標題: 大家對同性戀有咩睇法? [打印本頁]

作者: 如來彿祖    時間: 2007-10-12 05:14 PM     標題: 大家對同性戀有咩睇法?

大家對同性戀有咩睇法 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 W7 U, Y- D& V) i$ O' n

2 Q" H" i2 D! Y$ C0 _" K. r如果你個朋友係同性戀既 ,, 你會點 ?& g4 W( ?5 {% J( i! Q6 O$ i! d

2 N+ Y0 U7 b+ _( U, E3 ktvb now,tvbnow,bttvb如果你個朋友係同性戀又鐘意左你 ,, 你會點 ?公仔箱論壇* B- E3 ^+ E& [/ k

& a: ]/ ^: i( o# z+ I( a7 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果你係同性戀 ,, 而又鐘意左你個朋友 ,, 你又會點 ?tvb now,tvbnow,bttvb; ~3 K9 K# v$ l+ P
:onion18:
作者: 餅乾    時間: 2007-10-13 01:31 PM

我會想死,好難接受D同性戀者..雖然唔係特別憎,但係就過唔到自己個關.
作者: stony    時間: 2007-10-13 09:12 PM

女同性戀現在都可以接受,男同性戀真係未得住!社交擁抱下還可以!如果有男生鍾意我,我會帶住佢陪我去溝女,一來要感化佢,二來有人陪我兼唔會同我爭食!
作者: balea    時間: 2007-10-14 12:58 PM

原帖由 stony 於 2007-10-13 21:12 發表
8 L& ?1 R( S3 S4 Y; o. c 女同性戀現在都可以接受,男同性戀真係未得住!社交擁抱下還可以!如果有男生鍾意我,我會帶住佢陪我去溝女,一來要感化佢,二來有人陪我兼唔會同我爭食! ...
公仔箱論壇! p% x  I- M9 g+ i  E& a4 }
公仔箱論壇8 u! d2 A# W6 a! e

- _$ y$ d  V3 l% feoe 果然你也是個人渣
: t3 v: }0 Z) ^& }" V5 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我們就來個人渣的共鳴吧9 Q' k: i: U8 x$ p) d- R& v
p.s. 我對 男同志 都只可作朋友 只是太親近小心玩出火
作者: 天使_琪    時間: 2008-10-22 01:05 AM

如果你個朋友係同性戀既 ,, 你會點 ?os.tvboxnow.com2 z4 K$ N3 H. V- I
>>不会怎样~os.tvboxnow.com4 m! z5 A: k4 z+ Y5 i9 P

7 X% d! C% d$ P% a9 w! S如果你個朋友係同性戀又鐘意左你 ,, 你會點 ?
5 ^6 V7 N* i! c8 X$ g/ Z7 s$ x% G/ o>>i ll like to say...sorry...i m not lesbian
8 y3 e$ d5 x( A# Q$ F
2 e$ {/ w" a8 Gos.tvboxnow.com如果你係同性戀 ,, 而又鐘意左你個朋友 ,, 你又會點 ?
1 {8 T5 e) `) n8 A>>it should not be me~but if it happens...i might hide inside my heart 1st...when meet the right time i will tell her~or i also may choose not to tell since i worry it will break up our friendship
作者: wesley1987    時間: 2008-10-22 10:11 AM

我也是女同性恋可以接受~可能看过咸带的关系吧~. f5 d# r: D. r1 x5 r) t
男的~我 os.tvboxnow.com* X6 z& R" B9 e7 i
完全不能接受~不能想象那条东西插进屁股里~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% q/ J" v, P! Q- e$ W1 i' H2 c9 e5 ^
靠想象都 :onion26:
作者: less    時間: 2008-10-27 01:51 AM

随便他们了,各自有各自的乐趣,但至少他们只占少数,滥情的不多,还是比较忠一的。tvb now,tvbnow,bttvb4 J  g* Z# H1 G. e' K
反正我不是同性恋!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0