公仔箱論壇8 V$ q+ m* S8 \8 W/ H: z+ U
咁犀利
4 J8 ~2 Y' Y) {5 L& q) yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我今晚都出去試下部機先
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-6-1 06:39 AM

公仔箱論壇5 ?- n+ w; E* o: e
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
7 \# T6 ^) z0 b" i魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
8 {9 y! |  L& t- `4 x, r9 u
wow,你幫我打左支強心針公仔箱論壇. q& u4 b+ \$ s" g: u
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
作者: 魚柳bell    時間: 2013-6-1 06:48 AM

tvb now,tvbnow,bttvb' Y1 B4 f% ?) x' m
wow,你幫我打左支強心針TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 Z9 ^  B% E8 Q6 e/ A0 @0 M
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' U8 g& w& u7 O' R; [5 w) O$ ^
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
/ a/ @( l& t/ V! S; D2 u1 w2 j. mtvb now,tvbnow,bttvb我覺得d電都ok襟tvb now,tvbnow,bttvb1 ]/ Z4 a( |/ I
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
5 n0 j4 c% d0 ]2 I. h* C1 c( c公仔箱論壇http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm
作者: kevincyk    時間: 2013-6-1 11:20 PM

開主上網舊電應該唔會到一日

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0