標題: 啊姐凭么做戏? [打印本頁]

作者: lillil    時間: 2011-10-10 02:41 AM     標題: 啊姐凭么做戏?

我觉得没左啊姐福禄寿会更好笑咯。。 啊姐好无聊啊搞到我都唔想看- -“+ k% G' D2 f0 M6 @; L' S4 J

N" ]5 D: l$ u2 y" ~/ BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。各位网友有么看法啊?
作者: rm7832    時間: 2011-10-10 03:15 AM

你都叫啊姐了
作者: alien99999    時間: 2011-10-10 07:35 AM

1# lillil
: x# X& a1 z: ?4 \/ [- u6 Q' i7 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' Z1 H4 i: U2 y公仔箱論壇if you don't like,  please off your tv.  ok!
作者: babyman    時間: 2011-10-11 09:10 AM

我都唔係好中意阿姐,佢唱歌個把聲難聽。
作者: y2jj    時間: 2011-10-11 10:06 AM

姐笑得唔自然啊,个人比较老实无咩笑料好像
作者: banana5354    時間: 2011-10-11 10:46 PM

都唔明點解要搭埋佢~
作者: huit    時間: 2011-10-12 08:06 AM

1# lillil  5 e. `3 R4 S$ h; z  B' B

G7 L/ M1 u  q+ d4 ytvb now,tvbnow,bttvbif you don't like,  please off your tv.  ok!
3 C9 a+ Q: @$ v/ Q4 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。alien99999 發表於 2011-10-10 07:35 AM
* M! W7 n$ [1 G1 c/ m3 _os.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb/ S+ F- [' W5 [2 U8 j
If you have no clue about English grammar or punctuation, please just stick to Chinese. OK?
作者: jackynys    時間: 2011-10-12 12:34 PM

无变,因为她是啊姐咯,很多人还是她的fans呢!
作者: donwong    時間: 2011-10-12 04:20 PM

阿姐负责卖热咖啡~
作者: okyoky    時間: 2011-10-13 07:05 AM

啊姐凭么做戏?就凴她,你們都叫她做啊姐,夠味!還是老年人的那種!
作者: miuwow    時間: 2011-10-15 04:45 PM

阿姐一向嚴肅, 現在降格做攪笑劇, 都是想求進步和突破, 擴展觀眾緣
作者: 魔術咸豬手    時間: 2011-10-15 09:22 PM

阿姐囉
作者: JordannLim    時間: 2011-10-16 02:24 AM

无变,因为她是啊姐咯,很多人还是她的fans呢!
作者: dshing    時間: 2011-10-19 08:41 AM

我都唔係好中意阿姐
作者: starfish888    時間: 2011-10-19 10:08 AM

因为无线已经没人咯.....为有叫阿姐顶。
作者: freda444    時間: 2011-10-19 10:12 AM

剧本烂,不能怪演员。。
作者: sourdough    時間: 2011-10-20 02:12 AM

作者: simonku    時間: 2011-10-20 05:38 AM

阿姐無可奈何比三隻無常拖衰左。
作者: daball    時間: 2011-10-20 06:14 AM

做戲唔掂唱歌唔掂司儀唔掂...... 連賣咖啡都唔及檳榔西施. 而家重繅皮..... 睇家英哥好過
作者: johnkay    時間: 2011-10-20 07:02 AM

作者: key00    時間: 2011-10-20 09:58 AM

早就无左市场啦,不过有地位
作者: karen021    時間: 2011-10-20 09:12 PM

我想問佢有咩資格唱歌多D.....
作者: fungken    時間: 2011-10-20 09:40 PM

中意阿姐咯.无变

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0