標題: 大马性爱光碟事件 华裔部长辞职 [打印本頁]

作者: 甘仔超    時間: 2008-1-2 10:49 PM     標題: 大马性爱光碟事件 华裔部长辞职

2008年01月02日 格林尼治标准时间09:034 m8 d9 d' V) g& `- i7 R5 ?
os.tvboxnow.com: w: k) h, p$ {; ^: s
马来西亚华裔卫生部长蔡细历1月2日宣布辞职。此前,他承认是广为流传的性爱光碟男主角。
6 M8 o8 _& j( r+ _tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb$ Y* C$ `/ X4 {7 m
蔡细历宣布辞去所有官职及党职,包括国会议员,即刻生效。os.tvboxnow.com1 w; |9 |: U$ B/ }
身兼马华总会副总会长的蔡细历表示,他已经向首相巴达维、其他内阁官员以及家人道歉。tvb now,tvbnow,bttvb6 v; s( ~3 R8 a: d& Q
但是他周二(1日)曾表示不打算辞职。1 X4 ~. Y9 ]3 a" d8 @
各界预料巴达维将在最近几个星期之内宣布举行大选。
6 ~* Y' J0 f. x' @) }' VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而这次的性爱光碟丑闻事件使得巴达维首相在选前又多了一个必须面对的难题。
/ {6 Z* y2 s$ ~3 M  @tvb now,tvbnow,bttvb蔡细历还说,他的妻子和孩子都接受了他的道歉,宽恕了他。蔡细历说,他不知道是谁摄制了这个性爱光碟。
; D" Z, }- f+ N& n, m/ Z) Sos.tvboxnow.com他的妻子黄薛卿也发表了声明,表示蔡细历"多年来都是尽责的好丈夫、好父亲",所以全家"共同与他走过这段艰难的时刻"。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ Q7 N6 ^4 x* J* }
性爱光碟tvb now,tvbnow,bttvb! _: s0 U# W5 X
马来西亚《星报》报导说,光碟一开始先是在周六出现在马来西亚柔佛州城市-麻坡,光碟被摆在不同的地点供人自行拿取。
8 Q. \% e! c0 B0 G  G" R8 n; YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。在《星报》报导之后不久,蔡细历便在马华总会拉美士总部举行记者会,承认他便是性爱光碟的男主角。os.tvboxnow.com( S+ d7 _- Q, w9 T1 R
现年60岁、出身柔佛州的蔡细历说,光碟中的女主角是"朋友",并且否认是光碟是他自拍的。
8 h, \8 p) e0 _5 I虽然蔡细历不愿揣测是谁拍摄了光碟、并且将之流传于市。但是他也表示,拍摄光碟的人的用意已经"昭然若揭"。9 _- x1 I' L: Q
《星报》的报导说,蔡细历性爱光碟是在一家酒店的套间内以偷拍的方式拍摄的。至于是哪一家酒店和拍摄的日期则不能确定。公仔箱論壇1 a! M' G1 i2 ^
蔡细历担任卫生部长以来,便推动免费发放安全套以减少感染爱滋病,但是此一做法受到了宗教派系的强烈反对。tvb now,tvbnow,bttvb$ L6 ~8 s  X# N6 z, \7 _
马来西亚媒体分析说,这次蔡细历涉及了性爱光碟丑闻,使得他的仕途蒙上了阴影,而马华总会与执政党-巫统的联盟关系也面临了挑战。+ B/ m' A8 Q3 S7 L

3 i, ]/ o6 g: w$ lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 v8 N$ F* g- J: o2 Itvb now,tvbnow,bttvb
( `  k7 S: E& C/ j% W; v0 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蔡細歷辭去的職位) P, f8 i& L  k: `( V* n

