標題: 廣州性文化節淪為鹹濕騷 [打印本頁]

作者: 甘仔超    時間: 2007-11-6 07:56 AM     標題: 廣州性文化節淪為鹹濕騷

% _( A. V* i, L" u) ^+ JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2007年11月06日tvb now,tvbnow,bttvb$ A! Z2 I3 a+ d2 t1 z4 D: q9 M

" |1 E+ F5 ~! @) w) ?7 s
/ X3 z4 G4 V- S. s- Z2 t內衣騷吸引市民爭相舉機拍照。
( f2 ^4 e, _" u" N4 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 y! M% ]. Z( eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。第五屆全國(廣州)性文化節昨天閉幕,吸引逾萬市民進場參觀。市民觀看情趣內衣騷時起哄,有人不顧安危,攀在牆壁鐵欄上,甚至站在滅火筒上。有參觀市民痛斥,八成參觀者進場都是「別有目的」,性文化節展館也變得如同色情場所,不堪入目,廣州人的性文化質素太低,仍有待大力提高。昨天,舉行性文化節的錦漢展覽中心依然人氣鼎盛,逾萬市民購票入場,參觀市民九成為男性。入場的市民目的不一,有市民稱是為了了解性文化,但也有不少市民坦言,入場只是為了觀看情趣內衣騷。                                                    ' s) c8 W) G  B
場外有人派色情卡片
4 {7 h5 e" A6 P* }( Y. w6 M內衣騷開始,不少市民大聲起哄。有人不顧保安人員勸阻,爬到椅子上,或是險象環生地攀在牆壁鐵欄上,甚至站在滅火筒上,場面一片混亂。
/ d+ X5 ^/ B1 G, c+ X同時,昨天是性文化節閉幕,所有參展商都趁機折扣甩賣「春藥」及各種性用品,原價十元一盒的安全套低價賣至十元五盒,吸引大批市民搶購,場面猶如大賣場,混亂不堪。此外,展館場外也是一片混亂,除了黃牛黨大肆倒賣門票外,還有一些十五、六歲少年聚在展館門外派發色情卡片。
) x6 l/ z1 c: B5 Z: a$ O1 jtvb now,tvbnow,bttvb: e' H2 Y) ^9 ?& Y  [1 y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 e2 m& U8 ?; g4 l  V# b
企上滅火筒看內衣騷。
# M) P5 t$ s0 U; t) x9 Qos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com2 d7 d0 ~% I- c5 g( P; }

& v: \$ e5 G( n( y數人疑因派發色情卡片被捕。
作者: jj99xx    時間: 2007-11-6 05:02 PM

啲市委、書記死晒去边度呀?攪到烏煙瘴氣都唔理公仔箱論壇# f5 j" E5 `4 `! J/ z) P" t

: B; @% g  T+ J0 r8 I6 B, [5 t; l% D俾着以前,老早就拉人封艇兼寫悔過書啦
/ p9 ^0 M3 d0 A/ ^) J4 K4 n0 f6 K! m
世風日下咯
作者: 甘仔超    時間: 2007-11-6 07:50 PM     標題: 回復 #2 jj99xx 的帖子

呢d叫做壓抑愈大好奇愈大,講下講下真有d懷念寫悔過書的日子
作者: jj99xx    時間: 2007-11-7 02:13 AM

原帖由 甘仔超 於 2007-11-6 07:50 PM 發表
0 M+ M4 ]% I; S; R& S0 c! E呢d叫做壓抑愈大好奇愈大,講下講下真有d懷念寫悔過書的日子
  s4 T1 Y$ Q1 K2 c# d# R3 V0 H
都好怀念三両六時代1 c+ V+ @( Y' h0 X8 y
os.tvboxnow.com3 W+ e4 b: ~$ R& X- q
飽暖思淫慾呢句話真係冇錯嘅
作者: 爱情-天使    時間: 2007-11-7 02:17 AM

光天化日做这此东西
作者: e_kwock    時間: 2007-11-7 12:17 PM

大哥好似叫
1 Q9 ~! ~; [5 s4 B+ P8 t公仔箱論壇"自我检讨"
作者: jj99xx    時間: 2007-11-7 12:33 PM

原帖由 e_kwock 於 2007-11-7 12:17 PM 發表
9 v" s% o& G- K% ~" C+ u8 q* `/ E, ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大哥好似叫5 d$ r7 Z0 D2 y1 ?7 ]
"自我检讨"
# j& _- Y" w% l# c, n( c& j有時都忘記咗啲革命辭句咯
5 \, H- W1 O$ a/ r公仔箱論壇
" V( c7 q) M9 s0 T( l6 Q& Y' m公仔箱論壇唔知依家重興唔興呢味嘢呢
作者: e_kwock    時間: 2007-11-7 02:10 PM

