標題: 絕色美女---梁嘉琪 [打印本頁]

作者: kerofaye    時間: 2013-3-6 02:15 AM     標題: 絕色美女---梁嘉琪

佢又有樣﹐ 演技又唔錯。 可惜永遠都係三線頭
作者: zzleezz    時間: 2013-3-6 02:18 AM

最初我仲以為佢係梁小冰~
作者: 大文細佬    時間: 2013-3-6 03:27 AM

版主, 主題開正你嗰瓣呀! 原來好多人覺梁嘉琪靚靚架
作者: saiii    時間: 2013-3-6 05:15 AM

但係把聲有d惡頂
作者: kerofaye    時間: 2013-3-6 06:26 AM

我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.+ a* n* O8 `. ?0 \: z
tvb now,tvbnow,bttvb& I# C. t3 k  m; C* q) f8 w

% ^2 J6 ]/ k: ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為

真係散發出很自然的美態

公仔箱論壇; L/ l, V' L% ]1 ^/ J5 d% V
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' h# x. q7 A- `& T4 U& e3 p

, x0 x4 G$ {" K. G% |: \+ f姚子羚
亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員
作者: leekwoklam    時間: 2013-3-6 10:04 AM

大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。
作者: kerofaye    時間: 2013-3-6 10:24 AM

本帖最後由 kerofaye 於 2013-3-6 10:26 AM 編輯   I+ A. H3 C! u% Q1 X0 I9 i
% @% s& ~+ z3 e! w8 V! Y
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) P  L7 d7 _  E) u0 _8 M* V
leekwoklam 發表於 2013-3-6 10:04 AM
" J( t+ |/ j9 G0 T  mos.tvboxnow.com

嘉琪

梁嘉琪初出道時, 我以迷上佢
. \7 y" Q9 w, C. J) Wtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇( b7 f* U% N& n: i  Y
可能人挾人緣啦....佢係我喜歡個類女仔..
作者: leekwoklam    時間: 2013-3-6 11:15 AM

[attach]2084803[/attach][attach]2084804[/attach]os.tvboxnow.com: {- Z2 F# h1 |* w" B
[attach]2084805[/attach]嘉琪與司徒法正師傅TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 b3 q. b1 f9 ^' u  C
% U, |; G- C6 X) t
飽未呢?不過是從網上抓來,唔好又話係我嘅珍藏呀。
作者: 大文細佬    時間: 2013-3-6 02:33 PM

我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.( @/ ^* j. u" l* g" U

F5 w- d, n. p: I4 gos.tvboxnow.com公仔箱論壇, ]& _. e. Z/ H& |) \" _
因為真係散發出很自然的美態* r8 r9 P  e' H) W. m

5 h( {/ E5 U# F- w1 F" Y7 P& T) d: B0 `8 M
姚子羚亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員 ...
+ r9 u( \% d6 k2 s) nkerofaye 發表於 2013-3-6 06:26 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 C8 F3 o. u' X
os.tvboxnow.com, H7 t  `% f, p: @6 S) {, f
我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!
作者: 大文細佬    時間: 2013-3-6 02:34 PM

版主梁嘉琪第一張相巧索呀
作者: leekwoklam    時間: 2013-3-6 02:51 PM

我都唔好意思講,係呀細佬。姚子羚唔化妝我未見過啊,真的很可......嗎?
作者: kerofaye    時間: 2013-3-6 08:23 PM

D

相很美,  睇一世也未飽啦...

1 W2 J; y4 w; ?

我要珍藏住D相

作者: kerofaye    時間: 2013-3-6 08:26 PM

os.tvboxnow.com. x; U' V% `+ i1 b$ h

. q$ I" g- I" p; j公仔箱論壇我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!
' T) s! W) w  B; ^/ F7 {大文細佬 發表於 2013-3-6 02:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 {! t1 X7 l/ t4 B# l9 ^  \  r9 {- j

我未見過

姚子羚唔化妝....

