標題: 超不滿個ending [打印本頁]

作者: ac86    時間: 2011-8-26 10:51 PM     標題: 超不滿個ending

我點睇呢個ending都唔系good ending4 L! ]& I% B+ _, q% u
  ^, E  V( M! H$ O/ _- ^( N
格格點解唔可以同多寶tvb now,tvbnow,bttvb4 |# d1 i5 }4 z) B  d  G( f
仲有點解唔認佢表妹
4 B% i" P! k0 K3 t5 h多寶到最後都系唔開心TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Y: P/ E; U9 A. v- J8 X/ Z
tvb now,tvbnow,bttvb* V- N) c- p; b' V  T' v
福全又死埋
" M- g. R0 A" y* i  Ios.tvboxnow.com
" ^0 k8 E0 r9 F8 r7 e! Z5 k! uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。明顯系一個唔完美ending
作者: limited-too    時間: 2011-8-26 11:00 PM

下, 樓主, 吾係呀ma, 福全幾時死左呀, 佢和二福晉只是被康熙放逐到關外吧了...而佢只是瘋了....
作者: BISCUITLAU    時間: 2011-8-26 11:02 PM

端敏同多宝系兄妹关系,点系埋一齐啊?
作者: kmkmm321    時間: 2011-8-26 11:06 PM

福全無死到 , 傻左咪仲好
  \4 _* |$ A: t4 g$ y2 z* H6 k  _
, |/ g' Z% u) j% bos.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb7 Q3 f4 {, S7 M1 B. h% D; n
公仔箱論壇9 R8 e  Z. N9 ^8 U3 o+ A
.
作者: ac86    時間: 2011-8-26 11:08 PM

但端敏格格最後都死鬼左
作者: likcc2    時間: 2011-8-26 11:11 PM

個端敏格格唔系假既咩、?
作者: 8981067    時間: 2011-8-26 11:14 PM

竟然要紫凝甘樣死掉,超不滿啊,應該男女主角一齊先岩
作者: BISCUITLAU    時間: 2011-8-26 11:19 PM

端敏应该系真既,最后多宝唔系想同她讲他地既兄妹关系咩,但系没来得及讲。其实端敏死佐都好,唔系既话,两个人又唔可以系埋一起,更难受。
作者: funnytime    時間: 2011-8-26 11:23 PM

我系估唔到还有一个四阿哥
作者: laman319    時間: 2011-8-26 11:25 PM

我覺得單這一集幾好睇. 內容好豐富.
作者: ac86    時間: 2011-8-26 11:32 PM

我估唔到馬國明系同馬仔調換左
  F* L  p! e8 ?tvb now,tvbnow,bttvb真系
作者: hing1119    時間: 2011-8-27 12:32 AM

系一個唔完美ending...too bad
作者: 子狐丸    時間: 2011-8-27 01:10 AM

福全沒死,只是瘋了,以為自己和皇太妃一起在外生活& c8 y0 W8 f6 l0 d
沒有不認表妹
# m$ Q6 d! U$ j- w* J# o公仔箱論壇兄妹怎在一起
作者: johnnyk2    時間: 2011-8-27 01:14 AM

Good.......
作者: bjpublic    時間: 2011-8-27 01:24 AM

Hi buddies, no need to be that serious, it is just a TV drama. Not real history. Take it easy la.
作者: yes2000    時間: 2011-8-27 01:35 AM

唉.........又要下載先有得睇
3 n0 ?8 T" L' M; \; stvb now,tvbnow,bttvb套戲做緊果時, 我仲未放工呀!!!!!!
作者: AVA-GOOD    時間: 2011-8-27 04:10 AM

作者: fs_sword    時間: 2011-8-27 08:16 AM

同语,结尾不是很好
作者: Eddy_q    時間: 2011-8-27 09:29 AM

我估唔到馬國明系同馬仔調換左
" p* d" G8 {- L4 Y真系
, j# W4 r% E# ?: r; @/ S$ ]tvb now,tvbnow,bttvbac86 發表於 2011-8-26 11:32 PM
1 F/ ]6 g: z% K- ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& E. n5 {3 f3 v( n7 E6 M
佢地唔係調換左, 只係當年董顎妃的四阿哥未死, 就係多寶
: @( `: n3 i+ L- @而順治講過立四阿哥為皇太子, 所以如果四阿哥未死就係皇帝, 未輪到福全~
作者: wifi2000    時間: 2011-8-27 10:03 AM

