標題: Airbus A380 空中巨無霸 解剖車圖 [打印本頁]

作者: jj99xx    時間: 2007-11-13 03:11 AM     標題: Airbus A380 空中巨無霸 解剖車圖

copy and paste the following linkage.  enjoy!# O5 p7 B  X6 \
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' T* ^, \( p+ C9 x
5 N& |5 J9 ?+ h' H: Q7 c! w
http://mail.google.com/mail/?ui=1&attid=0.1&disp=vgp&view=att&th=11634506ac24cfe52 B3 B, J, Q, _2 {

$ |+ i( }- W4 N6 ]6 J7 h" [. l; jtvb now,tvbnow,bttvb2 E, z$ a6 Q( Z
說声多謝也無妨, courtesy is contageous.
作者: jj99xx    時間: 2007-11-13 03:12 AM     標題: 更正

click linkage 就成
作者: haihe    時間: 2007-11-13 03:14 AM

强悍!!!!!!!!!
作者: 甘仔超    時間: 2007-11-13 03:34 PM     標題: 回復 #1 jj99xx 的帖子

冇人多謝呀,等我嚟啦,怕A380都唔係咁可靠!!
作者: jj99xx    時間: 2007-11-14 12:26 AM

原帖由 甘仔超 於 2007-11-13 03:34 PM 發表 公仔箱論壇5 @1 M1 E5 _6 m7 K
冇人多謝呀,等我嚟啦,怕A380都唔係咁可靠!!
) p" p- k& T4 ?+ c4 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝超哥捧場,五十幾个人都係齋睇嘅,真心淡tvb now,tvbnow,bttvb' M0 _0 ~1 _9 Y1 L6 A; k' y5 X

! G$ p5 e2 x! m3 _os.tvboxnow.com隻新机太大,餐後睇完电影去廁所就包你等半粒鈡至有得你上,如果你肚疴就包你一衭都係,出醜當場
作者: 甘仔超    時間: 2007-11-14 11:09 AM     標題: 回復 #5 jj99xx 的帖子

char_char3000 不在的日子的確清淨左好多!tvb now,tvbnow,bttvb2 ?: |2 W$ b- |" i$ S" p

' i/ \7 s1 y* A/ l0 s; J1 o你要多人回的是thx..之類的帖,還是有質數的帖?
tvb now,tvbnow,bttvb* R4 N# u6 [! l0 I
7 t2 A* N1 [0 l" B9 [6 r5 S
作者: jj99xx    時間: 2007-11-14 02:10 PM

原帖由 甘仔超 於 2007-11-14 11:09 AM 發表
) o6 u" O& o' t( c3 @3 w  y% H! x公仔箱論壇char_char3000 不在的日子的確清淨左好多!tvb now,tvbnow,bttvb, l6 w7 r4 t: A. P
公仔箱論壇/ P, C8 \4 G2 w6 h. B
你要多人回的是thx..之類的帖,還是有質數的帖?
5 }; U. ?. |- g+ `* Otvb now,tvbnow,bttvb如果有多啲人参與討論,咁當然係最合理想啦公仔箱論壇: @* r% }7 y+ c5 I& V0 H1 k! Z5 t. [

9 I4 ~- J* v( W% I4 b公仔箱論壇齋說声多謝都屬於支持和鼓勵,當然歡迎
作者: 月※月    時間: 2007-11-14 11:44 PM

我來支持你!
* ~  Z" b$ v) e. T+ p+ a! H公仔箱論壇多謝分享!
( j( C3 m, D8 H7 n/ h公仔箱論壇感謝作者!

作者: 月※月    時間: 2007-11-15 12:21 AM

原帖由 jj99xx 於 2007-11-14 12:26 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb/ Q  e+ Y* }/ X9 M" j2 j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 t: p( m5 F! L5 F8 M
多謝超哥捧場,五十幾个人都係齋睇嘅,真心淡
& ^# m+ r! U. f$ vos.tvboxnow.com) d. u  n  f# F
隻新机太大,餐後睇完电影去廁所就包你等半粒鈡至有得你上,如果你肚疴就包你一衭都係,出醜當場 ...
公仔箱論壇7 v$ B6 @# `9 p1 n

" m* H8 M, i8 s! D6 b: [, tos.tvboxnow.com我有看你的帖!tvb now,tvbnow,bttvb2 V1 G/ n( k7 c& k4 E" B/ R+ e" v2 X5 C
但但但...我不懂怎回帖啊!!!' Q# o. q& Y! E6 Y+ F; Z; P
如果要我只回一句>多謝!6 [! E8 [: O5 L7 K! ^1 `; Q, H
我覺得好像騙帖子積分嘛!!!os.tvboxnow.com6 T, I0 N, C* y! ]" c$ e
我有支持看你帖!公仔箱論壇- J% ?2 ^$ S$ p4 M- n" ~
希望你能體諒

作者: jj99xx    時間: 2007-11-15 12:57 AM     標題: 致: 月※月 and 甘仔超

首先謝謝两位嘅经常性回帖,你們的支持對我來說是很大的鼓勵os.tvboxnow.com% z& }% L  J, Y* V

4 K' g; U8 p. u$ w4 c3 R4 Nos.tvboxnow.com我亦都明白有時我一針見血的言論,会引起一些比較敏感嘅討論,特別係對某些地區的網民讀者,可能答一句咀當說就会有人揾去面談公仔箱論壇3 q3 {# y1 y4 V$ N

. U' s. h% Y/ K6 U1 m例如最近我有一個圖文並茂嘅回帖,我只說了簡單的十个字﹕「濕碎啦,都未出动坦克車」﹔我知道有些網民是有同感或不同嘅睇法,但佢地係冇可能夠胆去 comment 的,這一点我十分了解。這点也正好反映言論自由是十分難能可貴的
/ x5 v* i- r; m* C, h8 ~0 u4 H& D
但身在自由地區嘅人氏,我希望你們多多参與,齊齊攪旺个場2 ~2 [2 [( ?/ A1 [2 J4 P: B
/ ], |! }. C2 L
謝謝!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0