標題: 你地覺得galaxy s4買唔買得過? [打印本頁]

作者: maydayy    時間: 2013-4-24 09:32 PM     標題: 你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
作者: 339699    時間: 2013-4-25 03:12 AM

只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-25 01:57 PM

太貴+1
! s0 n' x/ m' F& U5 n, l成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
作者: maydayy    時間: 2013-4-25 02:19 PM

太貴+1
8 k1 l4 I  |" q+ {/ l! R% S成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
  a; P2 t8 ?( s/ X& R, \7 E沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
) {  p, y- ?8 y+ V6 u1 y3 S7 |  ]os.tvboxnow.com下, 咁搵笨
3 j/ T! a' \5 o8 k  H( W0 Mos.tvboxnow.com不過佢3g同4g係咪同時出先?
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-25 02:51 PM

os.tvboxnow.com* u  w+ w$ i) v8 \) a" |9 X5 @
下, 咁搵笨公仔箱論壇  s& b9 V4 N$ c; r3 M3 g
不過佢3g同4g係咪同時出先?5 h: J% m6 K" s6 U$ A' U' S* m
maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
% ~5 ^, ]7 Z4 M" B, ~tvb now,tvbnow,bttvb唔係呀, 4G版聽講會再遲Dos.tvboxnow.com: J2 ?" v& {/ ?4 s; ^) ^6 A
不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
作者: dcup32    時間: 2013-4-25 08:20 PM

It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
作者: skychu3302    時間: 2013-4-26 09:31 AM

太貴+TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. f  ?' u- z1 ^- f. F
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
作者: 一百蚊    時間: 2013-4-27 05:03 AM

初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...+ N2 ?8 Y: ~3 A* {- z4 A6 i* @$ Q8 [
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
作者: maydayy    時間: 2013-4-27 05:21 AM

太貴+os.tvboxnow.com* C4 j% h# e% |
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
+ M- G3 Y7 ~4 u6 w% F$ g! mos.tvboxnow.comskychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
os.tvboxnow.com+ o1 ~% ^8 T  V" c+ {% K
下..乜咁樣架: `7 v  N; u  r/ T0 U
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
作者: maydayy    時間: 2013-4-27 05:22 AM

初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
5 X, Y7 B8 S4 X" Eos.tvboxnow.com依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d公仔箱論壇% ~- i2 F: G& n& V7 t
一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
' z4 n5 n3 p9 J( L- |! DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
作者: 一百蚊    時間: 2013-4-27 01:17 PM

" `# t+ q' ^( B/ F呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ^, S1 s, B) N
maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
. P7 n! H  v4 r, U! Y9 `* H
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d
( C5 N  H5 m" ?4 [( T+ p6 o今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
作者: bombbomb2    時間: 2013-4-27 02:31 PM

8# 一百蚊
6 r1 w- E/ `+ D6 B9 w2 X( dos.tvboxnow.comagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
作者: verdy    時間: 2013-4-27 04:17 PM

差不多要6千蚊,太貴了;。
作者: 一百蚊    時間: 2013-4-27 08:39 PM

8# 一百蚊
! G. M/ A0 }* Z+ |& r. o3 R, Vagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
2 u- Y* X; K% R! h* g+ tbombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- {" X# ]/ M' Q$ Z9 ]+ W! ^; i
係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題
4 h* W7 D+ ^' b& Wbtw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
作者: maydayy    時間: 2013-4-27 09:16 PM

8# 一百蚊 * K* h( K) q+ H3 U  [3 Y$ J; d% \
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
( [, i* s" d9 W' R3 J8 ^" L) P0 ~os.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
公仔箱論壇# `: N+ }8 K$ H8 A& B
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯
9 c" t2 w: A5 N2 H. g" L1 Z0 O( z' a9 p不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-27 09:33 PM

4 W: a( ~( C+ o2 ?1 a; C, CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 X) U9 b% `. T: |
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁os.tvboxnow.com9 f: ?# d1 H& a; H' ~( p4 P6 N
maydayy 發表於 2013-4-27 09:16 PM
; h$ i" j& C7 s! }# I$ Pos.tvboxnow.com我睇左篇評測文, 眼球追蹤功能成功率得10%架咋, 都冇咩用
( O* f6 p1 [$ L# ?/ ahttp://digital.sina.com.hk/news/-7-1354594/1.html
作者: upk709394    時間: 2013-4-30 09:31 AM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0