標題: 飛虎大家會睇嗎? [打印本頁]

作者: 阿怒    時間: 2012-6-9 10:17 AM     標題: 飛虎大家會睇嗎?

睇左飛虎個預告~馬德鍾做ed角色真係好鬼正~tvb now,tvbnow,bttvb% Q0 v8 f. ~' C
6月24日逢星期6做~一星期一集ed安排最正
作者: ricky867    時間: 2012-6-11 10:56 PM

學台劇一星期一集我估在香港唔WORK
作者: chanchung23    時間: 2012-6-12 04:01 PM

我會看,希望冇失望
作者: szllliang    時間: 2012-6-12 05:43 PM

唔知會點,期待下
作者: diablo0916    時間: 2012-6-19 09:20 PM

無睇到第一集>"<好想睇
作者: ^^1197    時間: 2012-6-19 11:16 PM

of course,will see.feel should be good...
作者: waixaki    時間: 2012-6-20 01:29 PM

無睇過第一集(好耐無睇tbb d戲) , 不過見到佢個廣告好似幾正 , 諗住呢個星期日睇下
作者: sony789hk    時間: 2012-6-20 01:33 PM

睇到預告片 有d期待
作者: hksverige    時間: 2012-6-22 11:07 PM

幾大都睇, 呢啲劇一定唔會差得去邊.
作者: wing128    時間: 2012-6-23 01:22 PM

我會睇
作者: 55173    時間: 2012-6-23 01:38 PM

馬得鐘本來就是特種步隊成員( 好似 )以家有的似做返以前工作咁囉....
8 o/ `. s( C7 c1 H" a& f1 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。應該幾好睇....
作者: 果鲁鲁    時間: 2012-6-26 08:37 PM

昨天剛看完第一集,裏面馬國明的角色很喜歡,小馬演壞人一流啊,哈哈。不知道後面還有沒有戲份了!期待!
- u! Q  K) D0 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。強力支持!梁烈唯也不錯,一出場就眼前一亮!
作者: sakurajiejie    時間: 2012-6-27 05:08 PM

我覺得一星期一集太少啦~應該一星期播兩集~
作者: CC517    時間: 2012-6-29 05:11 PM

不錯啊
作者: winstonlove    時間: 2012-7-4 07:16 AM

非常之好好睇
作者: 風見隼人    時間: 2012-7-4 05:52 PM

有,不錯丫。支持
作者: 金鱼淫娃    時間: 2012-7-4 10:50 PM

新喜剧吗?$ w, u9 ^, \' |
怎么马来西亚那么好在华丽台播出?
* O2 D: \& Q2 g$ C' s9 }4 v. s2 z公仔箱論壇很好奇.....
作者: sailorbear    時間: 2012-7-4 10:59 PM

睇預告好似好OK% A) D1 k& I9 X8 e# {0 R# H
不過我更期待回到三國
作者: 结衣    時間: 2012-7-8 01:03 PM

it's a nice drama till now
作者: wish1529    時間: 2012-7-9 11:50 PM

睇左幾集,好似ok幾好睇
作者: john456852    時間: 2012-7-15 06:45 AM

最中意睇呢類片,夠excited
作者: Heister    時間: 2012-7-16 08:21 AM

如果對SDU毫無認識, 或者仲ok, SDU果啲戰車係應付恐怖活動時用, 捉賊係坐黑廂車.os.tvboxnow.com+ \* q1 B7 N8 \4 q: j8 D8 J
係人都知佢地行動要好低調, 點會有交通警開路咁招搖.
. N6 Y3 j) |0 C) c, R. v  Oos.tvboxnow.com真實飛虎隊員好多係手粗腳粗而身材略矮, 一來爬上爬落靈活啲, 二來四肢無避彈衣保護, 手長腳長中槍機會係較大. 搵王浩然拍會似過青靚白淨既王浩信.
: u1 o& ^4 ^+ r再講又會俾人鬧話睇戲駛乜咁認真, 但抄番十幾年前套'飛虎雄心'睇, 嚴謹至營造到實感同張力, 完全係兩回事.
作者: kellyklt    時間: 2012-7-19 06:32 PM

看了幾集,感覺尚可,每星期一集會是吸引我的的賣點,因為不用每天追。
作者: mintone    時間: 2012-7-19 10:01 PM

好好睇, 依家係一星期2集, 星期六星期日都有
作者: heiman325    時間: 2012-7-24 02:27 PM

Not make sense . just chok and 扮有型, it can't be worked in reality!!. everything is unpredictable.
% }9 m+ \/ U4 {: D" F公仔箱論壇and facilities should be less
作者: bexta    時間: 2012-8-17 01:04 PM

I was planning to watch it, but still haven't yet. Not a must watch drama for me.
作者: clovertungli    時間: 2012-8-18 12:27 AM

好想有續集呀~難得有馬德鍾,Jessica~其他飛虎演員都好好~
作者: 10s10d    時間: 2012-8-18 07:36 PM

不錯

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0