而家o吾知呢
作者: 小渚    時間: 2007-11-7 02:17 PM

楼上各位人兄,其实唔系甘葛,去哩d show o既绝大多数都系外来人,你地唔了解广州,要知道广州系好多外来人口葛!$ X; J5 b. [! I
tvb now,tvbnow,bttvb" Q, g0 y2 }- l! ^- c' y

( V9 @: C' y3 F% A+ {公仔箱論壇我知道真正o既广州市民好少哄哩d野葛,哩d甘哗众取宠o既 show广州人一般都唔show拒葛,外地人o既行径唔代表广州人o既行为。希望唔好影响左我地广州市民o既形象啦  os.tvboxnow.com0 h( \( }3 @, s  i

3 k; A" }) H! R: L+ W# [- T' _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 小渚 於 2007-11-7 08:08 PM 編輯 ]
作者: char_char3000    時間: 2007-11-7 07:48 PM     標題: 回復 #9 小渚 的帖子

明白嘅9 V/ b5 g' m( b
不過但凡麻甩佬都好難抗拒公仔箱論壇3 ^1 k; P7 W2 ?1 A5 [
一窩風湧住去公仔箱論壇+ \3 j# M$ Q% P+ ?3 Y
不管末來自什麼地方的人
8 C( r: O- B- l, u6 V公仔箱論壇唉....天下烏鴉一樣黑~~
0 H; q" n/ @6 n" V( G3 U公仔箱論壇
作者: jj99xx    時間: 2007-11-8 12:18 AM

此地無银三百両
3 A5 B8 a/ Z8 M4 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! |  q( _. [; l/ O$ p3 [2 B
要收门票嘅,我就唔信的平時死慳死抵嘅外來民工會唅荷包買飛入場,去得廣州做嘢嘅都唔慌會係富有到立亂花錢os.tvboxnow.com* C$ ?/ @2 L+ p$ x* p0 _# @
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 a9 s* Z# N, h6 a# H
中國男人咸濕,廣东佬特別咸濕﹔点解我咁講?因為我都係老廣東,不過我唔怕認
作者: 小渚    時間: 2007-11-8 10:29 AM

首先我觉得咸湿并唔系咩唔见得光o既事,系人本性一种,怕咩认,但系搞哩d show 将咸湿野放系公共场合并且大肆宣扬就系体现一个素质o既问题,我相信多数xx市民系唔会理d甘低素质o既野葛,人咸湿唔代表拒就无素质,要分开睇os.tvboxnow.com: S6 K& |7 l; F# X) J: W

( B4 W* S1 }% z; k, @; d  STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 小渚 於 2007-11-8 12:57 PM 編輯 ]
作者: 甘仔超    時間: 2007-11-8 10:36 AM     標題: 回復 #11 jj99xx 的帖子

同意:生活環境變好了就一副自欺欺人,得意忘形的嘴臉,我地稱之為『假道學』.
作者: char_char3000    時間: 2007-11-8 11:49 AM

原帖由 小渚 於 2007-11-7 06:29 PM 發表
5 a1 Z# r1 v: m) d  _$ \' STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。首先我觉得咸湿并唔系咩唔见得光o既事,系人本性一种,我系唔怕认葛,但系搞哩d show 将咸湿野放系公共场合并且大肆宣扬就系体现一个素质o既问题,我相信多数xx市民系唔会理d甘低素质o既野葛,人咸湿唔代表拒就无素质,要分开睇 ...
$ e' {- T8 T. \* Z; B

8 _( H% m3 c" s" BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& E: W5 e- v: K0 G& P1 d3 y公仔箱論壇表明立場tvb now,tvbnow,bttvb! v  g0 }; K8 G% E  M& w
值得鼓掌
作者: 甘仔超    時間: 2007-11-8 12:17 PM     標題: 回復 #14 char_char3000 的帖子

真好無奈;所有正常嘅活動,一到左大陸就馬上同錢銀同色情扯上關係,
作者: jj99xx    時間: 2007-11-8 12:46 PM     標題: 回應 小渚 #12

