標題: 大家都入来倾下潜行狙击既金句 [打印本頁]

作者: qsir    時間: 2011-8-29 09:20 PM     標題: 大家都入来倾下潜行狙击既金句

本帖最後由 qsir 於 2011-8-30 09:59 AM 編輯 公仔箱論壇) k4 y3 e4 e$ c0 f' H  |

& g( N4 r0 j0 e  H! a# Y  e- q7 Z+ }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我个人喜欢鞏Sir里头一句: 最勇敢的表现就是接受现实。
作者: vistafans    時間: 2011-8-29 09:37 PM

没留意啵
作者: vikywu    時間: 2011-8-30 02:19 AM

個天俾你上你先好行,如果5系,鬱你都5好鬱啊!
作者: po99999    時間: 2011-8-30 02:23 AM

作者: nashvampire    時間: 2011-8-30 10:29 AM

作者: getsu    時間: 2011-9-10 01:23 PM

阿檬对蜡青讲,“你唔系small potatoe, 你系无前途。”
作者: fiolina    時間: 2011-9-11 01:59 AM

上帝要你滅亡,必先要你瘋狂
作者: xxxevolutionxxx    時間: 2011-9-11 12:29 PM

Laughing那句"最刻骨铭心的感情,都是没有好结果的"
作者: pumakid    時間: 2011-9-12 12:54 AM

最记得就系 黎彼得对 Laughing讲“冇穿冇烂,餐餐食叉烧饭”
作者: NILOW    時間: 2011-9-13 11:42 PM

??????
作者: 5yc208    時間: 2011-9-15 10:30 AM

最勇敢的表现就是接受现实。
作者: evelyn0206    時間: 2011-9-15 12:14 PM

最记得就系 黎彼得对 Laughing讲“冇穿冇烂,餐餐食叉烧饭”os.tvboxnow.com: c4 k: M9 Q9 _0 d2 y4 e
pumakid 發表於 2011-9-11 08:54 PM
0 }" J* f+ L/ v/ K5 g2 Z

/ O; A1 v1 D+ |5 e$ A: Zos.tvboxnow.com应该系“冇穿冇烂,继续食叉烧饭”
作者: shuyao2002    時間: 2011-9-15 01:01 PM

系不系为了上位 咪野底线都唔呀
作者: cleverkaki    時間: 2011-9-15 01:23 PM

goooooooooooood!
作者: 丁傑    時間: 2011-9-16 10:39 AM

本帖最後由 丁傑 於 2011-9-16 10:40 AM 編輯 6 d* C+ a: v* _2 T# ]3 W: {5 E' K

9 `' f; m+ Q- ]# j7 |3 M蠟青:除此之外呢~~
8 j7 p3 Y- Z9 Gtvb now,tvbnow,bttvbLaughing:我以嫁向你回報咩~~os.tvboxnow.com+ x6 B/ T, C. m' b
我重想講多一樣野,,,雖然Laughing應該冇講過,,,但我都不自覺諗起佢用小提琴拉小明上廣州,,諗埋佢唱~~
作者: 小亨19    時間: 2011-9-16 02:52 PM

我最深印象就是啊co成日讲的有没好处,叫so
作者: meiwang1964    時間: 2011-9-16 03:34 PM

真系无留意到
作者: lihuadao    時間: 2011-9-16 05:10 PM

原来除了白色和黑色,还有蓝色的。
8 [% [7 c+ a9 T1 f+ KFROM ——辣姜
作者: hugomichaea    時間: 2011-9-16 06:34 PM

依家5系事必要你讲,但你所讲噶嘢将会作为呈堂证供...
. L- k0 `! C" l5 T9 G- x  u' e' s" W唔单系潜行狙击...所有警察片兜系最经典E句...
: C9 h$ W. F4 S/ u( @- E  H6 m7 E仲有...小明上广州~
作者: huynh.vietthanh    時間: 2011-9-17 12:24 PM

作者: sifatzai    時間: 2011-9-18 12:37 AM

我觉得潜行狙击的金句是:我会要求律政司帮你减刑.....
作者: 12hour    時間: 2011-9-18 12:38 AM

往事如云烟,天桥上那段……
作者: 绿色狂野    時間: 2011-9-18 11:11 PM

最勇敢的表现就是接受现实 金句

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0