標題: 忽然发现,阿敏姐嘀戏好假。大家同意吗? [打印本頁]

作者: reyding    時間: 2011-9-3 05:25 AM     標題: 忽然发现,阿敏姐嘀戏好假。大家同意吗?

到咗二十几集,丁敏戏份多咗。os.tvboxnow.com( M9 K; g2 a9 Q$ x# n

( `& P( q  l- F- p  r: L4 X不过,无论喊戏或者感动模样,都很不上戏。(都系适合做酷女多嘀)
% H; k- @: ~( q, V7 @tvb now,tvbnow,bttvb. C- L; R0 k1 v  j$ J; g& C
不知大家是否同意无?
作者: mrfusion    時間: 2011-9-3 10:31 AM

it was his first drama, give her some time, and her acting will improve.
作者: 匿名    時間: 2011-9-3 10:42 AM

緊係多戲份啦  人地選港姐提名人係吳君如
0 G) A- [4 Z$ x. `9 e後台咁硬點會唔多戲份丫
2 y- w9 b% e4 p* ^, @e+先比位佢上咪算遲囉
作者: tmac223    時間: 2011-9-4 12:05 AM

agree agree!
作者: 顷水    時間: 2011-9-4 12:11 AM

佢個樣都唔系幾好……
作者: jun90    時間: 2011-9-4 12:19 AM

no that much but still like her.. support her!!
作者: AP1010    時間: 2011-9-4 02:14 AM

表情好硬!!!
作者: facket    時間: 2011-9-4 02:46 AM

同意啊
作者: winstonlove    時間: 2011-9-4 04:49 AM

本帖最後由 winstonlove 於 2011-9-4 05:10 AM 編輯 os.tvboxnow.com' H" n+ G  O) R& A* d

& V1 L- Y8 S( K+ }2 _& M8 i* C; _佢做戲唔得,無咩感情,
& I) m7 f3 p8 `4 L. Q8 E初頭佢係烈哥身邊行行企企,還可以暪得吓,tvb now,tvbnow,bttvb% C/ t* h8 v# `+ }; z: K6 v
但對白一多就出事la,演技即刻現哂形,
2 e- r: r' [) u' jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢做喊戏個咀好多時好似笑緊甘,tvb now,tvbnow,bttvb9 O" M% q+ m; [5 v2 d0 d! R
其實新人做戲唔好已經係預左,
; d6 l- e- t* S. a* @5 ^* A9 d但做戲若果冇d感情,內心唔澎湃,冇d激情,甘做幾耐戲都冇用
作者: winstonlove    時間: 2011-9-4 05:07 AM

6 p( d7 ~4 C# ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( m7 `  B2 [- H  {& N
緊係多戲份啦  人地選港姐提名人係吳君如
6 \; W! ~! Z" Z  h公仔箱論壇後台咁硬點會唔多戲份丫公仔箱論壇+ L$ c, J' M" u" c  Q6 P
e+先比位佢上咪算遲囉os.tvboxnow.com0 `9 E; u# m. S( C6 n3 k: K
Anonymous 發表於 2011-9-3 10:42 AM
! G/ Y; J8 g# B$ U  j公仔箱論壇
- X) v  C) q5 X" a0 W9 v做明星有人關照,條路會係好行d,起碼唔洗做一排行先死先路人甲茄哩啡,就可以直接有戲做,有對白講,0 J' t, X. Y% Z" z, Q
但後台硬唔代表一定紅, juno麥俊龍就係一個好例子,佢老爹有錢,所以juno麥俊龍一出道可以舖天蓋地,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' H! _% V5 n' `4 P
做宣傳自已棒自已,可以係紅繸整張大海報,日日掛住係度,依家咪又係無聲無息,所以有錢,後台夠硬,os.tvboxnow.com' t( U+ @: N- m3 B$ x2 R: y. z7 S
亦都要講吓有冇做戲天份,冇天份,有人睇,又或者就算皇帝提名都冇用,邊行都係,丁敏依家做戲根本都仲未得,  K  Q- a: c5 k1 a
e+先比位佢上其實唔係太遲,係太早,佢呢d如果真係想係呢行發展,佢應該學吓咩叫做演戲,再由低做起,os.tvboxnow.com7 g: {3 ?) S. g& c+ o, v
由小小幾句對白開始起,好過一下子就比佢去做d重頭戲,盞拖累佢同埋部戲既質素
作者: AVA-GOOD    時間: 2011-9-4 06:32 AM