廣東佬真係叻,轉軚轉得幾快喎,抵你有運行# P% }: H2 i3 M1 {0 x4 y
& D4 o% a( f, h( ~/ V  w
你之前咁講(#9),其實我覺得你有啲正義感,不滿啲衰人攪到廣州寸晒,只不過急起上嚟就打茅波,俾我過咗你一戙,唔好意思
+ D/ L6 i8 y7 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 q" N  i1 p( I1 E公仔箱論壇我亦明白中國大陸普遍上大众的教育水準已提高,知識份子,特別是青年人當然明白禮義廉耻,當然会對有害社会的事物不滿
( z9 P; D9 l; @) Q5 }
7 E4 a4 a8 E7 I( a3 U  O6 j) cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但講到尾都係我哋廣東人咸濕,所以廣东以外好難買到四仔,啱唔啱?
作者: 小渚    時間: 2007-11-8 01:05 PM

原帖由 jj99xx 於 2007-11-8 12:46 發表
) `! N2 Q  r" f: ~0 k9 ^* N+ d廣東佬真係叻,轉軚轉得幾快喎,抵你有運行
  w# T/ G4 {+ U3 |& ?os.tvboxnow.com3 l2 ^( P- M" L9 ]
你之前咁講(#9),其實我覺得你有啲正義感,不滿啲衰人攪到廣州寸晒,只不過急起上嚟就打茅波,俾我過咗你一戙,唔好意思
7 `! ?1 y0 K7 V- [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 b; g: p2 H0 M; G* J: s5 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我亦明白中國大陸普遍上大众的教育水準已提高,知識份子,特別是青 ...
4 j' f. e# W7 T- W% f% ?
你讲得岩,我就系不滿啲衰人攪到廣州寸晒,哩个系我最想表达既,不过我之前唔敢太直言,因为惊比人闹,而家好多谢你帮我讲左出嚟 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 l# i/ D: L7 W) s. s8 u
仲有你话我急起上嚟打茅波,无错,我系急,因为我发现广州市民比你地严重误解左,所以我焦急,但我由始至终无轉軚无打茅波,就系我始终相信广州市民唔会涌哩d野,我对广州人有信心!
; V. @$ G# j) U9 Z& r, E+ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。至于易买到四仔,我未买过我唔知,但系哩个好大程度上系因为广州相对于内地较为发展得快,无论咩野都流通得快,有客观因素存在# `5 r9 I# @2 [6 t, q5 D5 c

7 _  T8 q1 |/ C: i% rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 小渚 於 2007-11-8 01:28 PM 編輯 ]
作者: 甘仔超    時間: 2007-11-8 01:18 PM     標題: 回復 #17 小渚 的帖子

tvb now,tvbnow,bttvb3 ?% [6 q( E$ q/ s, C  v' W

s8 r% e' R  a& k" _( |" otvb now,tvbnow,bttvb某個程度廣州係比香港開放,單單睇性商店林立,貨品又多,唔似港澳地區買野買到好似做賊咁!

作者: petermac    時間: 2007-11-10 07:44 AM     標題: 回復 #2 jj99xx 的帖子

現在廣州烏煙瘴氣,搞活動成機派色情卡片為實!
作者: jj99xx    時間: 2007-11-10 08:20 AM

原帖由 petermac 於 2007-11-10 07:44 AM 發表 5 j2 S) E7 H( Y! M5 }. t' q
現在廣州烏煙瘴氣,搞活動成機派色情卡片為實!
公仔箱論壇$ R8 {3 ^" I6 k& H! K; Q. ^
記得留番幾張益吓啲 brothers 吖,哈哈!
作者: ivan_168    時間: 2007-11-10 10:31 PM

thanks for sharing
作者: petermac    時間: 2007-11-15 10:51 PM     標題: 回復 #20 jj99xx 的帖子

文化差異往往令人噴飯,曾幾何時廣州都叫做省城,我們這些鄉下佬出省城.
5 F# ]& g) l3 c0 W; i- gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如今廣州搞多少活動,又給人扣帽子,無奈!!
作者: jj99xx    時間: 2007-11-16 05:58 AM     標題: 回復 #22 petermac 的帖子

