標題: 這部戲夾雜著之前的天與地的成功, 終於完了 [打印本頁]

作者: limited-too    時間: 2012-2-24 09:33 PM     標題: 這部戲夾雜著之前的天與地的成功, 終於完了

這部戲, 不是晚晚都追來看, 但都會有時便看看, 好像今晚的大結局, os.tvboxnow.com. p, z: ~8 D% n: e6 ?# u
不錯, 尤其是最後15分鐘, 陳豪及劉丹所講的, 真的好帖題, 真的os.tvboxnow.com8 m: a/ s. k2 S. T6 U4 n: s% [
不知再在何年何月再次睇到有深度的tvb劇集....
作者: qsir    時間: 2012-2-25 12:20 AM     標題: 唔系嘛,结局如此结局??

很无语。。。。。。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 A5 t9 l& z3 o* a+ b
公仔箱論壇0 m% O% `! n1 U" \  M6 F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' |5 w6 J, X6 u' i: L2 s# m3 Z
                       还以为可以串联得起身。。。。。。。结果,一笔带过。。。。。。tvb now,tvbnow,bttvb* A+ k* {+ k+ y0 T8 U0 h
os.tvboxnow.com3 B/ W5 O( `9 K# J& O7 V
   UFO ............唔系嘛??????公仔箱論壇6 R: ^' o+ _& j  o0 N

7 \' n' o' A* h+ B& Bos.tvboxnow.com公仔箱論壇# U7 V/ L" B. B5 Y9 X3 n0 m, V
                                     一个字:烂。。。。。
作者: dng8112    時間: 2012-2-25 12:24 AM

卑只UFO你碳,问你死未
作者: dng8112    時間: 2012-2-25 12:29 AM

同天与地比。。。等于蚊同牛比。tvb now,tvbnow,bttvb# [; N3 U# q$ n4 x* m5 T" \
UFO都搞出来tvb咩唔敢做
& H: J6 x  c) B公仔箱論壇结局篇看了还有股想拖鞋飞电视的冲动
作者: lucy105    時間: 2012-2-25 01:30 AM

2# dng8112 3 j6 a4 ~" i: L- _+ l! J. r
UFO出現的意思是凡事皆有可能
作者: 天神村小吉    時間: 2012-2-25 03:13 AM

唔好成日都話佢唔敢做無新意喇,今次整隻UFO出嚟,但好似大家又唔係好受咁喎。
作者: limited-too    時間: 2012-2-25 11:18 AM

唔好成日都話佢唔敢做無新意喇,今次整隻UFO出嚟,但好似大家又唔係好受咁喎。
  a) e- m8 x; ~* C  S- ?4 h天神村小吉 發表於 2012-2-25 03:13 AM
1 }5 e/ p  V) u2 p2 t6 C8 Uos.tvboxnow.com
. M/ w+ B" b1 S$ D8 ?( c9 X更係吾受啦, 我想講的係在最後陳豪及劉丹所講的對白, 但回帖的就話什麼UFO出現,
+ a4 j, {8 @# P9 Z6 x1 U" I. U根本就9吾搭8, 我沒有問UFO的出現呀....
作者: kakawong69    時間: 2012-2-25 11:34 PM

但係UFO果到真係令我很無言...
作者: TV2012    時間: 2012-2-25 11:40 PM

可能就系讲比我地听20121221就系有只UFO系头顶飞过甘简单。
作者: Pip33    時間: 2012-2-26 02:39 AM

有UFO又真係好攪鬼

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0