標題: 紫禁驚雷其他片名 [打印本頁]

作者: ladymoons    時間: 2011-8-26 02:37 AM     標題: 紫禁驚雷其他片名

假如《紫禁驚雷》換個片名。叫咩名好?
* l% C1 m8 Z, ?1 D5 D( G0 Ktvb now,tvbnow,bttvb暫時甘多
作者: legochau    時間: 2011-8-26 11:40 AM

將奪位進行到底
作者: Leonfw09    時間: 2011-8-26 11:43 AM

叛復紫禁風雲記
作者: littlejim    時間: 2011-8-26 12:01 PM

福全與曼均的日與夜
作者: y2jj    時間: 2011-8-26 02:35 PM

潮性紫禁城
作者: kennethklkk    時間: 2011-8-26 02:48 PM

番薯奪位記
作者: Mataz    時間: 2011-8-26 03:25 PM

《多寶與康熙》
作者: RIFF    時間: 2011-8-26 03:28 PM

多寶的一生
作者: AVA-GOOD    時間: 2011-8-26 06:07 PM

作者: qqhk    時間: 2011-8-26 10:34 PM

多寶之潛行追擊...(對唔住...我都係皇帝個仔-.-)
作者: ladymoons    時間: 2011-8-26 10:41 PM

《聶多寶尋親記》* {- [5 S! p1 ~& E
《多寶走天涯》
- m& M5 K6 w/ p3 \" Tos.tvboxnow.com《三朝老太婆》
作者: hou968367    時間: 2011-8-26 11:07 PM

多寶的密令
作者: hing1119    時間: 2011-8-27 12:37 AM

《王子復仇記》 hahaha
作者: king100    時間: 2011-8-27 12:45 AM

《算吧啦 福全》 公仔箱論壇  M9 ^+ x' g+ [( }* V5 V
I like that
作者: muji323    時間: 2011-8-27 12:51 AM

算吧啦 福全
" \0 Q$ }" ^. G8 ^- j  ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
作者: yes2000    時間: 2011-8-27 01:36 AM

聶多寶傳tvb now,tvbnow,bttvb" L; s0 z/ O) {7 v0 T  E( G* o
岩d
作者: fs_sword    時間: 2011-8-27 08:19 AM

宝鼎记~~
作者: pinkpink23    時間: 2011-8-27 10:22 PM

其实他真的有其他的片名叫《大内侍卫》
作者: HunterJacky    時間: 2011-8-27 10:37 PM

阿宝与阿福
作者: mrfusion    時間: 2011-8-27 11:57 PM

多寶之潛行追擊...(對唔住...我都係皇帝個仔-.-)tvb now,tvbnow,bttvb1 d# X+ Y, J- A6 \2 f
qqhk 發表於 2011-8-26 10:34 PM
# \# f6 p8 w$ c4 [4 S1 E% tos.tvboxnow.com
: s/ c% E5 {8 g' ~9 I8 |9 R# \0 I邊個知呀?
作者: HunterJacky    時間: 2011-8-28 10:36 AM

福宝恩仇录
作者: mistyfy    時間: 2011-9-2 10:55 PM

算吧啦 福全
- ?7 E% K/ @9 H  O3 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我鈡意~!!!
作者: winstonlove    時間: 2011-9-3 02:19 AM

$ A  D  F8 w) i& [公仔箱論壇公仔箱論壇" u5 p: S8 z7 o2 u, X
假如《紫禁驚雷》換個片名。叫咩名好?
4 ~# I+ R$ a' Q8 l% N- P公仔箱論壇《叛逆的二阿哥》 《王子復仇記》 《竊位風雲》 《算吧啦 福全》 《多寶與康熙》 《潮性紫禁城》 《聶多寶的日與夜》 《將奪位進行到底》 等等暫時甘多 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ Z; Z; o1 ^  X( f. j
ladymoons 發表於 2011-8-26 02:37 AM
" S1 K$ d3 l- k# \- R# J  u- NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。上面d名多數都係平音,即係冇乜高低音,講出泥個名音調上平淡左dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ X$ l- z4 W2 H. Q6 _7 U1 F; K' K
好似唔夠紫禁驚雷個名甘響,8 Z& A! y  n- E) ~6 z5 Y7 o5 D
未睇紫禁驚雷,淨係聽到個名會係想睇,會覺得紫禁驚雷係好好睇甘,
) I7 Q, f* K0 ~" s  F5 K' J; ]os.tvboxnow.com皆因紫禁驚雷個名好似係一部好緊張既劇集甘
作者: johnkay    時間: 2011-9-3 05:37 AM

作者: elene29    時間: 2011-9-3 12:39 PM

算吧啦 福全 !! 呢个好啊。。哈哈哈阿

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0