作者: dxi    時間: 2011-9-4 12:01 PM

我都同意..tvb now,tvbnow,bttvb% U0 k" p9 D, S% \# x: H
佢d戲有時冇d過份造作
作者: liyouping    時間: 2011-9-5 11:31 AM

有点,在仔细看看
作者: a1166153    時間: 2011-9-5 08:57 PM

第一次做,唔會expect會有好多戲交到既
作者: zzz4750458    時間: 2011-9-5 09:43 PM

佢個樣都唔系幾好
作者: winstonlove    時間: 2011-9-6 01:17 AM

佢個樣都唔系幾好
4 _6 {2 ]& w4 e1 E, xtvb now,tvbnow,bttvbzzz4750458 發表於 2011-9-5 09:43 PM
: m5 F8 c% {; z4 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% ?1 [4 ~; s) g/ t8 o
佢個樣唔係唔靚,但又屬於唔係好靚果種,
4 _4 V6 g# v* |" [3 ?( z公仔箱論壇勝在風情搭夠
作者: lianwin    時間: 2011-9-6 01:39 AM

佢個樣都唔系幾好
作者: andyang81    時間: 2011-9-6 11:27 AM

agree...not natural..maybe cause she is new???
作者: managementboss    時間: 2011-9-6 09:12 PM

希望他的演技会自然一点!!
作者: cacavalley    時間: 2011-9-7 02:01 AM

第一次做, not too bad la. hope she will act better in the new drama.
作者: debbie911    時間: 2011-9-8 07:27 AM

这美女(?)看着不顺眼.
作者: sexzhan    時間: 2011-9-8 12:29 PM

演员的水平问题。。。
作者: 78278375    時間: 2011-9-9 12:31 AM

作者: bnsdmm00101    時間: 2011-9-9 05:58 PM

一般 一般
作者: chan0202    時間: 2011-9-9 08:58 PM

' w& H: |5 R. X6 y. S) Dtvb now,tvbnow,bttvb& Q' L( I! K' |9 S
其實佢係有D戲好假,希望佢練習多D
作者: charmaine03    時間: 2011-9-9 10:28 PM

i agree
作者: bmgogo    時間: 2011-9-10 01:10 AM

感觉有D唔自然 但系都系好中意
作者: jinqi    時間: 2011-9-10 02:12 AM

算啦,第一次的新人。。。
作者: wtho62    時間: 2011-9-10 07:46 PM

新人唔會expect太高
作者: sourdough    時間: 2011-9-11 04:58 AM

作者: zigen9    時間: 2011-9-11 08:12 AM

I think she's sexy.
作者: wailunh    時間: 2011-9-11 04:56 PM

同意啊
作者: yan10a    時間: 2011-9-11 06:14 PM

選美出身,冇演戲經驗,算OK啦!
作者: 屁屁zzz    時間: 2011-9-11 08:20 PM

yeh! i think so
作者: cinnamon_cool    時間: 2011-9-11 09:14 PM

Supaaa agree~~~~~
作者: qwe20041505    時間: 2011-9-11 09:30 PM

哎~最近TVB的剧集多喜欢团灭
作者: pakhopak    時間: 2011-9-11 11:06 PM

Her 表情好硬!
作者: a757524151    時間: 2011-9-12 12:40 PM

http://item.taobao.com/item.htm?id=2100440533
作者: NILOW    時間: 2011-9-13 11:40 PM

agree
作者: cycfs    時間: 2011-9-13 11:51 PM

其實個樣麻麻地, 尤其是喊個時好肉酸
作者: ahd251    時間: 2011-9-14 11:13 AM

作者: huynh.vietthanh    時間: 2011-9-17 12:32 PM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0