標題: 超唔滿意個大結局 [打印本頁]

作者: ladymoons    時間: 2011-9-9 11:24 PM     標題: 超唔滿意個大結局

癡線噶!!死左成棚人,以為拍大屠殺啊 。最緊要系,徐子珊居然無事!!!
作者: pinkpink23    時間: 2011-9-9 11:28 PM

他们要敛财,这样的结局不是可以拍多几部电视,电影咯....
作者: chap文    時間: 2011-9-9 11:33 PM

五米跌落黎都死左,,,我冇野講--
作者: gzhack    時間: 2011-9-9 11:40 PM

不好看的~~!!
作者: ismartjc    時間: 2011-9-9 11:45 PM

五米跌落黎都死左,,,我冇野講--os.tvboxnow.com) ~# v. m5 ^/ f* ~5 s
chap文 發表於 2011-9-9 11:33 PM
, l6 J9 l" ]" a( w
! {& q% r8 j3 U+ G( z9 u5 jtvb now,tvbnow,bttvb咪係 ! 3層樓跳都跳左去啦...
作者: sjr86    時間: 2011-9-9 11:51 PM

五米跌落黎都死左,,,我冇野講--
3 l4 l- G1 T5 ?( e& Qchap文 發表於 2011-9-9 11:33 PM
, d# e, F3 C! y& T公仔箱論壇呢個仲冇乜野。。5米跌落去真係可能會死,就算一米都係會死。。只係睇你點跌嗻。。" W. w5 V# ^3 o+ C" W( S: H6 v8 [

, Q4 M0 v3 c8 G. L0 }& E& g  }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最冇邏輯既係,子彈打入心口度,就算唔打入心臟,都係會打入肺部,唔及時醫治都係會氣胸而死。。
5 I0 A8 t' h( K& V! H可可中彈跌入水甘耐,果陣時又冇醫生,甘都唔死得,就真係好野。。
作者: cskbhk    時間: 2011-9-10 12:08 AM

陳法拉三樓就跌死,徐子珊中槍拋落海竟然無事
作者: kentralee    時間: 2011-9-10 12:17 AM

乙太會 = 一班傻仔/傻妹.
作者: kelly0020    時間: 2011-9-10 12:24 AM

陳法拉三樓就跌死,徐子珊中槍拋落海竟然無事
作者: dullmay    時間: 2011-9-10 12:27 AM

法拉跌落D木箱到可能唔死得-點知死鬼左
作者: 87768437    時間: 2011-9-10 12:31 AM

傻架。除子姗好死又唔死。法拉就咁拉左柴。。真系废到出奇
作者: 說時依舊    時間: 2011-9-10 12:50 AM

看完了結局TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 X- E9 A  x! w4 }
超失望的公仔箱論壇/ P5 l/ |" R+ n+ [6 T5 n" p8 V
有點不予置評了
作者: AVA-GOOD    時間: 2011-9-10 12:57 AM

作者: bmgogo    時間: 2011-9-10 01:06 AM

个结局嘛嘛~ 有D意料之中 又有D意料之外~
作者: fellatioho    時間: 2011-9-10 01:08 AM

徐子珊唔知點解要無事, 又牽強, 又啱口味,公仔箱論壇$ C5 F! v# i8 C, M4 P
想佢死左多D
作者: kristy1985    時間: 2011-9-10 01:30 AM

睇咗好失望
作者: Chak    時間: 2011-9-10 01:31 AM

赞成
作者: vivianlam2008    時間: 2011-9-10 01:36 AM

TVB嘅編劇越來越廢,只會抄劇。又怕人講,所以搞啲出人意表的結果出來以為自已好醒,點知根本不合羅輯
作者: jinqi    時間: 2011-9-10 02:05 AM

看這結局肯定要拍續集了
作者: kenjirin    時間: 2011-9-10 02:15 AM

做咁多野最後要終身監禁...
作者: scum790    時間: 2011-9-10 02:18 AM

徐子珊居然無事,我极度接受不到!
作者: bestlight    時間: 2011-9-10 02:27 AM

其實徐子珊係國際刑警派來的臥底
作者: gohmui    時間: 2011-9-10 04:47 AM

yes, i thank laughing dead is most resonable
作者: 屁屁zzz    時間: 2011-9-10 05:10 AM

as expected, there are so many to be continue.......
作者: mswireless123    時間: 2011-9-10 05:42 AM

唔知呢个大结局系原本果个定系妀动后再拍的呢?如果是前者就要闹,后者就是网民的责任了!
作者: kinchio    時間: 2011-9-10 05:43 AM

雖然知道個結局做咁多野都係為左留伏線..  但真係有d不合情理"
作者: vit81    時間: 2011-9-10 06:27 AM

作者: 1bigapple    時間: 2011-9-10 06:34 AM

i hope we could watch the alt ending....
作者: 燒丸    時間: 2011-9-10 07:32 AM

結局好牽強,咁矮跌落去都會即刻死? 而且仲有木箱墊,再等多陣警察都趕到啦。Laughing亦無必要開槍殺跛Co,部切木機已經啟動,唔駛Laughing親自動手跛Co都會俾部機器Look過,實死。' v; _* H6 N9 D; o4 I0 T
這就是無線劇集特色,虎頭蛇尾,編輯無中生有。
作者: andyang81    時間: 2011-9-10 07:49 AM

ya lor..徐子珊 didint die....so unfair... Madam dead!!! :(
作者: andyang81    時間: 2011-9-10 07:50 AM

and cannot believe her heart is at different position..muahahahha
作者: mrfusion    時間: 2011-9-10 08:33 AM

