標題: 離晒譜的結局! [打印本頁]

作者: aoversea    時間: 2012-1-3 05:40 PM     標題: 離晒譜的結局!

我的如意狼君大結局實在太出人意表﹐跟本同"天若有情"如出一徹﹐繼
9 P& t8 \/ Q0 @( `% I劉華比石油氣罐扑濕頭唔去醫院後﹐呢種劇情買少見少﹐呢套仲誇叻os.tvboxnow.com+ e) ^) D4 _: A" J1 W/ Q
﹐佟本善比人用刀仔吉肚後﹐竟然由太陽落山前﹐連轆帶爬﹐轆足十
9 J+ q6 V8 i# h7 s8 T; l; kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。二小時﹐都仲唔去醫院﹐最抵死O既係其間有兩個人想送他去醫院﹐公仔箱論壇0 Y  S% m- Z. N" G9 q
他都唔去﹐好明顯﹐他寧願死都唔想同牛奶糖結婚囉~~果然有佟本善,就有奇蹟。。。奇蹟地去死吖嘛! 簡直離晒譜的結局!
作者: newborn630    時間: 2012-1-3 05:55 PM

編劇要他死,他不得不死
作者: kensal    時間: 2012-1-3 07:01 PM

thx for sharing
作者: fishkinglwt    時間: 2012-1-3 09:25 PM

多謝分享
作者: wow999    時間: 2012-1-3 09:59 PM

i think no one like the ending ..........
作者: kahwah    時間: 2012-1-3 11:36 PM

离谱!
作者: kk_keung88    時間: 2012-1-3 11:56 PM

thx for sharing
作者: masaki_108    時間: 2012-1-4 12:08 AM

唔明個結局點解係咁=.=
作者: khho67    時間: 2012-1-4 12:30 AM

都唔明個結局。。。。。佟本善可以去医院都不去~~~~无理头~~~~
作者: macrossking    時間: 2012-1-4 12:35 AM

佟本善咁辛苦先可以同徐芯重遇,點會咁容易放棄自己,編劇太一廂情願了,扭曲了角色應該有的理性。
作者: pancake178    時間: 2012-1-4 12:41 AM

agree agree, i dont like the end
作者: 天神村小吉    時間: 2012-1-4 12:56 AM

唉………唔通佢都覺得醫生都信唔過,橫死掂死、咁自己死遠啲好過囉。
作者: 檸檬草@    時間: 2012-1-4 01:27 AM

本身都有追開,覺得幾好睇,但結局男主角死果幕真係好費解~~~
作者: aiseh    時間: 2012-1-4 01:49 AM

1 thing i dun understand, why he must go to the sea and die?
作者: sheungjenny    時間: 2012-1-4 06:24 AM

或者佟本善想死远D,5想俾芯女见到叻.....
作者: Benny_master    時間: 2012-1-4 08:26 AM

佢喺惗住如果有奇迹嘅话~就将奇迹让比徐芯,等佢可以行得返唧....嗰结局唔错啊~咁D观众先至印象深刻嘛!!!总好过以往嘅嗰D师奶剧,套套都喺大团圆结局~真实生活喺无咁多好嘢嘅~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0