標題: 其實《不速之約》系9唔答8- - [打印本頁]

作者: fankwaiho    時間: 2011-9-30 10:01 PM     標題: 其實《不速之約》系9唔答8- -

之前有話劇系魔鬼,又有法力又le樣又個樣,之後話距系人lo咩事= =
作者: Stressfree    時間: 2011-10-1 04:54 AM

yes,very confusing
作者: copen    時間: 2011-10-1 02:49 PM

不知所谓!!!!
作者: tonytxx    時間: 2011-10-2 07:20 AM

都睇唔明喺乜戏
作者: hr8265    時間: 2011-10-2 07:21 AM

已經放棄去理解好耐。
作者: lamyumchoi    時間: 2011-10-3 01:23 AM

真係9唔答8,我睇左幾集就無興趣再睇下去了!
作者: sozai    時間: 2011-10-3 02:25 AM

this what we call drama and movie what...unpredictable
作者: superbasara    時間: 2011-10-6 06:33 AM

如果單純的把他當成是回來報仇的催眠師, 那就沒有那麼難懂了# l' P  @9 g! K8 ]9 w) q
所有的魔力, 法力, 就是被催眠的人的幻覺而已
作者: 303856559b    時間: 2011-10-6 07:07 AM

TVB  D戏一向系甘
作者: sosobb123    時間: 2011-10-6 07:13 PM

我都覺~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: hhjjkk123456    時間: 2011-10-6 07:16 PM

我只能说好乱啊
作者: andy_23    時間: 2011-10-6 08:11 PM

唔知讲咩~越睇越觉得古怪~
作者: lahuhu    時間: 2011-10-8 12:58 PM

同意,睇完都覺得浪費了時間....
作者: kenson    時間: 2011-10-8 01:34 PM

如果單純的把他當成是回來報仇的催眠師, 那就沒有那麼難懂了
* M/ ~' ], w: Y% ]/ O8 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所有的魔力, 法力, 就是被催眠的人的幻覺而已TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- b3 y6 T  }( A+ Z+ S
superbasara 發表於 2011-10-6 06:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# x' q! I9 D' O6 }
我覺得單純當魔鬼復仇更易懂 當催眠師一開始就不合邏輯
作者: hellohello88    時間: 2011-10-8 01:37 PM

直頭意識不良....成人叫人死
作者: mynameis7    時間: 2011-10-8 01:42 PM

我睇個結局,真係好佩服無線的編劇~, |! b( x+ @) Q. ?: x  E0 [
原來佢地唔係用個腦去諗野架~, _, z- m4 Q4 ?/ u1 k2 B9 Q
勁多位係接唔到,完全的荒謬絕論!
作者: wai_teng    時間: 2011-10-8 06:16 PM

我觉得好要深度!!
作者: eason6720    時間: 2011-10-9 01:16 AM

看到最后一集,我整个人都斯巴达了!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0