標題: 義豐坐館, 兩年一任, 仲話之前冇人連任. [打印本頁]

作者: kentralee    時間: 2011-9-2 11:26 AM     標題: 義豐坐館, 兩年一任, 仲話之前冇人連任.

係唔係個2年就搵夠, 或者死得, 或被拉咗. 咁多年來, 之前咪好多坐館, 去哂邊呀.
作者: kenson    時間: 2011-9-2 02:29 PM

你估好多年歷史咩 就叔父都四 五個啦 一人做兩年都十年啦 仲唔記真係有人退休 有人瓜柴
作者: mrfusion    時間: 2011-9-2 02:37 PM

義豐 could be a new gang.
作者: qqhk    時間: 2011-9-3 05:37 PM

唔連任姐....2個人梅花間竹都可以玩到幾十年既...
作者: AVA-GOOD    時間: 2011-9-4 06:47 AM

作者: jololohk    時間: 2011-9-4 07:48 AM

唔連任姐....2個人梅花間竹都可以玩到幾十年既...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- T8 G( w8 E+ L8 P. X2 a
qqhk 發表於 2011-9-3 05:37 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 s' g( p4 y8 F2 N
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 h* r6 J* k4 g" X9 y& d$ A1 h; [: Z
同意, 我地既同鄉會都係咁俾兩三個人玩晒.
作者: bumusic    時間: 2011-9-4 08:24 AM

作者: ckboyzovv    時間: 2011-9-4 09:52 AM

话说义丰选坐馆的制度的确有问题。
作者: fireroy    時間: 2011-9-4 10:37 AM

屈機制
作者: lordaeronWong    時間: 2011-9-4 04:11 PM

kenson , u are right.....all the uncle uncle last time is boss also....
作者: thor_hfu    時間: 2011-9-4 05:03 PM

d叔父應該以前都做過坐館?
作者: ming8969    時間: 2011-9-4 07:35 PM

/ x# _. I5 g$ t( H: J8 ~4 k# b* r+ ?) p7 z( A5 J
同意, 我地既同鄉會都係咁俾兩三個人玩晒.
. m4 |! |. _+ K0 {  Z+ Ujololohk 發表於 2011-9-4 07:48 AM
同意同意同意~~
作者: freda444    時間: 2011-9-4 08:33 PM

历史短啊,可以理解
作者: catgtb    時間: 2011-9-4 11:39 PM

何必深究" I- U, k& {& |- o
现在是睇戏
作者: z139253    時間: 2011-9-4 11:46 PM

作者: calvinb1638    時間: 2011-9-5 01:09 AM

前言不對后語...無x好野
作者: vit81    時間: 2011-9-5 02:08 AM

作者: tonytxx    時間: 2011-9-5 09:35 AM

听古就唔好博古啦
作者: fellatioho    時間: 2011-9-5 04:56 PM

你都識講la , 或者死得, 或被拉咗
5 ]0 U. Q. k- p* _8 x所以咁多年仲健在的很少
作者: idol1    時間: 2011-9-5 05:54 PM

how many years the gangsters?
作者: a1166153    時間: 2011-9-5 08:51 PM

後面唔係有好多死人相咩?仲有咁多叔父,每人輪住做下都有排啦tvb now,tvbnow,bttvb5 M* C6 g( B( X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- l( s1 Y' \: V4 b* o
仲有可能就係佢地係新既黨,都係80後既產品,所以得咁少人都唔出奇既
作者: vit81    時間: 2011-9-5 11:12 PM

作者: 丁傑    時間: 2011-9-6 01:03 PM

本帖最後由 丁傑 於 2011-9-6 01:06 PM 編輯 os.tvboxnow.com) m/ @7 a+ J( {, I, s7 Q* `
' j1 S! E/ w+ @9 u# m6 f
以嫁叫你地考古呀.捉錯處呀.公仔箱論壇& p+ R9 \. H2 J1 Z
佢地係用心製作...雖然可能會有錯處tvb now,tvbnow,bttvb$ p" M. A/ \+ [- o
但人誰冇過呢....
$ K7 u. E4 S& k! D+ ~X...講到甘坦白做咩姐6 E" _) w" Z/ t! n2 P9 u
話明講緊黑社會嫁啦...如果真係劇集所講
: G5 u4 n9 X. U: Y: e9 k公仔箱論壇其實係真實既世界裡多數既前坐館都唔會係到嫁啦  C( I( a" J; o
就算有...可能就係個幾果叔父嫁啦

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0