標題: [疑難求助] 女仔們,你地會鍾意咩禮物? [打印本頁]

作者: 冬甩dont甩    時間: 2012-3-30 09:37 PM     標題: 女仔們,你地會鍾意咩禮物?

大家講下你地會鍾意d咩丫?
作者: 媽媽咪呀    時間: 2012-3-30 09:54 PM

我鍾意收到d實用d既野, 反而公仔呀, 花呀呢d我冇興趣
作者: 冬甩dont甩    時間: 2012-3-30 09:58 PM

我鍾意收到d實用d既野, 反而公仔呀, 花呀呢d我冇興趣TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 B' R( \. h! @' z$ `  V* q
媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 09:54 PM
2 D+ T4 d9 [, U# u& q0 y% \" ^公仔箱論壇實用d?即係手機相機個d都ok?
作者: 媽媽咪呀    時間: 2012-3-30 10:11 PM

3# 冬甩dont甩 tvb now,tvbnow,bttvb, i% j$ F9 R0 |/ q7 R& N

/ ^% T$ l2 a) m4 H0 Z都岩架, 如果有人送比我既話XD
1 `: I% K3 ?5 Q) I1 t6 otvb now,tvbnow,bttvb我都想換手機好耐, htc rhyme出果時已經想換
作者: 冬甩dont甩    時間: 2012-3-30 10:16 PM

3# 冬甩dont甩 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 R/ d8 y2 `* T1 X% i

6 G. J8 U7 l5 q! r6 }0 h3 Mtvb now,tvbnow,bttvb都岩架, 如果有人送比我既話XDtvb now,tvbnow,bttvb% R0 T9 ?. V$ Y4 z6 e3 T; @
我都想換手機好耐, htc rhyme出果時已經想換
& Q5 M. o) ^# r0 j. F7 w& F4 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 10:11 PM
7 G, c/ r) W6 ?2 u% v我諗住送俾我gf
1 W" Y, L4 j' t, Prhyme易唔易用?
作者: 媽媽咪呀    時間: 2012-3-30 10:26 PM

rhyme有sense介面, 唔使擔心, 好人性化同易用
作者: liljon852    時間: 2012-3-30 10:30 PM

; I( _4 X( n" U, h* y- Mtvb now,tvbnow,bttvb我諗住送俾我gf
7 T# a! V; k5 g9 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rhyme易唔易用?
6 T$ y/ V; Q( w冬甩dont甩 發表於 2012-3-30 10:16 PM
& ^! \' P9 B# K. u8 L我女友都用緊呢部, 佢電腦白痴都可以自己set好晒部機唔使我幫
作者: 冬甩dont甩    時間: 2012-3-30 10:35 PM

ic~頭先search左隻紫色佢應該鍾意
! }) Y6 A# G. ~0 R但呢部會唔會好大部?
作者: 媽媽咪呀    時間: 2012-3-30 10:45 PM

2 _5 A6 k; ]( Z/ t7 c, d8 U$ m3 u* BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 r, k7 ^: I* n. ?4 V9 `) H公仔箱論壇 8# 冬甩dont甩
  K; p1 M+ c8 g. [/ v1 u4 A$ _tvb now,tvbnow,bttvb9 Y8 \8 P' x+ R" s( L
3.7吋mon唔會太大部啦, 而且我自己都唔鍾意巨mon機既
' D7 ]; Q" {+ \5 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 F; `3 n2 O, Q5 U4 D+ Xtvb now,tvbnow,bttvbso, 你諗住買rhyme?
作者: 冬甩dont甩    時間: 2012-3-30 10:53 PM

8# 冬甩dont甩 3 c7 i( n6 @3 q& M4 ^# b/ C

! r' t1 k6 L! i: j3 i3.7吋mon唔會太大部啦, 而且我自己都唔鍾意巨mon機既tvb now,tvbnow,bttvb$ [3 E0 {1 r2 p3 d4 @: l

- {0 c+ ^4 V$ y+ `! m6 Vtvb now,tvbnow,bttvbso, 你諗住買rhyme?
" A5 c! r( J6 _2 F. a' s" l" A媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 10:45 PM
公仔箱論壇0 F; ^- W- G! |& g
應該會買啦~都幾岩佢
作者: 媽媽咪呀    時間: 2012-3-30 10:56 PM

10# 冬甩dont甩 ! \; s) o' A! X
9 |' a" ~2 p* _
宜家有promotion喎, 送android usb mini radio & speaker, 不過要係大專生先有TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 S0 {: i$ \5 b$ u) i$ q
你有朋友或親戚係大專生既話叫佢地幫你買機啦

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0