標題: 可否都討論其他新人,舊人也可以 [打印本頁]

作者: crazycrazyman    時間: 2012-3-10 12:45 AM     標題: 可否都討論其他新人,舊人也可以

覺得做馬國明個細佬那新人,外型都幾好!可造之材os.tvboxnow.com" N2 g! P* `0 Q
做晶晶嗰個新人都幾靚!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) f0 i( j8 X6 |) A

/ r' F4 F! u- J+ A( w3 d& x舊人方面 - 郭正鴻very good ar!
作者: saiii    時間: 2012-3-10 04:15 AM

裏面個晶晶唔戴眼鏡靚好多
  G' c, ^7 r2 u+ r都唔知點解要佢戴眼鏡1 p: w" r( m  v* b3 g& u/ C
驚佢太搶眼搶走其他人嘅光彩?
作者: simonbsnow    時間: 2012-3-10 07:57 AM

裏面個晶晶唔戴眼鏡靚好多9 u6 x  J5 B6 Y
都唔知點解要佢戴眼鏡
( y" A; h# h2 P5 \. `tvb now,tvbnow,bttvb驚佢太搶眼搶走其他人嘅光彩?公仔箱論壇9 E) \# x7 V$ A( }! b; ]; C
saiii 發表於 2012-3-10 04:15 AM
: y/ L, f+ Z9 p/ w" Y& p+ s. y雖然覺得張慧雯算非常靚(甚至靚過同屆冠軍岑麗香),但係佢都有少少缺憾,就係一對門牙稍稍向內陷……不過唔開口都唔多覺啦……
, j- @+ d/ S3 I7 K) j5 e# ftvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com  A5 L; }9 v9 i6 l% Y

+ j$ C# j( _- |8 h# m: |9 ], Etvb now,tvbnow,bttvb之前有人講佢眼鏡look似廖碧兒,其實個人感覺更加似張可頤,特別係某種成熟氣質,呢樣廖碧兒點都無……
作者: pinkpink23    時間: 2012-3-10 03:57 PM

其实马明细佬,不是新人咯,他做过《怒火》,《谈情》,so far我看到的是这样
作者: dolesun    時間: 2012-3-10 11:07 PM

I think 馬國明個細佬 some times act a little gay.
作者: 天神村小吉    時間: 2012-3-11 04:16 AM

黃智賢 (飾莊博文),覺得佢真係做戲做得越來越好,絶對已經係演技派。
作者: saiii    時間: 2012-3-13 12:36 AM

3# simonbsnow
7 f  o3 t. C2 U, n
6 l  r; N8 p& A& l3 Cos.tvboxnow.com張慧雯就無廖碧兒塊方面咁誇張TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% |3 O% M  {3 B: ?$ v2 N& `& ?
佢屬於越睇越靚嘅人
' p; s. E4 |. R2 Z' O* hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。第一次演劇集就摞到呢個唔錯嘅角色
, W, h. @  `+ }( C$ u$ w% z希望佢以後有得發圍啦唔好嘥咗個靚樣

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0