边有扣帽子呀,俾沙煲我做胆都唔敢啦tvb now,tvbnow,bttvb, p% t, F+ h8 T; v
os.tvboxnow.com2 z  |, x& o; `2 D- F# G
只不過得閒吹吓水,大家 happy 吓啫,唔好當真2 ?1 n# ]8 l' |/ N! q+ @  [

4 n& M  E. Q# q7 t' PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多多指教
作者: Viking72    時間: 2007-11-17 12:33 PM

原來呢度都好熱鬧喎,廣州性文化一定俾香港開放,所以用香港眼光看問題必定有偏差!
作者: 甘仔超    時間: 2007-11-17 03:27 PM     標題: 回復 #24 Viking72 的帖子

偏差不偏差不是說說就算,大陸雖然開放很多,
+ y( v4 G- d0 F3 D" `2 m但什麼不能,什麼可以還說不清,所以搞什麼活動都去得好盡!

作者: jj99xx    時間: 2007-11-17 03:49 PM

你地都唔好話,大陸性開放就重勁過香港,我响上边做嘢就知道好多两對夫婦打4P3P,去三里屯酒吧就多數揾到食,不過啲女多數都湊鬼,講廣東話都OK, 講國語就怕你係公安放蛇
作者: 月※月    時間: 2007-11-17 04:35 PM

原帖由 jj99xx 於 2007-11-17 03:49 PM 發表
! F& N7 P* ?8 ?# j- O; x* R% los.tvboxnow.com你地都唔好話,大陸性開放就重勁過香港,我响上边做嘢就知道好多两對夫婦打4P3P,去三里屯酒吧就多數揾到食,不過啲女多數都湊鬼,講廣東話都OK, 講國語就怕你係公安放蛇 ...
) m  k& q! }1 f; x
本來睇不明白,不回帖咖,你話要回帖,就回帖講,睇不明白喇:014: 什麼4P3P
作者: ss8250    時間: 2007-11-17 04:45 PM     標題: 回復 #27 月※月 的帖子

來來來;叔叔抱抱!...哎..3P,4P通常用係N個人嘅淫亂.明未?
作者: 月※月    時間: 2007-11-17 04:51 PM

原帖由 ss8250 於 2007-11-17 04:45 PM 發表 os.tvboxnow.com6 A. Q4 t8 B& z9 r
來來來;叔叔抱抱!...哎..3P,4P通常用係N個人嘅淫亂.明未?
tvb now,tvbnow,bttvb! A$ S  D3 C* E  d" ]
明左少少喇,但不明白和抱抱有關係咩
作者: jj99xx    時間: 2007-11-17 05:40 PM     標題: 回復 #29 月※月 的帖子

佢抽你水呀
作者: 月※月    時間: 2007-11-17 06:15 PM

原帖由 jj99xx 於 2007-11-17 05:40 PM 發表
1 F! c& L+ w7 d3 \+ h0 Q! Hos.tvboxnow.com佢抽你水呀
6 t& q! A0 z# c( u1 P9 y7 p, i1 ~1 C佢話來來來.叔叔抱抱,可能佢殘廢要人抱抱咖,佢行動不便
作者: 甘仔超    時間: 2007-11-17 06:38 PM     標題: 回復 #31 月※月 的帖子

真係好耐都冇咁熱鬧,妳係一個好善良嘅人,
$ r/ Z0 d( b, R1 R- \os.tvboxnow.com有一伙善心,凡事樂觀!係好事!向妳 salute

作者: 月※月    時間: 2007-11-17 06:54 PM

原帖由 甘仔超 於 2007-11-17 06:38 PM 發表 公仔箱論壇, S+ j  D! [/ N7 u+ l: L
真係好耐都冇咁熱鬧,妳係一個好善良嘅人,
1 j+ f. ?) u0 o6 A; M- E; Z+ sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有一伙善心,凡事樂觀!係好事!向妳 salute
1 W4 A1 B6 d4 l! v6 D  X) Oos.tvboxnow.com我都唔知,咁係好事還是壞事呢 ?os.tvboxnow.com! G) ^; v' i- m5 m4 b$ W4 ~" V4 m" r
我有時又悲觀,但...無記性
4 ^4 z" H. Q9 e; k嘻嘻,可能我無記性,其實我驚jj我係將jj誤作係某人 ,os.tvboxnow.com4 W6 w- w$ e& D! L5 `3 Q* U
因我睇過某人的回帖,我再去查翻才知搞錯啊
' W; g, |' u# N# ~: U8 g4 Ptvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com3 [! W5 `; z" _
作者: 甘仔超    時間: 2007-11-17 07:07 PM     標題: 回復 #33 月※月 的帖子