3 W8 O! Y0 Z' L3 z7 n& d% X官職         衛生部長
$ x2 a/ k9 d9 w; |4 w( \0 o& XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。黨職        馬華副總會長
' p) U- H8 X+ a% K: G* t5 h馬華柔佛州聯委會主席
( D0 F/ m6 @4 a5 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。馬華峇株巴轄區會主席
) s1 b3 O. g" qos.tvboxnow.com議員        拉美士區國會議員* w  N  J/ q! s$ X9 `& i% X/ {
. _5 Q$ H6 d9 M# M* I- h8 J, s9 u$ P

6 Y- p5 `1 D+ [2 y' c- Y0 N7 itvb now,tvbnow,bttvb
' G; M8 G, g  \1 g% J' y) W7 y/ y[ 本帖最後由 甘仔超 於 2008-1-2 11:16 PM 編輯 ]
作者: yipy82    時間: 2008-1-2 10:51 PM

:024:  heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
作者: hongie    時間: 2008-1-2 10:51 PM

anyone got the movie???
作者: mowchienhung    時間: 2008-1-2 10:56 PM

剛看新聞,他可能會因為裡面有口交而被告.
作者: lwy1874    時間: 2008-1-2 10:57 PM

don't get the movie, is illegal
作者: jayboon    時間: 2008-1-2 11:00 PM

大大,那里有的下喔??? 
作者: m430ca    時間: 2008-1-2 11:01 PM

thanks
作者: hongie    時間: 2008-1-2 11:02 PM

is just a copy inside our computer not duplicating it... don't need to worry lar...
作者: 甘仔超    時間: 2008-1-2 11:04 PM     標題: 回復 #6 jayboon 的帖子

你向成人區留意下啦,應該好快有架啦!
作者: jj99xx    時間: 2008-1-3 01:25 AM

原帖由 mowchienhung 於 2008-1-2 10:56 PM 發表 ; K  |: p" j0 |% Z" l. U- g
剛看新聞,他可能會因為裡面有口交而被告.
* d! M# |8 p3 pos.tvboxnow.com係 bor, 回教法律不容口交 gor bor
2 s+ a5 U( p: o: l! A: h5 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& d" t+ e' w) sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁佢会唔会被判俾人斬甩條 jur jur 咖???
作者: 甘仔超    時間: 2008-1-3 01:35 AM     標題: 回復 #11 jj99xx 的帖子

呢單野都可算馬來西亞嘅大新聞囉!同我地個X有得揮,不過X就唔駛辞职
作者: 月※月    時間: 2008-1-3 01:56 AM

咁多醜聞既 公仔箱論壇% u- L5 A9 {" \
呢咖野真係吸引咩
作者: 甘仔超    時間: 2008-1-3 02:04 AM     標題: 回復 #13 月※月 的帖子

十個男人九個好色, " _0 c* n- T8 G% }2 Y: \
天下男人都好色, tvb now,tvbnow,bttvb5 R& D4 a1 d/ ^+ c$ ]0 X
妳冇聽過咩?:onion31:
作者: jj99xx    時間: 2008-1-3 02:06 AM     標題: 回復 #13 月※月 的帖子

咁你幾日唔浦頭,又有乜野醜聞可以自爆呀?
作者: jj99xx    時間: 2008-1-3 02:09 AM     標題: 回復 #12 甘仔超 的帖子

可能落咗红頭纸, 响奧运年, 有セ糗事醜聞通通冚得就冚 loh
作者: 甘仔超    時間: 2008-1-3 08:50 AM     標題: 回復 #16 jj99xx 的帖子

哎!勒索X高官許榮囚三年
1 N  ^" v* {  X  m+ ^0 Q公仔箱論壇
作者: jj99xx    時間: 2008-1-3 09:02 AM     標題: 回復 #17 甘仔超 的帖子

老水猪扒要入册、 Mr. X 就 un un 腳乜事都冇& H3 G  U. T, @& C8 w' i- L3 z$ p: L

; ~# O0 |/ e% Ztvb now,tvbnow,bttvb唉、呢个係乜野世界呢
作者: 甘仔超    時間: 2008-1-3 09:18 AM     標題: 回復 #18 jj99xx 的帖子

