標題: 范智岳兩公婆離婚前仍行埋搞出美雪!! [打印本頁]

作者: wk_leung    時間: 2012-2-24 10:41 AM     標題: 范智岳兩公婆離婚前仍行埋搞出美雪!!

范智岳兩公婆離婚前仍行埋搞出美雪, 似乎不大可信. 唔通呢D叫臨別秋波??
作者: tch710    時間: 2012-2-24 11:48 AM

搵戲嚟做就係呢種...無線真係成日都係咁!
作者: gundam2099    時間: 2012-2-24 07:00 PM

有冇離婚都可以行埋啦,笑吓。
作者: kolochan    時間: 2012-2-24 07:18 PM

Just a story. every thing can happen!!!
作者: 天神村小吉    時間: 2012-2-24 08:27 PM

咁就要問番佢兩公婆先知囉,哈哈哈!
作者: yuenloi    時間: 2012-2-25 10:24 AM

范智岳兩公婆離婚前仍行埋搞出美雪,因為老公一直唔知老婆要離婚
作者: winson6931    時間: 2012-2-25 10:52 AM

为什么港剧好多片里都有2个老婆?
作者: JordannLim    時間: 2012-2-26 10:58 AM

臨別秋波??   tvb now,tvbnow,bttvb' q% m0 D- `8 X& V9 m0 q* I( d" \
so desperate meh??
作者: yukkoro    時間: 2012-2-26 12:24 PM

doest matter! Had sex! 人类本来就是如此的么~
作者: tch710    時間: 2012-2-26 04:21 PM

最好笑係美雪已經廿幾歲,一家人相處咗廿幾年,會唔會因為親唔親生老豆而好似要同全人類反面咁嚴重!??
$ x3 B9 S6 \' y/ N+ e3 E2 F公仔箱論壇
! j+ F3 ?$ `. rtvb now,tvbnow,bttvb呢啲劇情真係多餘!!
作者: Pineapple888    時間: 2012-2-27 12:51 AM

美雪做得醫生都咁唔識諗' p2 w/ E  d. g% p
未知自己身世時, 因為魚仔係佢呀媽個前夫個女,就當人係仇人咁睇
+ [( g- f1 x1 C2 b' P/ O6 Mos.tvboxnow.com知道自己身世後,當兩個都算係受害人既老豆同家姐唔係人咁, 一D都唔尊重TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ R. V& T. m# K6 R. b, R
如果係現實世界俾佢醫真系死得
作者: hhjjkk123456    時間: 2012-2-27 01:08 AM

有时有点野好难解释
作者: flyger    時間: 2012-2-27 11:30 AM

美雪向外同人講係8個月,如果係正常10個月先出世的話,佢阿媽應該係離婚2個月前就有咗佢,啫佢老竇老母最後一次搞嘢係離婚2個月之前,講得通啊
作者: sei340262    時間: 2012-2-27 01:22 PM

戈陣佢地都未分手,點同呀
作者: mrfusion    時間: 2012-2-27 03:05 PM

I can't understand what is the problem, they are hunsband and wife.
作者: chan21    時間: 2012-2-27 04:13 PM

一句總結: 不知所謂!
作者: kimgundam    時間: 2012-2-27 04:55 PM

搞埋果下仲有feel嘛,点知搞一个月后就散佐
作者: blue17    時間: 2012-2-27 11:17 PM

sure not la....stupid!!
作者: txm888    時間: 2012-3-1 11:04 AM

搞笑啊,這都當真?痴線
作者: txm888    時間: 2012-3-1 11:07 AM

要不怎麼稱為TVB劇呢
作者: kotzs    時間: 2012-3-1 11:42 AM

because she still not satisfy ma divorce lo
作者: 紫雨    時間: 2012-3-3 03:25 AM

算啦, 無記啲編劇好多時都監硬黎, 劇情係前後矛盾
作者: nefts1    時間: 2012-3-3 08:36 PM

劇情需要,導演安排的。
作者: whiteman    時間: 2012-3-3 08:40 PM

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: fredie1    時間: 2012-3-3 09:10 PM

the director says she needs to pregnant!! :)

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0