標題: [疑難求助] 會唔會介意女朋友着衫 [打印本頁]

作者: cuttof    時間: 2012-6-19 07:41 PM     標題: 會唔會介意女朋友着衫

夏天到啦, 你地會唔會介意女朋友着衫着得少同薄, 或係游水的時候着比基尼?
作者: freemenl    時間: 2012-6-21 12:08 AM

哩个当然啦,自己女朋友喔
作者: juliankafka    時間: 2012-6-21 06:24 AM

不用介意,給人家看看又沒有蝕底,做人應該大方點
作者: jeff729    時間: 2012-6-21 09:52 PM

別人的女友,越少越好,自己的女友,越多越好
作者: takeshi8    時間: 2012-6-21 11:14 PM

自己的女友,當然越多越好啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 f5 W6 L% W0 g6 \+ A7 ]" D
不過有時女人既野好難講。
作者: USNavySEAL2501    時間: 2012-6-23 10:37 AM

我覺得只要穿得好看,合適就好了。
作者: mk008008008    時間: 2012-6-23 10:49 AM

老實是不想被人睇洩.....但自己都昅人她條女.....
作者: play123321    時間: 2012-6-23 10:44 PM

還是會希望他可以適時表現身材~可是布料不要太少><
作者: bisa888    時間: 2012-6-24 03:42 PM

都有少少介意嫁 HAHAHA
作者: enjoy.mr    時間: 2012-6-25 09:11 PM

尺寸拿捏* X% U! n2 Z# F" e, ?; B* H+ Q
在不同的場合服裝當然有分別tvb now,tvbnow,bttvb0 i, j8 A( f) A% w: V, O# ^
保護措施要做好
& p# r. T9 p0 `- H: P* W公仔箱論壇當然要我在場情況下
作者: 55173    時間: 2012-6-25 09:17 PM

其他人都只係睇到表面,而你係佢男朋友可以睇到其他人睇唔到既...部份...os.tvboxnow.com, B4 {5 E# i1 n& i: |  e
咁你以家仲介唔介意呢....
作者: jacky000329    時間: 2012-6-25 09:51 PM

穿得好看時尚TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( u; |) s) E# B' f( O$ ~; @' a
不管怎樣的露應該不是重點
8 s' J3 ~! @8 ^7 p) [" Y+ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但是如果穿得像呆包os.tvboxnow.com6 @% M- t: B( I" q6 d: o! \
那就。。。。。。。。。。
作者: jackkit1016    時間: 2012-6-26 12:27 PM

唔會介意.因為有身材應該要SO出黎
作者: ytt52011    時間: 2012-8-26 04:30 PM

作者: エスメ    時間: 2012-12-21 07:35 PM

夏天到啦, 你地會唔會介意女朋友着衫着得少同薄, 或係游水的時候着比基尼?
* o/ D2 O9 r8 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。cuttof 發表於 2012-6-19 07:41 PM
公仔箱論壇5 m- I/ ]& [* \* W4 A

2 X5 h8 l# E$ [! D0 m! t4 O公仔箱論壇傻仔唻0既. 條女緊係著得越少越薄越好啦.  拖出街自己都有面子啊.
$ b$ c, H  f- h7 h) b* C
: O# v. m) x5 }+ k3 gtvb now,tvbnow,bttvb除非自己條女好扒就另一回事吧
作者: hakit    時間: 2012-12-21 09:09 PM

點都有少少介意
作者: momoko_lam    時間: 2012-12-21 09:29 PM

只要穿得好看, 少同薄都不是問題, 男朋友介唔介意我唔會理, 我着衫都有自由
作者: abanaba    時間: 2012-12-21 09:45 PM

吓!會唔會介意女朋友着衫?乜你想佢唔着咩?你都好豪放啫。
作者: cky1995    時間: 2012-12-21 11:46 PM

介意  i dont want to share with others lor
作者: Obeyjeffism    時間: 2012-12-22 12:38 AM

i will ga...
作者: akwunma    時間: 2012-12-22 02:37 AM

I will not mind at all! As long as i am with her at the time,
作者: fry220    時間: 2012-12-22 05:13 AM

老實是不想被人睇洩.....但自己都昅人她條女
作者: herocyrus    時間: 2012-12-23 08:40 PM

....呢個問題....我覺得可以既, 其實都係睇你女朋友想唔想, 佢想着,你逼佢唔好着咪重衰,佢實黑面啦~~~
作者: nannindesuka    時間: 2012-12-23 09:59 PM

最緊要自己着得開心,理得人幾多呀~
作者: alex890628    時間: 2012-12-24 04:10 PM

其实最主要的是不会太过暴露和容易走光就可以了。0 k) Z. v# G) O7 D$ L2 e& l
因为,我们做男的,不能只是顾着我们的自私就让我们女友穿着太多在夏天时候。
4 {7 w  e5 [6 M, q5 t! Z# E2 _( bos.tvboxnow.com要暴露和走光的话就在家暴露,走光走给你看,不是给别人看。
作者: pswyman    時間: 2012-12-24 11:26 PM

其實都會..公仔箱論壇6 f" t; m1 Z+ X
o唔ok都好..本人未接受到露太多..
作者: ifoundu    時間: 2012-12-25 01:38 AM

太离谱的话会介意
作者: imnots    時間: 2012-12-26 07:37 AM

驚人體就私有化 係屋企啦
作者: =kelvin=    時間: 2012-12-27 03:11 PM

already 21st century ma.. as long as she is ok, i will let her wear..
作者: kenfree2012    時間: 2012-12-29 11:38 PM

緊係會啦
作者: yescyrus    時間: 2013-1-2 01:30 AM

你條女有人望你自己都有FACE 啦
作者: markhamwong    時間: 2013-1-8 09:15 AM

Come on, this is 2013. os.tvboxnow.com( j8 N* G1 x, p2 F2 S
She dress up for you , man.; q1 Z2 ^! O" [3 E
Ofcause not dress like a slut. And also you have to make sure where you go.
作者: w333333    時間: 2013-1-8 09:08 PM

不會介意,最重要的是舒適
作者: smilefile    時間: 2013-1-28 09:05 PM

hahaha i wouldn't!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0