有冇相睇下証實呀

作者: 大文細佬    時間: 2013-3-7 12:19 AM

% n3 x5 x  D1 y0 r+ y: d; V我未見過姚子羚唔化妝....有冇相睇下証實呀公仔箱論壇" e( z5 y6 G: J& y
kerofaye 發表於 2013-3-6 08:26 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 Y& a# R% ^* z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 M; u  w6 A$ z# b
hahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. 不過我都會睇整體架... 如果化咗妝.. 兩個do係靚靚..
作者: kerofaye    時間: 2013-3-7 04:25 AM

, g, u0 K% @: j8 F, R1 P- \1 M/ ]os.tvboxnow.com, `; `8 N2 z5 U: K
hahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. ...
9 [8 t4 s0 _$ e( o- Vos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2013-3-7 12:19 AM
* Y0 ]# i) P+ d$ a- v2 x公仔箱論壇當年嘉琪好似同過張繼聰拍拖,
$ W5 z) V8 B6 x) d1 T4 V
7 }8 V. s9 Y- m3 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我地可以攪個《梁嘉琪影迷會》
作者: leekwoklam    時間: 2013-3-7 10:14 AM

我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。
作者: 大文細佬    時間: 2013-3-7 12:32 PM

我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。公仔箱論壇# K* L5 K7 z' g- S$ r$ y9 E
leekwoklam 發表於 2013-3-7 10:14 AM
* C% e, ]  _# n2 s& m

5 M5 i) B$ w( oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀
. z1 d/ X1 a) c' g/ @; j% S% F7 Z7 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓!
作者: ~chopper~    時間: 2013-3-7 05:36 PM

你係佢fans呀!!!!
作者: kerofaye    時間: 2013-3-7 08:42 PM

l) u$ n8 q! b& Q! }- yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇0 z7 h) ?0 q2 Q' C$ S+ O
版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀os.tvboxnow.com2 l2 ?3 Q  U8 Y# Y# P
佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓! ...
; N  X& s, l+ \* D3 o* Q+ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2013-3-7 12:32 PM
os.tvboxnow.com& w, e- x. d. ?! Z+ m# H- v* e7 n
完全同意...公仔箱論壇" T! c! c" f: T
2 `/ h, l# b4 G; h" `: i" u
不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛
作者: kerofaye    時間: 2013-3-7 08:45 PM

你係佢fans呀!!!!公仔箱論壇6 c* ]- r0 i0 {% C0 I$ o
~chopper~ 發表於 2013-3-7 05:36 PM
# q0 J# t) _5 V$ b+ Utvb now,tvbnow,bttvbyes....

係佢fans呀

作者: sourdough    時間: 2013-3-8 01:03 AM

作者: 大文細佬    時間: 2013-3-8 01:28 AM

4 l5 T9 W- r4 h& k) Y6 H公仔箱論壇os.tvboxnow.com, Y" H5 l4 N& M
$ N6 g: Z& p% x& Xos.tvboxnow.com完全同意...
. N7 P& m0 Q+ Ttvb now,tvbnow,bttvb
* m" h) f' v- N- Y' pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛tvb now,tvbnow,bttvb9 ?# [% a5 J9 d, @# a
kerofaye 發表於 2013-3-7 08:42 PM
os.tvboxnow.com9 k( P2 g+ a$ z2 h1 L1 }

: [0 B1 n- P6 Q" ^公仔箱論壇八婆.. 唔係呀化?... 我覺佢好可愛喎.. 我好多friends都好似佢咁架.. hahahahahaha 我指套劇既性格
作者: kerofaye    時間: 2013-3-9 05:11 AM

22# 大文細佬 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. |! p3 D5 M4 y5 Q) j
尋日出左一個場口﹐  就係在公司見到司棋姐...講左兩句對白
+ |- Z( v1 a' ]1 N公仔箱論壇8 j  K8 E' P1 ^6 w$ W: z
真係冇乜發輝的機會
作者: damonli2    時間: 2013-4-4 10:47 PM

她做不到女主角
作者: enghinming    時間: 2013-4-9 06:23 PM

love this lady

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0