除非見光啦,好似阿松哥咁!公仔箱論壇* l; ]7 L  K$ ~) l- t$ K9 I2 g& d
所以幾時都話香港好啦,
作者: jj99xx    時間: 2008-1-3 09:37 AM     標題: 回復 #19 甘仔超 的帖子

松哥 jap 咗隻囯宝,得罪天庭,所以永不昭生
作者: lhg123    時間: 2008-1-3 01:01 PM

偶要看光碟!!!
作者: 甘仔超    時間: 2008-1-3 07:11 PM     標題: 回復 #20 jj99xx 的帖子

其實蔡细历都幾有吉屎!古惑仔話齋:做錯要認,打要企定!都自動辞职仲想點呢?
作者: jj99xx    時間: 2008-1-4 01:04 AM     標題: 回復 #22 甘仔超 的帖子

係呀係呀,俾着係日本仔重会切腹添 bor
7 x0 @2 E' T, m3 s( S% d公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ [1 G% X2 z+ O) l, o' L
但係如果發生响特區就冇有怕,可以繼續 un un 脚做 D6
作者: 甘仔超    時間: 2008-1-4 01:15 AM

/ J) g9 p: `9 U7 D

, D, T+ N# A3 w公仔箱論壇山口组乜都切啦!
作者: ravedoggie    時間: 2008-1-4 01:21 AM

原帖由 jj99xx 於 2008-1-3 01:25 AM 發表
: W. N1 D+ o- o' b. P4 m9 M/ V公仔箱論壇
& d8 I( S4 L$ zos.tvboxnow.com係 bor, 回教法律不容口交 gor borTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 U& `( m* g8 f) s5 U* I# A' O# a
os.tvboxnow.com" |$ v" {% ?# o
咁佢会唔会被判俾人斬甩條 jur jur 咖???
6 ^- T9 b, s7 K公仔箱論壇os.tvboxnow.com* j7 X  e5 ]1 q. p9 d$ C' u- y
os.tvboxnow.com! \1 D1 U) Q# l
no such thing.. ok?? wont cut ppl dick 1 le... -.-"
作者: jj99xx    時間: 2008-1-4 02:12 AM     標題: 回復 #25 ravedoggie 的帖子

馬拉就唔知,不過我睇過条片,係响巴基斯坦放出嚟嘅,有對男女通奸,男嘅被一刀切,女緊就被人擲石而亡, 可惜我已经 delete 咗个 file
作者: 月※月    時間: 2008-1-4 02:24 AM

原帖由 甘仔超 於 2008-1-3 02:04 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb$ I+ ^! s1 j1 E& W) ^' @
十個男人九個好色,
% P: A$ t* ]! x; UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。天下男人都好色, / i1 j' I3 R. t; @  v
妳冇聽過咩?:onion31:
) ]+ M* F  t' X* ~2 Q4 K& c6 Y- T1 I公仔箱論壇都知男兒好色:019:
: C1 {7 r/ ]; ~0 `/ ]. ^但不是這樣無品卦:014:
作者: 月※月    時間: 2008-1-4 02:28 AM

原帖由 jj99xx 於 2008-1-3 02:06 AM 發表
  z8 Y/ S0 n/ i/ q咁你幾日唔浦頭,又有乜野醜聞可以自爆呀?
tvb now,tvbnow,bttvb7 w* D  I+ h; E* s
我又不是男生,怎會有醜聞啵:024:
作者: 月※月    時間: 2008-1-4 02:34 AM

原帖由 jj99xx 於 2008-1-3 02:06 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb3 X! j: q: R; R/ ^0 u5 {
咁你幾日唔浦頭,又有乜野醜聞可以自爆呀?
公仔箱論壇  q  [; P' R, V
JJ有很多醜聞 公仔箱論壇3 ~3 a8 k( A  S" x
我都看不少喇
作者: jj99xx    時間: 2008-1-4 04:02 AM

