標題: 男公關「鴨」遭騙財騙色 [打印本頁]

作者: 甘仔超    時間: 2007-12-13 11:46 AM     標題: 男公關「鴨」遭騙財騙色

/ F. P+ g; J) z8 p9 x1 K7 ?) {3 nos.tvboxnow.com2007年12月13日
6 a. H0 B- q/ {6 a' l$ P; P+ i  u! X5 f
) `4 L" J& J7 r# k* M公仔箱論壇港女北上尋歡成風,令深圳「鴨」(提供性服務男公關)有市有價。在深圳,有無良夜總會覷準部分年輕男子「搵快錢」的心態,以招聘男公關為誘,騙取應徵男子各種收費後,安排老妓女扮富婆,接受其性服務,然後大彈其「技術太差」,拒絕付費。令這些應徵男子財色兼失,知難而退。
" U  ^. Q. j7 L3 j0 L9 u4 F2 g" F# vtvb now,tvbnow,bttvb
4 k3 M8 y2 G6 }8 {. z, d
一名曾在深圳某夜總會任職招聘「公關伴遊」的負責人阿健(化名),日前向內地傳媒大爆行內黑幕。阿健表示,這些夜總會一般以「月入逾兩萬、免押金」等誘人條件。來吸引想「搵快錢」的年輕人上釣。
% ^! N7 e3 R% p* ytvb now,tvbnow,bttvb+ U' N- j/ X  w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 @. m! m9 ]+ p$ V2 ~! g
阿健稱,一般每人會先被騙六至八百元,然後他們會將應徵者閒置,再暗示他們送紅包予領班,騙取一定金錢後,夜總會便安排一個四十多歲的老妓女扮「富婆」接受其性服務。完事後,「富婆」會以應徵者技術太差為有,拒絕付費,令他們備受打擊,黯然離場。
作者: jj99xx    時間: 2007-12-14 12:16 AM     標題: 回復 #1 甘仔超 的帖子

桥唔怕舊,最緊要受:024:
- d, c, s! z4 R4 X/ k0 g1 R8 I' P8 W. }$ q4 x
老番有句話講得好啱嘅 --- if anything sounds too good to be true, it is:onion31: TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 m* A- B. y. U9 P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ O6 I2 S# u' g" G! ^
如果真係咁着數又咁好揾嘅,咁我都返大陸做其老鴨 loh
公仔箱論壇! B& H2 e2 \. a9 o5 ]( l- y. x

2 d4 i9 P  I4 g* W; A* W: s  u1 [os.tvboxnow.com[ 本帖最後由 jj99xx 於 2007-12-14 04:30 AM 編輯 ]
作者: 月※月    時間: 2007-12-14 02:15 AM

睇個標題都笑死左
/ s) p3 Y5 `  [- `公仔箱論壇好辛苦才入來睇全部文章啊:onion05:
  O4 b" f. \, p3 H+ b公仔箱論壇3 l3 S+ p: i1 u( b. z: T
多謝超哥分享,5 a  |1 N3 e, c7 G7 p
按了感謝作者.
作者: 甘仔超    時間: 2007-12-14 01:15 PM     標題: 回復 #2 jj99xx 的帖子

可以開套鴨仔血淚史:onion05:
作者: 甘仔超    時間: 2007-12-14 01:17 PM     標題: 回復 #3 月※月 的帖子

點解好辛苦才入來睇全部文章啊?莫非無錢交電費?
作者: bh99    時間: 2007-12-14 02:36 PM

可以開套鴨仔血淚史
作者: jj99xx    時間: 2007-12-14 02:38 PM

原帖由 甘仔超 於 2007-12-14 01:15 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb5 C$ A8 }- x9 w* x, ~5 F
可以開套鴨仔血淚史:onion05:
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( q% w( t3 e# L: Z
鴨仔? 冇我份 loh!公仔箱論壇9 G1 `9 E2 Z. a
7 A' a8 q5 r4 x5 k7 \) U5 [
開套「老鴨駒風煲老藕」我做主角就差不多!
作者: 月※月    時間: 2007-12-14 03:33 PM

原帖由 甘仔超 於 2007-12-14 01:17 PM 發表 : k1 N3 ?( n! Z* I5 }0 z
點解好辛苦才入來睇全部文章啊?莫非無錢交電費?
os.tvboxnow.com1 u0 k" b( g3 C2 v: Y7 A  \3 A
唔知不明怎解上tvbnow論壇,電腦會很慢才轉到網頁啊:019: tvb now,tvbnow,bttvb, d  S& W6 n0 e' e
搞到我都少左上來tvbnow啊:onion05:
作者: 月※月    時間: 2007-12-14 03:35 PM

