標題: 此片出得迟佐少少! [打印本頁]

作者: 419168140    時間: 2011-12-27 04:21 AM     標題: 此片出得迟佐少少!

呢部片很有深度,可惜噶系出得太迟,不然的话颁奖礼估计有奖摞…你地认唔认同?
作者: lms333c    時間: 2011-12-27 09:20 AM

????????????????????????????????????????????????????????????
作者: syrinx    時間: 2011-12-27 09:56 AM

我覺得套劇不錯, 但係又講唔上有深度, 再講無記攞獎係睇人唔係睇戲, 胡杏兒係套萬凰之王度都係演得一般.....
作者: kenkenen    時間: 2011-12-27 12:15 PM

有同感。如果這套劇早點出的話" F' Y* _6 e1 ^; t9 k  ~
一定可以拿獎。
作者: pinkpink23    時間: 2011-12-27 01:00 PM

呢部好似好睇过万凰wo,不过以家先出,有点可惜......haizzzzzz
作者: craig168    時間: 2011-12-27 02:48 PM

有深度係唔係真係咁樣
作者: Kid1412    時間: 2011-12-28 02:20 AM

早出迟出也没关系吧。。。 都会列在名单里面的吧。。
8 Z% m# ?6 W7 \5 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不过说到男主角。。 其实黄浩然真的演得不错。。
' P8 A9 K  J9 m; U周丽淇还算是新演员。。 不可能会拿到影后的。。 演技还需要磨练。。
作者: lovebird88    時間: 2011-12-28 07:53 AM

又話十月播, 一等再等, 等到十二月播, 可惜收視麻麻, 搞到阿添勝叔怒轟無線..... 唉!!!
作者: macylife    時間: 2011-12-28 02:43 PM

周麗淇好幾年前已經和鄭嘉穎演過天幕下的戀人和最美麗的第七天了, 這次的表現跟以前一様 沒進步 = =
作者: taipounited    時間: 2011-12-28 02:52 PM

This series is quite ok bor
作者: 天神村小吉    時間: 2011-12-29 03:36 AM

套戲都ok!但係個檔期唔好囉,好嘅檔期都俾晒自己要捧嘅人啦,明唔明。
作者: cheerful12    時間: 2011-12-29 08:55 AM

黄浩然 very good ar!!
作者: sharp7645    時間: 2011-12-29 11:19 AM

一定可以拿獎
作者: 1986127106alex    時間: 2011-12-29 12:11 PM

so so ~~~
作者: kl93    時間: 2011-12-30 12:31 PM

只要有人欣賞就可以啦,遲啲早啲冇乜問題.....
作者: taipounited    時間: 2011-12-31 06:13 AM

if the series is broadcast now, you can tell it has no chance to 拿獎
作者: wong_826    時間: 2011-12-31 10:03 AM

有同感os.tvboxnow.com$ N; @( ]+ P0 Q( [' c
一定可以拿獎。
作者: happyvv    時間: 2011-12-31 01:15 PM

今年排唔到咪排下年囉
作者: dear101    時間: 2011-12-31 01:23 PM

不过以家先出,有点可惜
作者: plhwql    時間: 2011-12-31 03:26 PM

其實我覺得呢套劇好過萬凰好多好多...
作者: SnL-jason-    時間: 2012-1-1 05:42 AM

我鐘意徐芯

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0