標題: 聶多寶有皇帝都唔做,好嘢! [打印本頁]

作者: edwinguppy    時間: 2011-8-27 08:17 AM     標題: 聶多寶有皇帝都唔做,好嘢!

聶多寶有皇帝都唔做,好嘢! 不過如果佢真係做的話,我地的教科書又要改了.
作者: fs_sword    時間: 2011-8-27 08:23 AM

感觉这部戏只是为戏而做戏~~忽略了好多清朝的细节,以前TVB的古装剧还注重这些,现在就褪色了好多~~
作者: XIV機關    時間: 2011-8-27 01:40 PM

褪色了,尤其係封遗诏,大家再留意下个落款,保证晕倒一大片
作者: mancurt    時間: 2011-8-27 06:12 PM

都話明係做戲,唔使太認真
作者: AUTOKILL    時間: 2011-8-27 06:37 PM

作者: hkkwtyl    時間: 2011-8-27 08:09 PM

但佢做皇帝都唔似樣...
作者: x24779626    時間: 2011-8-27 08:28 PM

無啦啦彈出多宝係榮親王真係估佢吾到
, ]( }( {4 S; O7 P- G/ d) A8 D7 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過多宝做皇帝都未必比康熙做得好
作者: ytjlzsc    時間: 2011-8-27 09:24 PM

都話明係做戲,唔使太認真.支持
作者: asapii    時間: 2011-8-28 02:42 AM

睇戲嗜, 唔好當真就好了.
作者: 老積    時間: 2011-8-28 03:17 AM

大老做個好皇帝係苦事!!一日唔只做十幾個鐘!分分鐘要計有冇人做反!!唔做好過做啦!!!
作者: mrfusion    時間: 2011-8-28 07:49 AM

if he be King, he will probably end up fighting 康熙, & b, ]+ c* ~1 A- j5 q1 m+ z
and 康熙 is one of the smartest King in China's history.
作者: nashvampire    時間: 2011-8-31 12:03 AM

作者: 78278375    時間: 2011-9-2 03:47 AM

作者: AVA-GOOD    時間: 2011-9-2 07:43 AM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0