標題: 2012年世界未日, 可能會提早發生??? [打印本頁]

作者: fly814    時間: 2011-8-20 09:49 AM     標題: 2012年世界未日, 可能會提早發生???

3 q# v( v. g: c6 V" b# C4 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" |  Q8 Q; i+ m! ~os.tvboxnow.com最近youtube流傳一條接近一小時嘅短片, 由一位澳洲心靈科學研究學家詳細講述: 有關《瑪雅世界未日預言》2012年12月21日係一個唔準確世界未日日期。但大家唔好因為聽到呢個消息而開心, 據啊力山大講: 各個政府唔想引起公眾恐慌,從來冇公開報導。 而然好多市民一旦要採取防避時, 亦難逃一切。世界未日將會喺《今年2011年9月25日發生》有多個國家將會陸沉, 包括:紐西蘭, 蘇聯, 韓國, 中國, 日本, 印度尼西亞等地方...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! l2 \8 b' f9 v; `/ f; t* S
究竟係真定係假呢? 希望大家可以以一種客觀態度求證; 成個短片係以英語講解, 並無字幕,聽到中間時..., 佢會講一D更加爆嘅資料,背後亦隱藏好多不為人知嘅陰謀論。。。。。: R) a+ Q& d) I# L" {
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- v4 @. ^7 T2 \* Y2 U. I8 T
[youtube]scZAOQNopok[/youtube]
作者: qikai888    時間: 2011-8-20 10:47 AM

真的假的啊,提前到2011.9.25了,
作者: soilgod    時間: 2011-8-20 08:47 PM

堅定流???
作者: lamct    時間: 2011-8-21 06:58 AM

is that true?
作者: lionfish    時間: 2011-8-21 08:08 AM

咁咪攞唔到果六千蚊,好唔甘心呀。
作者: Poyes1937    時間: 2011-8-21 01:49 PM

今年2011年9月25 ??? My $6,000 HK . become a water
作者: stanley515    時間: 2011-8-21 02:24 PM

........  a month later @@ ..... toooo fast   
作者: psp2001    時間: 2011-8-24 12:00 PM

人地今講你地就信
作者: lences    時間: 2011-8-25 08:47 PM

又一个讲古佬。。
作者: 老油條    時間: 2011-8-25 09:11 PM

我好驚呀!!!!公仔箱論壇! ~; K7 K: ?" y. \
哈哈哈
作者: DAIYUYOUXIAN    時間: 2011-9-1 07:37 AM

THANK FOR SHARING!!!
作者: 虫虫子    時間: 2011-9-3 10:10 PM

死啦~我仲有好多息未休
作者: amazestar    時間: 2011-9-3 10:14 PM

is it real?
作者: hellohell    時間: 2011-9-3 11:16 PM

又多個小田迷了.2011年9月26日大家仲系到時,佢會吾會話自己25日救翻地球呢?
作者: garfieldcat1963    時間: 2011-9-4 01:13 AM

講吓啫, 又唔使負責.....  言論自由.....
作者: 陳景賢    時間: 2011-9-27 11:56 AM

世界未日- 2011年9月25日 , 已過啦, 都沒有什麼事發生,
0 J; v+ W  `1 l- S% E' Y8 L: j證明是謠言啦.
作者: happyman2000    時間: 2011-9-28 01:08 AM

28號啦, Y  D' b2 o$ m( ]* I. g+ J
叫d人唔好能on9啦
作者: lonely_guy    時間: 2011-10-2 06:23 PM

thx for sharing!!!
作者: 夜叫兽    時間: 2011-10-7 08:14 PM

现在是十月了。。。
作者: 赤員    時間: 2011-10-8 12:37 AM

睇吾到既
作者: LOSHO    時間: 2011-10-8 08:44 PM

作者: yiboi    時間: 2011-10-9 01:52 AM

what's now, end of what?
作者: heco1    時間: 2011-10-13 11:35 PM

老友! 10月都就黎過喇......重未陸沉喎, 點算? 洗唔洗叫佢壓後多兩個月呀?
作者: ymen70    時間: 2011-10-14 01:31 AM

start on okt 2011 ...end on 2013
作者: kenny5116    時間: 2011-10-18 04:31 PM

作者: skygame    時間: 2011-10-23 11:29 AM

如果2012無發生世界未日, 下次d 人又會用聖經, 瑪雅, 燒餅歌, 推背圖去吹邊年世界未日.公仔箱論壇% G% t/ i* E; E- j
不如老老實實話邊年發生! 用咩水完錯左, 以後唔再用果樣吹.
作者: bedofhonor    時間: 2011-11-3 11:37 AM

哥们儿 我是活的还是死的 ? 今天是2011年11月3日
作者: mycats12345    時間: 2011-11-3 10:27 PM

已過了很久
作者: bc0405    時間: 2011-11-4 04:31 PM

过左啦,无事
作者: jimgb    時間: 2011-11-4 06:02 PM

又一神棍自斷米路,哈哈
作者: steamman    時間: 2011-11-5 12:38 AM

today is Nov 5, we are still here.
作者: mcube    時間: 2011-11-5 11:29 AM

懷疑是好的,否定是無知的.誰知道下一刻會發生什麼事?很多預言不正確,並不表示沒有正確的預言.直接否定並不代表智慧,代表的是狹隘和保守.而這兩者恰好是進步的反動力,創造力的殺手.
作者: adam1992    時間: 2012-1-10 03:31 PM

现在都已经是2012年1月10日咯
作者: Tiger38    時間: 2012-1-10 04:15 PM

段片移走了,想看但看不到了。。。
作者: 瞬影龍焱    時間: 2012-2-10 04:08 PM

你老味,搞什麼飛機
作者: shinho    時間: 2012-2-15 08:55 AM

太神奇了無法言語
作者: leelee59    時間: 2012-2-15 03:39 PM

喂,而家係2012,吹水
作者: fai736    時間: 2012-2-20 10:38 PM

THanks for sharing ....

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0