原帖由 jj99xx 於 2007-12-14 02:38 PM 發表
" E, j8 r4 y0 f9 t1 k* p公仔箱論壇. }1 a9 ]5 @) x2 G1 m6 o& B
鴨仔? 冇我份 loh!
( Z. B, X6 Q9 A' ]. g1 e* ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 w2 U. O5 s1 V
開套「老鴨駒風煲老藕」我做主角就差不多!  
os.tvboxnow.com9 E* H/ ]' o$ I9 \! X
你講下劇情係怎樣喇,可以吸引多 DD人搵你做主角喇
作者: 甘仔超    時間: 2007-12-14 06:14 PM     標題: 回復 #8 月※月 的帖子

可能妳個ie中左伊波拉病毒!
! q" o. L% W: h! n3 }os.tvboxnow.com試下用Mozilla Firefox啦,超好用!!
作者: 甘仔超    時間: 2007-12-14 06:18 PM     標題: 回復 #7 jj99xx 的帖子

不如黎一套陶大乳陶古井啦!「富婆」係陶三姑!你做唔做?
作者: jj99xx    時間: 2007-12-15 02:08 AM     標題: 回復 #11 甘仔超 的帖子

吓,你竟然叫我去kau我師婆,佢個仔係我小學嘅古文老師嚟咖,呃你就四隻脚一条尾 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ?/ {+ O- S# t8 n" B7 k) F$ M

4 J8 b! @; `$ C( A* h1 V. T' W) Q陶都陶汪阿姐啦,有材,有裁,又有勢,橫掂佢果件都唔攞得幾耐
作者: jj99xx    時間: 2007-12-15 02:25 AM

原帖由 月※月 於 2007-12-14 03:35 PM 發表
2 Q4 G- ?* h. A6 n5 T" f, x5 ~公仔箱論壇os.tvboxnow.com3 q( V) b6 S- E/ v+ e1 L/ j
你講下劇情係怎樣喇,可以吸引多 DD人搵你做主角喇
$ j" g' A0 n/ h  h1 e: m
翻拍以前1965年唐宝云果套「養鴨人家」,今次改小小劇情 ---- 因為禽流感衛生署殺晒我啲雞鴨,我連棺材本都冇埋,迫住我要上深圳做老鴨維持生計,後尾kau到个靚妹叫阿月,整得佢冧,於是佢同我熟身,然後齊齊坐直通車返九龙玩煑飯仔
+ }  h5 A6 M9 y+ c0 }% Y( Etvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com' ^; c4 D; V6 _6 T6 M
正唔正呀?感唔感人呀?
! y* G, ^- n* T4 B公仔箱論壇
5 o1 f- W; K/ ]0 b! {8 L' `tvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 jj99xx 於 2007-12-15 02:41 AM 編輯 ]
作者: 甘仔超    時間: 2007-12-15 12:28 PM     標題: 回復 #12 jj99xx 的帖子

汪阿姐都六張幾啦,落左d妝可能會舉唔起喎老兄!
  L+ V+ g8 h6 w) o4 Atvb now,tvbnow,bttvb
. o7 d. W, Y* b( X1 p公仔箱論壇除非Keep到呢張咁啦.tvb now,tvbnow,bttvb8 i: l! B/ j# a4 g/ _: l
7 l6 v7 {7 m3 Y9 _0 y" y. U. K3 {  Y* J
作者: jj99xx    時間: 2007-12-15 03:37 PM     標題: 我的 Lisa 永遠青春

俾你睇吓我 d 珍藏啦細佬! 因住流鼻血呀!
作者: 月※月    時間: 2007-12-15 09:48 PM

原帖由 甘仔超 於 2007-12-14 06:14 PM 發表
2 {! e+ I: ^/ f  c+ Nos.tvboxnow.com可能妳個ie中左伊波拉病毒!
' C4 s4 t: F- h& l2 D試下用Mozilla Firefox啦,超好用!!
, O. L" V5 t. G2 w% L& Dos.tvboxnow.com我都唔知啊:014: 其他網址無事啵
作者: 月※月    時間: 2007-12-15 09:52 PM

