標題: 救命啊,高手入来T下啦 [打印本頁]

作者: terryboy168    時間: 2006-9-10 04:08 AM     標題: 救命啊,高手入来T下啦

到底要用咩播放器先可以T咖?????点解D 文件系MDF格式咖??大家帮下手啦,讲比我知啦,本人万分感谢!!
作者: 狼=狗    時間: 2006-9-10 04:10 AM

http://tvbnow.com/thread-15979-1-2.html
作者: terryboy168    時間: 2006-9-10 04:15 AM

哎,简单D啦.DON"T JUST GIVE ME网址
作者: 狼=狗    時間: 2006-9-10 04:31 AM

原帖由 terryboy168 於 2006-9-10 04:15 AM 發表公仔箱論壇/ i2 z& T6 N. o  U/ v: E
哎,简单D啦.DON"T JUST GIVE ME网址
& ]1 B, s+ p( k7 Q$ A. p公仔箱論壇
1 ]* R' W, f" S# L. A( ^係呢度發問題貼已經係錯!
0 h4 o1 A$ p* |! h: _' XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb1 c6 i4 [" u0 Y$ W: t5 m
電影交流區版規
0 W3 r# U4 p7 Z# L2 Ftvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇) h( T5 U4 s0 ]
1. 本版只供發表有【 BT 】及 【 MOVIE】有關檔案下載之文章 os.tvboxnow.com6 j% z2 y# ~; X- |

1 s5 R5 u" \3 B- ]9 p比個網址你,你就自己去睇!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, `( U& Y: N4 R: p2 Z+ F$ U
! Q$ l1 o4 q) W# Z) x- `# K5 J6 L
基本上兩個影像軟件都睇到!
作者: terryboy168    時間: 2006-9-10 05:55 AM

見習版主,甘对人咖,只系问少少问题,如果5答就算,都5使甘咖,连少少野都做5好,点做真正版主啊.不过我都谅解你,以为你都系見習版主,
作者: wai76    時間: 2006-9-10 03:12 PM

use alcohol120%

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0