標題: [戀愛自白] 點樣至搵到女朋友..... [打印本頁]

作者: rexdt    時間: 2012-7-27 01:27 PM     標題: 點樣至搵到女朋友.....

呢個咁既世代男女都睇樣搵伴, 樣行得毒就無女仔鐘意
$ p6 `7 R" Y( Z3 A8 ]/ r( yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
作者: lanfenger    時間: 2012-7-29 06:13 PM

同意,是人的本性..比如婴孩看到相貌好的人靠近会笑,不好的靠近会哭的道理一样...os.tvboxnow.com/ y( R1 l7 A) N; {
如相貌不好,除了整容,只好从性格入手咯, 让你周围的人和你相处时感觉到你的与众不同,那才有希望..tvb now,tvbnow,bttvb* a, s  T+ _; c$ {' @
tvb now,tvbnow,bttvb" I0 l& |0 P  t; @1 v* v
别灰心,男人的魅力也很会吸引人的
作者: 21k88g    時間: 2012-7-31 06:26 AM

這問題很難答啊, 要看你有沒有多在外走動啊, 花心思才能打動女孩呀, 只有樣子是不行的, 還要行動, 花心思時間打扮一下自己吧, 沒有樣子就操練身體, 要先管理好自己才會有心思逗人歡笑, 替人分憂呀
作者: kerofaye    時間: 2012-7-31 09:38 AM

樣, 真係好緊要tvb now,tvbnow,bttvb: V4 M) a8 O' @8 F4 Z- I
) Y; R& z) e2 F/ S
以前細個會話唔係的﹐ 女仔點會睇個樣咁簡單呢?" P+ G! g3 }# e3 Q! F( x& O

1 I  `! {4 O% l) xos.tvboxnow.com
" _! B4 P0 \7 q8 g: _6 Ctvb now,tvbnow,bttvb不過連樣都冇就實冇人睇..我最清楚
作者: 木人仔    時間: 2012-7-31 09:44 AM

有錢=唔洗樣
4 E* D, F1 k6 i無錢=要樣os.tvboxnow.com7 g- J2 X+ W* s! h
無錢無樣=無女
作者: wmy123    時間: 2012-8-1 04:33 PM

女仔睇第一次卬象比較重要.
作者: Letlife8    時間: 2012-8-3 12:18 AM

作者: kenny5b123    時間: 2012-8-4 03:24 AM

最緊要有信心,會主動搵個女仔傾計,而又唔會齋講廢話既
作者: arasee    時間: 2012-8-4 08:28 AM

搵到錢自然有
作者: 唯美绽放    時間: 2012-8-4 10:27 AM

呢个世界好现实。
作者: 黑狼了    時間: 2012-8-4 01:59 PM

一個字,錢...
作者: macl2009    時間: 2012-8-4 10:58 PM

唔同意無錢無樣就無女,我相信有大把窮友無樣都有靚女,咁點解會有黎D事發生,唔通係奇蹟?錯,係性格!樣衰無錢只係人既一部分缺點,唔係人生最大既缺點.有D女性的確鐘意男仔有志氣,口水多,咸濕都有(當然唔好太咸啦~)所以做人唔可以咁灰嫁~加上愛情只係人生其中一部分,唔應該將佢當作唯一的.總之,我既結論係你搵唔到女朋友唔係你無錢無樣,而係你性格問題.
作者: sssheu168    時間: 2012-8-7 10:30 PM

我也是覺得 有錢就有女朋友 而且都會很正
2 \3 ^, k( k5 m& C9 yos.tvboxnow.com
# C5 ^, W; c, I7 i  E公仔箱論壇女生就會自己找上門來7 X* Y7 O! y3 U! D* x

$ a. X7 ^8 l( z9 O+ H$ h公仔箱論壇沒錢 就什麼都沒有  所以還是努力賺錢比較實在啊
作者: samsampigpig    時間: 2012-8-7 10:42 PM

. |7 e! ~! F2 Q5 h) f公仔箱論壇公仔箱論壇( `9 x6 ^6 Y; {2 ?
呢個咁既世代男女都睇樣搵伴, 樣行得毒就無女仔鐘意" G0 v7 z* L3 a
% p( k# i/ A% L3 e+ [$ {8 _. R( {
rexdt 發表於 2012-7-27 01:27 PM
" C( z: Z% \+ b' q7 |, V7 |3 Z公仔箱論壇呢樣野只好隨緣.
4 Q! d2 `1 ?7 K' V0 a5 Z7 v當然, 有一樣野會比較實在 - 事業有成愛情自然來.某程度上, 事業有成自信自然來, 有了自信的話, 任何事都會比較容易掌握, 也更容易成功.

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0