標題: 近排有咩新機好呀? [打印本頁]

作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 06:27 AM     標題: 近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-27 06:45 AM

note3仲要等喎
  b' S# u7 x% t* c9 i我覺得one幾好, 自己都用緊
作者: maydayy    時間: 2013-5-27 07:06 AM

我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 07:20 AM

note3仲要等喎tvb now,tvbnow,bttvb  v( u! t8 v! ^# p) X
我覺得one幾好, 自己都用緊os.tvboxnow.com) v: Q8 c8 C0 D
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
公仔箱論壇( _8 q% y+ i0 b
one易唔易用呀?順嗎?
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 07:21 AM

我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
# u3 f9 B$ f, D/ N1 w$ f& E: @& a, R公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
5 L! d* [5 O. u0 Ros.tvboxnow.com下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
作者: maydayy    時間: 2013-5-27 07:45 AM

' Z2 t& a! Q9 _2 v/ H5 }
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?) ~' D( ?( I: p/ y, o9 c& }
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
公仔箱論壇  w) x# j6 h# o% l
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-27 08:02 AM

+ E6 ?$ T+ k* f5 ^2 c) S& a
one易唔易用呀?順嗎?
. M, {9 b- X2 Tsweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* C& X' g& g: Y; ?
易用呀, htc機既sense ui都好好用架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) @8 T$ u# X2 i/ \
順, 我玩game同睇片都冇lag過
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-27 08:17 AM

我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-27 08:18 AM

0 z% G) [8 [' g9 g4 U易用呀, htc機既sense ui都好好用架tvb now,tvbnow,bttvb& i- w- \/ D) E4 h4 F7 A
順, 我玩game同睇片都冇lag過
+ b8 F" f) c" D: i6 D$ |, F米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
1 e6 U9 g& w* e8 p$ i公仔箱論壇agree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 08:33 AM

我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添os.tvboxnow.com) C. F! |3 o8 G* h0 U6 Q. v
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
% t: h1 e5 \" ?6 h' n8 a* J% htvb now,tvbnow,bttvb我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 08:34 AM

/ n1 w- J; ?  J3 r7 g9 N公仔箱論壇係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋os.tvboxnow.com! h" \( h. b' G, I/ i
maydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
( n+ o: }: A9 D0 |) K3 A公仔箱論壇下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-27 08:55 AM

, |7 R3 s  K- H. B* B7 ^. C我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
3 w0 B* O* h* o( z' M( ^) s  f) ~os.tvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
, \# L3 G7 ?* ^' R0 a9 }6 y$ KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
作者: 布朗尼    時間: 2013-5-27 09:13 AM

近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 09:27 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ^: ]3 X" Q- w# i* e# N
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
, g% w5 v& [8 ^/ Q0 F. }- X/ Pos.tvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
- ]1 a9 T( a, s0 _7 utvb now,tvbnow,bttvb原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 09:28 AM

近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
: W0 O( M4 J' w布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
7 j$ d3 h5 C" O3 i+ m$ J8 z+ ]下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌
作者: 友淺新恆    時間: 2013-5-27 03:47 PM

其實樓主唔好比較太多,自己鐘意就去馬.利申:本人用緊XZ
作者: 六少    時間: 2013-6-6 10:58 PM

有無人用緊Sony Z 覺得好架/

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0