6 h4 J4 t1 q( o1 T3 e. N1 b/ Sos.tvboxnow.com公仔箱論壇1 P9 L8 d! G% t3 [  v
五米跌落黎都死左,,,我冇野講--tvb now,tvbnow,bttvb' j0 J9 J0 g: ~
chap文 發表於 2011-9-9 11:33 PM
I think is a lot more then 5m. this is close to the height of a typical warehouse. 10-15m. But I agree, it is unlikely that could have killed her.  Unless the broken pallets create some sharp edges that kill her.
作者: wyj0877    時間: 2011-9-10 09:23 AM

最好就全部都死晒
作者: 200205413    時間: 2011-9-10 09:32 AM

主要結局係電影版了斷!!等於要你比錢入電影院囉!!!
作者: 活在地狱    時間: 2011-9-10 10:38 AM

爱情与婚姻
作者: dahaizi    時間: 2011-9-10 10:39 AM

睇到我无晒言。。。
作者: kenlee_22    時間: 2011-9-10 10:57 AM

结局很烂。。 浪费时间。该死的不死。。
作者: tokulaw    時間: 2011-9-10 10:57 AM

最尾監獄個黑影係咪孝哥
作者: Hill413    時間: 2011-9-10 11:12 AM

結局有點牽強...
作者: tempersitu    時間: 2011-9-10 11:12 AM

乙太會 = 一班傻仔/傻妹.
1 c' |4 v5 `- l) S: P5 Qkentralee 發表於 2011-9-10 12:17 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! q( ^8 C7 b5 X0 x* w% e1 o  u4 d
我都觉.一见啊sir嚟,仲慌过蛊惑仔.
* J3 y3 A' k" m% G/ ]/ RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外madam jo跌落嚟下面有咁多木箱,咁都死喔...真係TVB要你5米死,你都不得不死....
作者: dxi    時間: 2011-9-10 11:27 AM

真係估佢唔到個結局
作者: csfstar    時間: 2011-9-10 11:36 AM

不满意结局~
作者: tc70177    時間: 2011-9-10 11:42 AM

超廢o羅. 咁都死
作者: naxx    時間: 2011-9-10 11:50 AM

我极度接受不到!
作者: alife    時間: 2011-9-10 12:23 PM

tvb 編劇 . ..
作者: qqsamfish    時間: 2011-9-10 03:59 PM

9# kelly0020
. K, g* P# C# P/ F真係任佢噏,陳法拉三樓就跌死,嵐姐天台跌落街都冇事啦!吹漲!
作者: chan0202    時間: 2011-9-10 04:02 PM

其實D死法好怪,唔合情理
作者: 杨毅    時間: 2011-9-10 05:06 PM

不咋样,结局
作者: ccbubibu    時間: 2011-9-10 07:30 PM

好一個九唔搭八既結局..., 低能
作者: maziechan    時間: 2011-9-10 07:35 PM

Absolutely agree
作者: calvinling0803    時間: 2011-9-11 08:05 AM

乙太會 = 一班傻仔/傻妹.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 g# y7 A4 x9 b- p9 n7 B" I! R+ D
kentralee 發表於 2011-9-10 12:17 AM
. S2 {- w3 R% W7 ^tvb now,tvbnow,bttvb
5 ~+ i/ V# O: Q% f% N9 Fos.tvboxnow.comReaqlly dunno why they will need Michael as he is not the elite in HK!
作者: jackspchong    時間: 2011-9-11 09:20 AM

陳法拉三樓就跌死,徐子珊中槍拋落海竟然無事,个结局嘛嘛~
作者: noid    時間: 2011-9-11 09:58 AM

個結局又勁拖長, 死親就回憶回憶, 部戲應該9:30就可以做完
) p; j2 D- R; s1 `) c7 p搞到個個都要死,
9 T% S5 f; m$ x4 Utvb now,tvbnow,bttvb姚可可唔俾鎗打死都會浸死, 佢就唔死tvb now,tvbnow,bttvb- Q; C3 o; R! M/ }
madam jo 有咁多木卸力都死
4 s3 r/ D! k7 p7 K# P公仔箱論壇laughing 入獄,重唔比個班以前因為佢入獄的古惑仔打死
作者: stargmc    時間: 2011-9-11 10:23 AM

要死嘅唔死(好似徐子珊咁俾槍打中心口仲dump埋落海,唔失血過多都俾細菌感染啦),唔駛死嘅死晒,而且唔合邏輯,當觀眾白痴
作者: xlon22    時間: 2011-9-11 11:18 AM

死完一個,就重播一段回億片段,成晚喺度重播,唔怪之要播二個鐘啦,悶壞我了.
作者: xxxevolutionxxx    時間: 2011-9-11 12:21 PM

最可惜是陈法拉死了....还有laughing要坐牢 >.<
作者: mhay_lo    時間: 2011-9-11 01:05 PM

Laughing sir是一个专业,理智的警察,他有很多方法将跛co绳之以法,不用自己杀人。
作者: oneday1k    時間: 2011-9-11 01:09 PM

55...
作者: DarkKSoldier    時間: 2011-9-11 01:54 PM

the 大結局 sucks big time ...
作者: kokjong    時間: 2011-9-11 04:43 PM

可能 谢天华和陈法拉突然得罪了导演。。。所以改 ending
作者: 愛蒲    時間: 2011-9-11 04:45 PM

madam  jo  死左
作者: a1166153    時間: 2011-9-11 07:22 PM

i agree with you so much, 徐子珊 should have dead!!!
作者: fk122    時間: 2011-9-11 09:11 PM

陳法拉三樓就跌死,徐子珊中槍拋落海竟然無
作者: cinnamon_cool    時間: 2011-9-11 09:14 PM

不滿~~~~~~~
作者: june1515    時間: 2011-9-11 09:38 PM

超廢的結局,點解要法拉死,系米唔系自己友,所以要拉柴

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0