標題: 不知所謂結局 [打印本頁]

作者: 7788    時間: 2011-9-9 11:08 PM     標題: 不知所謂結局

本帖最後由 7788 於 2011-9-9 11:52 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb5 i3 U0 Y9 H# F5 O! d( j

# D- d9 \+ f/ H$ R- Y由第一集開始已經拖戲
7 x# r3 o! _$ B9 J1 atvb now,tvbnow,bttvb然後再將一推人,由黑變白,由白變黑TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 j, n( l: I, E5 f4 ?: V
仲要有一d好唔合理既劇情,毫無說服力
" [, F* Z3 [* y* f. S1 u0 ]0 Q公仔箱論壇最後個結果簡直係唔知想掂咁,亂九咁黎...不安結局(再去my tv 睇多次都唔想個隻)* s4 E' z; F7 e
仲想拍電影版索到盡.....!!!公仔箱論壇# M: j2 I: I" }2 D* J* G; P1 J
不過成套劇做得最好睇係(謝天華-串得自然,由頭帶到尾))9 p2 X" G' s5 ^; r$ f& p
                                 (張國強-做中好睇,做奸都好睇)
作者: huanzai1    時間: 2011-9-9 11:12 PM

我撑你!!!!
作者: 革命軍    時間: 2011-9-10 12:19 AM

世界上大把野唔合理都發生過啦  你接受唔到既都有
作者: yt_yaoer    時間: 2011-9-10 12:22 AM

赞成咯 , laughing 无可否认的“串”是这套戏的关键咯
作者: 76131267    時間: 2011-9-10 12:34 AM

做戲咋ma,你地唔使咁serious嘅
作者: chan0202    時間: 2011-9-10 12:36 AM

我仲未睇丫 不過我睇完會番回復多睇下有幾不知所謂
作者: whitedogdog1668    時間: 2011-9-10 12:38 AM

支持你!結局好亂!
作者: catmimi0405    時間: 2011-9-10 12:46 AM

一頭霧水!唉
作者: AVA-GOOD    時間: 2011-9-10 01:08 AM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0