原帖由 jj99xx 於 2007-12-15 02:25 AM 發表
$ L/ y) I& V0 x4 R  _' v2 g5 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb5 Y5 N6 r3 D, _9 K# u$ u
翻拍以前1965年唐宝云果套「養鴨人家」,今次改小小劇情 ---- 因為禽流感衛生署殺晒我啲雞鴨,我連棺材本都冇埋,迫住我要上深圳做老鴨維持生計,後尾kau到个靚妹叫阿月,整得佢冧,於是佢同我熟身,然後齊齊坐直通車返九龙玩煑飯 ...
% g, ~: t4 ]) N' N
車...翻拍咁舊1965啵:onion31:
作者: 月※月    時間: 2007-12-15 09:57 PM

原帖由 jj99xx 於 2007-12-15 03:37 PM 發表 公仔箱論壇! b6 Q4 l/ d) g3 Y: i; F0 {% [
俾你睇吓我 d 珍藏啦細佬! 因住流鼻血呀!
3 \3 n& j7 s* d# m' |. J8 H
真係好索啵 我都比佢迷倒添
作者: jj99xx    時間: 2007-12-16 01:10 AM

原帖由 月※月 於 2007-12-15 09:57 PM 發表 7 M, M  v  V8 R" R9 k

. {0 _/ X4 x& M! f- R/ G4 R, U! m; ^os.tvboxnow.com真係好索啵 我都比佢迷倒添
os.tvboxnow.com- ?/ S4 i) t- Z) D% g5 x
哦!原來你有大女人倾向 ga?  失覺失覺! * ~" \1 {' Y5 q( ]; Y' `+ S

1 P, O' ?  g& H- ^5 A, E1 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁去揾俞x啦,包你有運行
  B# ]* D5 l- i3 mos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com# O) v, F0 _  y+ K. v& x1 e+ |
作者: 月※月    時間: 2007-12-16 02:41 AM

原帖由 jj99xx 於 2007-12-16 01:10 AM 發表
' y9 r: }- [& e$ [5 ptvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 [& t. G$ m0 d5 s- Z4 n
哦!原來你有大女人倾向 ga?  失覺失覺!
2 J1 D" }+ D6 y3 O+ S% tos.tvboxnow.com. A# ]: ?4 m- B
咁去揾俞x啦,包你有運行  
公仔箱論壇% @2 o4 V9 ~+ I  X5 n* i0 G
噓...靚的東西,係人都鐘意喇.鐘意不是要擁有咖:onion31:
作者: 甘仔超    時間: 2007-12-16 01:38 PM     標題: 回復 #17 月※月 的帖子

jj個套「養鴨人家」咁殘,我開套雞鴨戀俾妳睇下好過啦,唔錯架!!
0 Y2 I5 p( f# X5 wtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb( q* J  Y0 i3 t* S; l, A3 d# ?
作者: 月※月    時間: 2007-12-16 04:23 PM

原帖由 甘仔超 於 2007-12-16 01:38 PM 發表
/ K* V' |2 B+ R: @公仔箱論壇jj個套「養鴨人家」咁殘,我開套雞鴨戀俾妳睇下好過啦,唔錯架!!
公仔箱論壇+ g; q6 |, H; M2 q4 F$ j- Y, n4 a

7 k$ j& R* [8 |* `$ n公仔箱論壇哎也 公仔箱論壇' C% a! l4 p6 {6 H8 z
又雞又鴨咁亂 公仔箱論壇! _% I) d( \% c- ~& C: \
驚睇唔明白啊:019:

作者: 甘仔超    時間: 2007-12-17 10:38 AM     標題: 回復 #22 月※月 的帖子

唔係呀!相當貼題喎!一隻「鴨」遭一隻「雞」騙財騙色!
作者: jj99xx    時間: 2007-12-17 11:10 AM     標題: 回復 #23 甘仔超 的帖子

乜..乜...乜你同阿月攪成咁...
作者: 月※月    時間: 2007-12-17 12:31 PM

原帖由 甘仔超 於 2007-12-17 10:38 AM 發表 : u! Y' u7 D/ k: R
唔係呀!相當貼題喎!一隻「鴨」遭一隻「雞」騙財騙色!
6 E$ P6 o% [. w  T" m) k+ hos.tvboxnow.com鴨騙雞 tvb now,tvbnow,bttvb! h0 J3 I4 u' d6 _1 z. X9 [
雞騙鴨 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  C5 z/ X: w0 ?/ b( Y4 q! Y6 N

