標題: 點解 Happy Sir 唔使坐監? [打印本頁]

作者: 楊巨祥    時間: 2012-11-6 03:02 PM     標題: 點解 Happy Sir 唔使坐監?

一個停職警員,打暈咗個賊,笠咗佢支槍,$ J2 m& U) ]0 w8 _/ H: _

1 n# ]' `" @& t- T到最後用嗰支笠返來嘅槍隊冧咗個在職警員。公仔箱論壇5 G2 a5 L0 [" t* \/ O( l( ^; ]

! o7 r6 k) u! i0 }公仔箱論壇老毛你真係同我講佢唔需要付法律責任?
作者: jaslam    時間: 2012-11-6 04:39 PM

結局真係笑爆嘴,林瘋係咁開槍射啲毒水樽,隨隨便便就可以領養子珊個仔,黑警條片冇copy擺係部手機度,咁容易隔空delete就唔洗死咁多人啦。
作者: edwinxian    時間: 2012-11-6 05:38 PM

因為佢係TXB個契仔
作者: ryan0282    時間: 2012-11-6 11:55 PM

可能d警察覺得向Sir死的那一槍唔系Happy Sir開噶啰。。。講笑。。。我覺得其實系tbb想開拍續集。。來個《飛虎掃毒》。。。最好加埋馬Sir啦!!呵呵
作者: jasonina    時間: 2012-11-7 12:21 AM

This is draum~
作者: 543245171    時間: 2012-11-7 01:09 AM

点解要
作者: sheep5210225    時間: 2012-11-7 02:00 AM

最后一集太假~\(≧▽≦)/
作者: Icedtea_822    時間: 2012-11-7 05:10 AM

因為編劇趕住收工,所以每套劇都係好草草收場了事。。。
作者: 电视狂    時間: 2012-11-7 09:32 AM

都唔使这么赶吧!最后个集一点都唔 make sense。
作者: hchkmc    時間: 2012-11-7 05:11 PM

在毒品倉外被捕,之後做了逃犯亦無事!
作者: ciam    時間: 2012-11-7 05:41 PM

D賊死哂, 潘Sir著草, 除非佢自己對自己出嚟.
作者: mcmcwai    時間: 2012-11-7 05:44 PM

劇算吧
: X  q( j0 P0 h# jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。當笑話睇吧

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0