就係唔完美至令你記住佢(我諗d編劇係咁諗)
作者: chris2626    時間: 2011-8-27 11:52 AM

bad ending
作者: kage_zone    時間: 2011-8-27 01:16 PM

你似乎唔係好理解d劇情, 連福全你都可以睇到話死左...
作者: hyhlee    時間: 2011-8-27 03:07 PM

It's just a drama....Ending ok la.....
作者: 恋璇峰    時間: 2011-8-27 06:18 PM

其实那个丫鬟是先说报仇再举刀的,应该来得及躲呀
作者: kybonnie    時間: 2011-8-27 06:19 PM

亂來一通.......................
作者: AUTOKILL    時間: 2011-8-27 06:36 PM

作者: x24779626    時間: 2011-8-27 08:13 PM

個結局都吾錯呀
9 c8 L4 D: ]& I9 Btvb now,tvbnow,bttvb最少都冇tbb好中意果隻成村人出現果種ending(睇厭)
) U2 S7 s% t# f. g1 ]  G# s加上多宝同端敏係兄妹
0 A" `  s3 ^, T公仔箱論壇在情在理都冇辦法系一齊. G5 K: J0 \) u! K
死左都起碼完左個尾
7 J$ C7 w- l. Z) Rtvb now,tvbnow,bttvb不過冇啦啦畀人插死左真係無奈左d= =
作者: winstonlove    時間: 2011-8-28 02:48 PM

本帖最後由 winstonlove 於 2011-8-28 02:50 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% F$ Z( q6 h% i/ ~% b( }1 ~4 o: f
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ]0 X* L( j7 C6 d: i
ending唔完美,先會令人覺得遺憾,會永遠記住佢個ending,多寶到最後都唔可以同紫凝係埋一齊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ {9 d0 b! a, N) B
最尾個鏡頭,就好似樓主所講甘,多寶到最後都系唔開心
作者: hnjmk    時間: 2011-8-28 02:57 PM

佢地兩兄妹點一齊~
作者: 肥佬铭    時間: 2011-8-28 06:09 PM

個ending,睇到好鬱悶,多寶居然系皇爺,仲系正統皇帝,哎,甘噶劇集,我接受唔到啰。
作者: syk1    時間: 2011-8-28 06:44 PM

Don't like sad ending.
作者: dullmay    時間: 2011-8-28 11:38 PM

我幾喜歡這結局…但多寶的遭遇很不恒!很唔開心!!!
作者: monkey1996213    時間: 2011-8-28 11:59 PM

5# ac86
# G+ M" B) x9 P6 Q' G; v! Y6 BSosad
作者: AVA-GOOD    時間: 2011-8-29 03:55 AM

作者: coort    時間: 2011-8-29 08:33 AM

i hate the ending too
作者: adriansim957    時間: 2011-8-29 08:38 AM

very not good ending!!! Agree!!!
作者: 23506    時間: 2011-8-29 09:22 AM

可怜的端敏,多宝。
作者: HunterJacky    時間: 2011-8-31 12:33 AM

没办法。7 F# q' w/ c2 f. ~4 x2 `
君要臣死,臣不得不死。编剧要角色死,他/她不得不死。
作者: galaxyyang    時間: 2011-8-31 12:47 AM

格格點解唔可以同多寶4 C0 b. I" T1 }: T7 B& z( X; _
因为系乱伦!!!!同父异母啊!!
作者: hochikwok    時間: 2011-8-31 03:28 AM

話到明系做戲嘛
5 l$ _7 n3 j: O亦都話左系禁史6 q7 @2 _% Y8 u  ~. n! E; k
咁先至有啲你估唔到既劇情
6 u7 g, H. ~& x, _9 ?2 ^os.tvboxnow.com你話系唔系先
作者: yukiasd    時間: 2011-8-31 08:19 AM

个结局一般般啦
作者: cheerful12    時間: 2011-8-31 08:30 AM

it is really okay.
9 a3 ]8 |/ D) x; I2 \- Btvb now,tvbnow,bttvbthey are siblings. no way they can/should be together.公仔箱論壇, d  h! e( q$ W% d' _, d5 F5 G
so the ending is acceptable.
作者: vivian1238    時間: 2011-8-31 02:35 PM

觉得随便得结束,纳闷下~
7 u; X2 M* \# _tvb now,tvbnow,bttvb结局都不好,该死的不死,不该死的就X ....tvb now,tvbnow,bttvb5 l* V- k; r+ q+ y

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0