標題: 好似主角一家咁黑仔都好小有 [打印本頁]

作者: brianhen    時間: 2012-1-25 06:59 AM     標題: 好似主角一家咁黑仔都好小有

每個人都做出錯誤的決定...
作者: xbel    時間: 2012-1-25 10:57 AM

主角大佬係黑仔os.tvboxnow.com- T2 e, ^- C" N" Y/ j( C
二佬,阿妹(鐘嘉欣)係蠢公仔箱論壇7 P8 D, E# h: w6 ?
細佬係懶
2 t) q! V  d8 U" X2 u公仔箱論壇個個都好似laughing哥咁叻,冇戏做啦
作者: Icedtea_822    時間: 2012-1-25 01:11 PM

做戏咁做咯。。。。
作者: jyjy000    時間: 2012-1-25 03:47 PM

算啦,呢D劇都係冇野搵野黎做乍..
作者: yuenloi    時間: 2012-1-25 06:18 PM

有時真實有更多衰運接踵而來......
作者: ck05228    時間: 2012-1-27 09:02 PM

同意
作者: headporter123    時間: 2012-1-27 09:04 PM

除左兩個妹妹仔之外真係一家都咁黑仔
作者: wham2009    時間: 2012-1-27 11:55 PM

我都覺得奇左D
作者: latetx    時間: 2012-1-28 01:19 AM

太正常的剧情发展不够吸引
作者: idol1    時間: 2012-1-28 10:30 AM

香港社會so dark?
作者: akc333    時間: 2012-1-28 06:18 PM

,呢D劇都係冇野搵野黎做
作者: jakylee    時間: 2012-1-31 08:37 PM

同意
作者: vongolia    時間: 2012-2-6 01:52 PM

其实所有事都是他二弟搞出来的。。。有些家庭的确会出现这种搞屎棍一直闯祸,正确做法是给他自己承担后果,而不是由其他家族成员一直帮他承担后果。。。自己都顾不惦,还要强出头, 结果就引发了一连串更严重的后果。
作者: selinawcf    時間: 2012-2-7 03:10 AM

主角大佬係黑仔
* l' d- r3 Y+ {$ ^  @# i9 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。二佬,阿妹(鐘嘉欣)係蠢公仔箱論壇$ G" R4 m) {$ N5 m* D* {; d7 l+ M
細佬係懶
* x& o0 x7 i6 z; t5 H) \. l公仔箱論壇個個都好似laughing哥咁叻,冇戏做啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 K: y8 I' l- ~9 y% K* J8 E& @5 n
xbel 發表於 2012-1-25 10:57 AM
% F- A7 y4 j  i, M! ^os.tvboxnow.com公仔箱論壇  y. m  X% K$ m& i
講得好啱,啱然話衰開有條路,但真係自己攞嚟。' M0 M. ]+ }- ]* v& j1 Q' e
講到尾其實係個大佬教到D細路妹咁唔獨立,要自己揹返哂上身囉。
作者: lmfu    時間: 2012-2-7 12:12 PM

有點攞戲黎做囉, 無線劇集既模式都是這樣的。
作者: skylee0303    時間: 2012-2-7 02:27 PM

無線劇集特色~
作者: tch710    時間: 2012-2-7 09:02 PM

唔係咁,點拖咁多集??其實啲對白來來去去都係咁上下...三幅被!!
作者: 3181304    時間: 2012-2-8 09:41 PM

Thanks for sharing
作者: Steven0225    時間: 2012-2-9 05:06 PM

模式慣常都系咁噶啦!
作者: keta    時間: 2012-2-11 10:30 AM

作者: keta    時間: 2012-2-11 10:31 AM

作者: 敵神    時間: 2012-2-12 08:25 PM

更慘嘅都仲有,不過無記D星冇咁嘅演技表達到。
作者: kimgundam    時間: 2012-2-13 04:34 PM

唔甘黑仔,laughing哥边有出场的机会,就系要岩岩甘样,先有laughing哥甘多戏份

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0