原帖由 月※月 於 2008-1-4 02:34 AM 發表 os.tvboxnow.com0 R* D. I( M# I+ p8 M

( q4 @; F: n& |- w% q7 K5 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。JJ有很多醜聞
$ ^" p9 p, E0 T8 F公仔箱論壇我都看不少喇
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" d% X+ I# h0 F7 a1 B
乜我 d 纹好醜咩 ?os.tvboxnow.com. ^  h8 @6 d+ X) l3 `
tvb now,tvbnow,bttvb( u" A# R# d+ r* o" j: d5 i

) q! Z: M6 c- y. A. _1 j' \0 W' b) N8 @6 p+ e! i$ z1 o
tvb now,tvbnow,bttvb2 ~/ |/ m5 z! k: p" L4 ^

9 V2 a4 G: g  b* C公仔箱論壇" }# T/ O. X( A( M4 o7 b  o" ~
作者: jj99xx    時間: 2008-1-4 04:19 AM     標題: 回復 #24 甘仔超 的帖子

成堆麻甩佬光脫脱有乜好睇
; |5 V# Q! {  U( E. E9 c' `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ ^3 d$ F! s7 ~; ^1 Y% G醒件正野你補吓身啦
! f" k$ E4 d. ?2 M& F+ ]1 B! Q5 x公仔箱論壇0 p. m% m; }" c& B: G1 W

作者: 甘仔超    時間: 2008-1-4 09:00 AM     標題: 回復 #31 jj99xx 的帖子

琴晚成堆麻甩佬都要求果張光碟喎,就俾你果張佢地啦,滿足下d肉虫!
作者: jj99xx    時間: 2008-1-4 11:23 AM     標題: 回復 #31 甘仔超 的帖子

咁呢張土炮都唔錯咖,攞來止吓咳先啦...
2 W+ e8 U) n# `5 \/ s- t, T8 \公仔箱論壇( q+ @  s* Q+ ?  T8 {  ~0 Z7 ^

4 X% l' q- U3 N, m  R& W- `3 X2 a" {

作者: 甘仔超    時間: 2008-1-7 08:55 AM

( N% v( c8 \9 I! E* stvb now,tvbnow,bttvb我不會是第一位,更不會是最後一位(落入這步田地的大馬政治人物)。大眾自有公斷。」 蔡細歷原本政治前途看好,對自己因性愛光碟事件被迫辭職,他難掩心中的不甘。
作者: petermac    時間: 2008-1-7 11:41 AM     標題: 回復 #10 jj99xx 的帖子

如果呢單嘢是發生在大陸,你估會怎樣?
: [- Z: @& l, g$ U7 H5 {os.tvboxnow.com可能會:1.不會有人去老虎頭上抓虱子(等於自己活得不耐煩---想找死)
( w& I2 h# Q3 r* ntvb now,tvbnow,bttvb    2.揭發者人間蒸發,案件根本不成立;1 m  a' K: S" Q# l( u; L9 X" Y

7 e2 m* S$ ~4 u+ S! V2 }, d請你俾個答案....
作者: engguan    時間: 2008-1-7 02:17 PM

i watched ady.....
& e0 D+ @1 S0 T2 H0 B, zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。not nice.....0 Z: p1 h  B) O; t, L
total got 28 minutes...
2 N; o( S; a" L4 i) C" ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。15 minutes onward just doing xxxx
作者: 甘仔超    時間: 2008-1-7 02:21 PM     標題: 回復 #35 engguan 的帖子

莫非你有隻碟?
作者: jj99xx    時間: 2008-1-7 02:41 PM     標題: 回復 #35 engguan 的帖子

wow, non-stop pumping for 15 minutes?  what a stud.  haha!
作者: jj99xx    時間: 2008-1-7 02:45 PM     標題: 回復 #34 petermac 的帖子