$ D1 D5 M+ Q# b8 k7 v3 n* oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鴨是材 os.tvboxnow.com, K8 J8 O7 ^% ~/ `+ b
雞是識 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, m$ }8 L& A' y6 m( x0 X& N
全片雞和鴨講野 公仔箱論壇; X# |2 v% L4 S0 X1 H$ P( }7 L- L
講唔埋欄啵:009:os.tvboxnow.com; R  \% R* y0 f4 ~
你話係咪睇唔明丫
作者: 月※月    時間: 2007-12-17 12:34 PM

原帖由 jj99xx 於 2007-12-17 11:10 AM 發表
4 R: s9 `: }, qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。乜..乜...乜你同阿月攪成咁...
, Z3 E+ t. S" S4 h9 i3 g3 z! Y% Ios.tvboxnow.com噓...都未攪:014:
* }, I& ]% T9 V/ M$ X7 z2 l' x* _/ Cos.tvboxnow.com你有無留心睇咖:024:
作者: 甘仔超    時間: 2007-12-17 12:46 PM     標題: 回復 #25 月※月 的帖子

乜妳唔知日本出左隻貓狗語言翻譯機咩,好快就有雞鴨翻譯機啦!等下啦!
作者: 月※月    時間: 2007-12-17 12:52 PM

原帖由 甘仔超 於 2007-12-17 12:46 PM 發表
. D' a+ j8 V' J/ [' D% bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。乜妳唔知日本出左隻貓狗語言翻譯機咩,好快就有雞鴨翻譯機啦!等下啦!
公仔箱論壇8 ?) e! O+ u1 f7 `8 C# e8 o3 |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 l, ~, E6 s+ [, n
以前聽過有貓狗機,
, n5 R8 M* q/ \& q$ a公仔箱論壇咁...你都要等雞鴨機囉
' n) T8 i; m& l7 u. {0 d" p公仔箱論壇部戲又要等囉
作者: jj99xx    時間: 2007-12-17 04:20 PM

咁不如開部叫做「雞鴨拼鬥老水豬扒X先生」tvb now,tvbnow,bttvb3 f# J" ~5 Q3 Q6 g9 K$ A: \/ G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# x. p: D7 T2 u- _& n
講起X先生,有冇內幕係邊个?知唔知老水豬扒要坐幾多碌呀?
作者: jj99xx    時間: 2007-12-17 04:22 PM     標題: 回復 #26 月※月 的帖子

攪咗未啫?
作者: Viking72    時間: 2007-12-18 02:05 PM

真係姣婆遇上脂粉客,各有各精彩!
作者: 甘仔超    時間: 2007-12-18 04:01 PM     標題: 回復 #31 Viking72 的帖子

一個願【打】一個願【挨】,後尾唔岩數先有問題啫!
作者: 月※月    時間: 2007-12-18 11:54 PM

原帖由 jj99xx 於 2007-12-17 04:22 PM 發表
9 I8 E$ S7 P. c/ L) E2 B公仔箱論壇攪咗未啫?
2 m6 z+ I' E6 L1 s5 }- ~os.tvboxnow.com
$ A9 ?- }* u" h6 m! u+ J啫喱一早就攪好喇:onion14:
2 x- K, ~! h8 v  k, l/ t. ktvb now,tvbnow,bttvb
/ e$ b3 O; N) x) `/ I今天跟著食譜試吓整這個桂花啫喱果凍! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 F8 l- h$ T* Y0 U+ e
材料和做法非常簡單!
0 M8 V2 }# j) C# U  ~9 y0 q7 z4 Nos.tvboxnow.com出品的效果味道都算OK, 公仔箱論壇& x" F8 @: M+ p/ ]8 E( G$ e. a( s% E
不過略帶實點, TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! B, V; p6 f! Y+ h1 D
所以下次會少加魚膠粉啊!
公仔箱論壇. M: G# i- `7 y" x( N( G

作者: jj99xx    時間: 2007-12-19 12:21 AM     標題: 回復 #33 月※月 的帖子

乜你果 pat 野咁似 d 鬼婆恩物嘅......
作者: 甘仔超    時間: 2007-12-20 12:41 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, O" g, j& l$ T; z' ^! r; ]. N# p3 l
tvb now,tvbnow,bttvb7 I' O9 D! p/ E0 z' v( O% _
聚丙烯酰胺凝膠(Polyacrylamide Gel,簡稱PAAG)
作者: jiande    時間: 2007-12-20 12:44 AM

甘都得?做鸭?还是被骗的鸭鸭

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0