標題: 周麗淇d戲真係好唔得.... [打印本頁]

作者: jmmfn    時間: 2012-1-2 08:39 AM     標題: 周麗淇d戲真係好唔得....

周麗淇d戲真係好唔得

0 n1 l. d; D$ }  b8 d% T2 n公仔箱論壇表情好假,唸對白好生硬,懶有感情咁(但好虛浮)公仔箱論壇2 H- x# g, D& |# D, B- ]
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 u7 |: X' r- D0 b: \
真係好難頂.......................................................1 x/ u4 V& [3 c! S( H. e

作者: gtoaway    時間: 2012-1-2 08:54 AM

絕對同意!
作者: SweetLemon    時間: 2012-1-2 06:28 PM

結局 中系 佢的感情戲多。。。無言。。。
作者: j98403000    時間: 2012-1-2 07:14 PM

She's not too bad!
作者: barryso28    時間: 2012-1-2 07:56 PM

作者: barryso28    時間: 2012-1-2 07:57 PM

作者: barryso28    時間: 2012-1-2 07:57 PM

作者: queenie199416    時間: 2012-1-2 08:51 PM

佢做劇雖然唔多,但...好似冇咩進步
作者: 112200    時間: 2012-1-2 11:33 PM

she is the best .                                  you  pig!!
作者: VIPVICT    時間: 2012-1-2 11:42 PM

我覺得佢OK  我睇得舒服
作者: thomsonng    時間: 2012-1-2 11:54 PM

是的, 同意, 尤其是最後大結局更有感受.
作者: yeechengshafiq    時間: 2012-1-2 11:59 PM

she not bad k~
作者: jingjingkelly    時間: 2012-1-3 10:00 AM

agree
作者: momoko_lam    時間: 2012-1-3 11:12 AM

絕對同意, 周麗淇演技有限,TVB給予機會不同演員是好的
作者: uk993    時間: 2012-1-4 12:42 AM

演技不行,
作者: doklas    時間: 2012-1-4 12:49 AM

是的, 同意, 尤其是最後大結局更有感受.
6 {3 r1 v8 v" R* Z! aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。thomsonng 發表於 2012-1-2 11:54 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 A  K( p0 ?  h0 _$ K
公仔箱論壇; I: ?) \+ n7 a* J/ ?+ D
她的演技進步了不少,而且最後那一幕很有感覺TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 {4 W# W) y7 x3 \
由心底替牛奶糖感到傷心
作者: 天神村小吉    時間: 2012-1-4 12:51 AM

覺得佢有啲可惜,樣就唔錯,但就唔係下苦功去學戲囉,所以大紅唔起都總有佢嘅原因嘅。
作者: ky0402    時間: 2012-1-4 10:01 PM

可能是太少拍戏,没什么感情

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0