我唔係大陆人、冇セ研究公仔箱論壇0 m: V- c- r# t& o$ I

( }# ^0 e, F8 W# u+ }& T! Itvb now,tvbnow,bttvb大陆都有法律、不過应该冇 islamic countires 咁 harsh
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-7 10:26 PM

真係唔小心!!os.tvboxnow.com/ O' ?) \5 d: j1 d
其实我认为蔡生论资历同学历。
4 k/ \: c8 _; ?' o7 {9 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。侅马华都算係老前辈。
( D: a' [) l3 ]& f8 |+ N3 y% W& o公仔箱論壇之前果位蔡瑞明係一位建筑师背景,
& s7 O' [  G  K7 j2 y. V公仔箱論壇我好多医生朋友都话蔡生係最适合嘅人选。
; c1 n2 Q; n8 U, [7 D# u公仔箱論壇(因为蔡细历係医生)
/ A7 t1 H9 G/ R$ X8 ?; L0 |tvb now,tvbnow,bttvb不过因为大马係属于"回教国家",
; j9 t& F# Z. A) G/ n" O思想方面就比较。。。。公仔箱論壇) d4 h$ V7 B/ D3 }- q: _
所以今次侅各方面嘅"压力"之下,
+ i4 `' p  v, M% Y. {os.tvboxnow.com冇人可以"保住"。& a3 [; B8 l3 b0 m/ J) N2 I
如果话係"敌对"嘅政治阴谋?% d& I$ N. z0 g
我就唔同意。
作者: jj99xx    時間: 2008-1-8 03:11 AM     標題: 回復 #39 jacksonkua 的帖子

可能佢唔慣做官,冇提防 d paparazzi 啦
作者: 甘仔超    時間: 2008-1-8 11:58 AM     標題: 回復 #39 jacksonkua 的帖子

大馬華人有25%,但就控制住大量資金,其他人又點會唔攻擊呀?
作者: angkukubb    時間: 2008-1-8 12:03 PM

么呢度系吹水区啊???
作者: dennisliangd    時間: 2008-1-8 12:09 PM

thanks............
作者: 甘仔超    時間: 2008-1-8 01:13 PM     標題: 回復 #42 angkukubb 的帖子

呢度係時事新聞吹水區,有Point 架!
作者: jacksonkua    時間: 2008-1-9 12:10 AM     標題: 回復 #41 甘仔超 的帖子

哈哈,都有呢個可能性发生!tvb now,tvbnow,bttvb  y& A# |# g! T
但我认为应该唔係其他"皮色"人嘅所谓,
$ e. H, \6 `# m( [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因为呢個"部长"位已经遇咗俾"马华"(大马华侨),
9 r) t* o# Y% \# t' H: w/ ^$ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而其他"政党"人我就唔排除,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" M. `. T* K/ u/ v
都可能係自己人做嘅!公仔箱論壇9 l. L& w2 t) T  V( W2 p
(呢個机会最大), e6 `" ?3 D. p  L7 s/ T6 O' j
因为如果C辞职,
7 A/ L4 I. m5 Jos.tvboxnow.com而马华内部就会挑选D有能力嘅"中央委员"顶上,
4 T/ M4 d% w& ~1 P# Qos.tvboxnow.com公仔箱論壇7 f7 y4 y0 f# l( B  N3 r
终结:我认为呢件事肯定对(攻击者)有利益。所以先只会发生。
作者: 赤溪砂瀑    時間: 2008-1-9 12:31 AM

