標題: 劉松仁演鞏Sir這角色很有味道 [打印本頁]

作者: akelefe    時間: 2011-8-16 03:22 AM     標題: 劉松仁演鞏Sir這角色很有味道

佢擺出嚟個個笑容都好有深度,胸有成竹,有智慧、有經驗、又有氣勢。tvb now,tvbnow,bttvb! r& G* g* D8 K( {
加埋佢嗰個好平庸嘅造型,一副非常深藏不露的樣子。6 J( n. [& |3 d% {7 E0 z
讚!!
作者: 1bigapple    時間: 2011-8-16 03:32 AM

agree ... totally
作者: assusys    時間: 2011-8-16 12:11 PM

好主觀啫, 我話佢有啲太老定, 好似雲遊.
作者: winstonlove    時間: 2011-8-16 12:41 PM

本帖最後由 winstonlove 於 2011-8-16 12:45 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb; A$ e6 O+ E6 K% l5 T% \

$ E, J# a6 I7 v& o7 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一個笑容都可以睇到咁多,好野,給樓主一個讚公仔箱論壇0 n/ e# d  A$ L) h  x
劉松仁演鞏Sir呢個角色係係呢行打混左已經好耐,咩事都已經係挑通眼眉,
" R4 P  I) Q+ @' Y" \# Cos.tvboxnow.com真真正正係趷起個蘿柚都已經知道人地係想點,上面3樓位仁兄話佢太老定,其實,佢唔係太老定,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 \! J/ t# p6 ~$ f7 ?" _
而係一早已經估到人地將會行邊步棋姐,當人既智慧,再加上人既年紀增長,睇既人同睇既事一旦多左,
6 }  A0 `" b/ U) |& E! wos.tvboxnow.com再已經唔洗吓吓咩事都再深層次去諗,就已經知道成個局係点,編劇去營造劉松仁平庸嘅造型,先會突出到佢既機智係邊,公仔箱論壇! |7 m( R+ s4 {1 Q
編劇之所以特登去營造劉松仁唔起眼造型,亦可以睇出編劇本身係社會大學既學識,功力相信都有番甘上下資歴,經歴os.tvboxnow.com$ N! g; I) N8 G) a
知道越係唔起眼,手段先會係深藏不露,劉松仁本身唔係咩事都火爆既人,由佢去演,先會同個角色相近
作者: ltban    時間: 2011-8-16 01:30 PM

劉松仁的演技咁好,值得一讚.
作者: renlikun    時間: 2011-8-16 08:11 PM

老戏骨了,理所当然的
作者: yaufamily    時間: 2011-8-16 08:20 PM

嗯,劉松仁比較適合演的成功人士的角色。他的樣子夠威嚴
作者: jinglow    時間: 2011-8-16 09:04 PM

姜越老越辣吗. 若然他这把年纪都演得不好, 他早就sorry啦. 不过他年轻的时候已经演得不错了. 是一个绝对实力派.
作者: 三吋釘    時間: 2011-8-16 10:13 PM

他真的很強呀 實力派 仁哥加油 做最佳配角吧
作者: kokwah777    時間: 2011-8-16 10:24 PM

磨练了这么久,是好戏的
作者: whitedogdog1668    時間: 2011-8-16 10:25 PM

支持.好演技!
作者: weipoon    時間: 2011-8-16 11:07 PM

认同4楼。刘松仁本身演技好,而呢个角色定型又好,他完全适合。
作者: mcmcm    時間: 2011-8-16 11:18 PM

松哥好戲大家都知...可惜佢近年真係冇咩戲...
作者: miniminidonut    時間: 2011-8-16 11:20 PM

is very fit to him......attractive.
作者: gohmui    時間: 2011-8-16 11:43 PM

too old N not powerful, and always behind in laughing goh, like under laughing goh not his boss
作者: ckchong1511    時間: 2011-8-16 11:50 PM

好演技!很奸一下
作者: issactbp    時間: 2011-8-17 12:00 AM

作者: nicky1    時間: 2011-8-17 12:02 AM

好好的介绍
作者: xql2009    時間: 2011-8-17 12:05 AM

我話佢有啲太老定, 好似雲遊.
作者: edwinguppy    時間: 2011-8-17 10:24 AM

Support . Kung Sir is so COOL
作者: cacavalley    時間: 2011-8-18 06:22 AM

劉松仁演技 very good! The role really suits him. cant think of who else  can act this role as good as him.
作者: alan1988131    時間: 2011-8-18 06:07 PM

之前《鱼跃》都系咁嘎啦 平凡的外表 实为世外高人
作者: qsnowgal    時間: 2011-8-18 08:18 PM

1# akelefe
8 Q6 b/ L9 C4 x6 {1 h1 gtvb now,tvbnow,bttvb
, c' I; C+ `) g+ b% T! Wtvb now,tvbnow,bttvbAgree with you~ He is a very good actor!
作者: 777MARK777    時間: 2011-8-18 10:39 PM

劉松仁實力派,演技好,加油呀!!
作者: alextun    時間: 2011-8-18 11:00 PM

劉松仁好!
作者: a1166153    時間: 2011-8-21 08:00 PM

佢係做呢d角色既人選
作者: 屁屁zzz    時間: 2011-8-21 09:22 PM

薑還是老的辣
作者: 天使煌101    時間: 2011-8-22 11:06 AM

佢做得幾好睇姐....
作者: saintjz    時間: 2011-8-22 11:36 AM

有同感
作者: wzbsq    時間: 2011-8-22 02:36 PM

老影星,演不好才怪,角色也非常适合他。
作者: winstonlove    時間: 2011-8-22 05:07 PM

劉松仁演呢個角色並唔係咩事都會將心中所想既,都會話比手下知,1 d& c. v' u0 p: G
佢自已會保留一綫比自已,作為後路,之所以有傳劉松仁會係最後既卧底,唔出奇
作者: fcity    時間: 2011-8-23 05:51 PM

我成套戲衹係鍾意睇佢!
作者: shing1983    時間: 2011-8-23 11:47 PM

作者: wangi66    時間: 2011-8-24 06:46 PM

嗯~ 很適合他
作者: sozai    時間: 2011-8-24 08:02 PM

totally agree
作者: jun90    時間: 2011-8-24 11:10 PM

AGREE with you!! he is good in acting.. without him, this drama will not so good!!
作者: lu.zhung    時間: 2011-8-25 08:07 PM

可以拉``系入面都五错`期待睇距同岚姨会点``
作者: DAYDAY08    時間: 2011-8-25 08:33 PM

作者: AVA-GOOD    時間: 2011-8-26 05:49 AM

作者: vinvin123    時間: 2011-8-27 04:55 PM

Totally agreed~
作者: feizituan    時間: 2011-8-27 06:06 PM

4樓喺編劇!!
作者: managementboss    時間: 2011-8-28 12:52 AM

老牌演员!!!风味独特!!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0