哦!原來有陰影,不過同妳傾又真係幾清新嘅!唔駛算過度過先講!
- V* l- G' \4 \! A. C3 m+ g
& X) c1 S  ~  lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 甘仔超 於 2007-11-17 07:09 PM 編輯 ]
作者: 月※月    時間: 2007-11-17 07:15 PM

原帖由 甘仔超 於 2007-11-17 07:07 PM 發表
+ t2 U: x* n. H& ]! m& DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦!原來有陰影,不過同妳傾又真係幾清新嘅!唔駛算過度過先講!
9 x% a. ~2 J' c9 E) I我驚自己唔識,會講錯,得罪人嘛 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( l- R" r6 b3 p/ L
有時我的思考都不是十分肯定咖
作者: 甘仔超    時間: 2007-11-17 07:35 PM     標題: 回復 #35 月※月 的帖子

有乜所謂呀,冇人一出世就應識世界嘅,由其時事討論區,os.tvboxnow.com5 m* p0 F# d( V, s5 _9 U
每日都有唔同嘅新聞題材,不過除左呢度都唔會有咁多回應啦,
作者: 月※月    時間: 2007-11-17 07:41 PM

原帖由 甘仔超 於 2007-11-17 07:35 PM 發表 os.tvboxnow.com- T2 o8 L3 Q  s7 A$ P5 E! Q/ x. U
有乜所謂呀,冇人一出世就應識世界嘅,由其時事討論區,' h/ F% p% P/ P+ T
每日都有唔同嘅新聞題材,不過除左呢度都唔會有咁多回應啦,
6 V6 \4 V3 [' R+ k% i8 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝你,不厭棄我無知:014:
作者: jj99xx    時間: 2007-11-18 01:59 AM     標題: 回復 #31 月※月 的帖子

做人要有自信,响呢个場大家咁高咁大,唔駛俾啲聲大大嘅(好似我咁)嚇窒,我初头都俾啲大內高手鬧過,又話我係「打坐派」添,整整下佢自已条尾咪走咗出嚟,到而家連影都冇埋tvb now,tvbnow,bttvb$ }+ J7 C. S) o

, B- d4 n; o' D& j- |5 B: J' KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多啲参與討論就会 build up your confidence, 亦可以偷雞去 google 做的 research 至至寫
$ Z) c- u: ~5 G# _
; l+ F: ]8 l: e6 T公仔箱論壇寫嘢我多數有 source backup 至寫(講笑除外),唔似啲 high 上腦嘅精神分裂份子咁亂咁吠TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' C+ @  D' }# {/ I; v: T! c

! h: r, z0 j3 o4 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。到依家大家都心理有數边个係 good guy,邊个係 bad guy, 同埋邊个係 wise guy 蘿?
作者: 月※月    時間: 2007-11-18 09:03 AM

原帖由 jj99xx 於 2007-11-18 01:59 AM 發表 - G2 F& g8 X& R: c1 E
做人要有自信,响呢个場大家咁高咁大,唔駛俾啲聲大大嘅(好似我咁)嚇窒,我初头都俾啲大內高手鬧過,又話我係「打坐派」添,整整下佢自已条尾咪走咗出嚟,到而家連影都冇埋
5 ^' s! j7 J* q" o. {4 L, S% \公仔箱論壇
2 `8 V9 u  X( h& d  U: i+ c  q  G7 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多啲参與討論就会 build up your confidence, 亦可以 ...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, X2 Z& ^3 {5 ~5 P5 e. {. W
嘻嘻~~我的自信時多時少啊!有人讚會多d自信,比人罵少 d 自信:019:
作者: Viking72    時間: 2007-11-19 01:54 PM

8 z, T. M$ k; h) O, X& @
# W, d+ e* _8 X
, `# k2 a: S5 }7 pos.tvboxnow.com廣州性文化節人潮洶湧,竟然劃出未成年人禁區內衣 .展廳裏擺放著象徵“非禮勿視”的猴子雕塑,前來觀展的人潮仍然洶湧。
作者: petermac    時間: 2007-11-20 01:40 AM     標題: 回復 #40 Viking72 的帖子

變相色情,要打擊!!槍弊!:onion31:

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0