佢攞嚟嘅
; r8 j- U2 d4 W- _- S# t/ dos.tvboxnow.com克林頓都有版佢睇,以"不忠"作為導火綫而被人炸落台tvb now,tvbnow,bttvb6 S3 V% h% d8 b1 \9 i: Y, j
自己國家嘅前首相都係被人告佢雞奸至入獄os.tvboxnow.com0 n7 W* m' R( F, h3 N
佢應該好清楚為官者一旦同性醜聞扯上關係會點! G1 L6 P5 y# y4 [! K: }: M  X5 ^
& i) j6 a' p( E# |$ u
修身、齊家、治國、平天下
0 t/ _) Y6 c, F; j& K$ Xos.tvboxnow.com身為唐人,居然成爲新一年國家第一宗醜聞,真係丟架
, p; C) n8 `  v( V; `公仔箱論壇仲話自己係衛生部長... 一啲都唔衛生...
作者: akon_lin    時間: 2008-1-9 03:17 PM

距只系5好运
作者: 甘仔超    時間: 2008-1-9 09:52 PM     標題: 回復 #46 赤溪砂瀑 的帖子

點解你覺得身為唐人就覺得丟架呢?唐人唔係一個身份証明,
( B- R  Z" L# C# Rtvb now,tvbnow,bttvb克林頓亦証明一個鹹濕總統唔一定受人受人唾駡,
作者: 赤溪砂瀑    時間: 2008-1-10 11:32 PM     標題: 回復 #48 甘仔超 的帖子

如果你係大馬人,應該好清楚呢度嘅種族問題有幾嚴重TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 Q" E$ E" l$ r7 k8 \5 y4 v
因爲膚色關係,無論咩情況待遇都會天差地別
* D: w6 ?% _" N6 v& B7 Ios.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb. V1 ^$ y. r; l8 i
有土著官員房屋建築違反法律都可以冇事,亦冇廉署拜侯佢os.tvboxnow.com( O9 p  b& s& A' ?
就算你唐人讀書科科A,你都冇資格入政府大學
& O" G0 @1 l. F
- T9 d' d. ]8 O! ?9 U# Dos.tvboxnow.com因此凡係有咩上頭條嘅事件,好多人就會第一時間睇咩種族嘅人犯事
3 W0 g# e6 g- ?+ @/ |1 E公仔箱論壇幾乎係"同種族 = 同宗"嘅情況os.tvboxnow.com8 w, c( O$ H/ g% D$ h) V
就好似係你嘅叔伯兄弟走去滾被人捉到、過程被人拍低派街坊、上埋報紙,你會有咩感想?
作者: ss8250    時間: 2008-1-17 06:28 PM

可惜不能下載!
作者: Q版許樂    時間: 2008-1-17 06:58 PM

對住呢d人真係唔想講野
作者: jj99xx    時間: 2008-1-17 11:23 PM

原帖由 Q版許樂 於 2008-1-17 06:58 PM 發表
  c1 c* Q8 I6 o+ G  X. ]9 Yos.tvboxnow.com對住呢d人真係唔想講野
tvb now,tvbnow,bttvb% P. K9 c# Z  y% D9 b# r" b
邊个邊个???+ v# Q6 D& `1 I
2 J) R$ ?. ]# v" c4 D5 R
你講吹緊水 d 人???
作者: 甘仔超    時間: 2008-1-17 11:44 PM     標題: 回復 #52 jj99xx 的帖子

唔想講野,可以係無聱抗議嘅一種!
作者: 网络重生者    時間: 2008-1-18 12:43 AM

这个部长大人真是倒霉啊
作者: 甘仔超    時間: 2008-1-18 12:55 AM     標題: 回復 #54 网络重生者 的帖子

冇錯,只可用倒霉來形容,
作者: anson828    時間: 2008-1-18 01:20 AM

I heard that this video got many version..also dunno is true or flase de??
作者: 甘仔超    時間: 2008-1-18 01:25 AM     標題: 回復 #56 anson828 的帖子

really?
作者: kyreu    時間: 2008-1-18 08:20 AM

政治家的游戏
作者: 甘仔超    時間: 2008-1-18 08:22 AM     標題: 回復 #58 kyreu 的帖子

呢d事全世界都有發生架啦,

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0