標題: 唔想陳法拉最後同謝天華一齊 [打印本頁]

作者: noyesmo    時間: 2011-8-5 03:46 AM     標題: 唔想陳法拉最後同謝天華一齊

面對住以前查過你同想送你去坐牢GE女仔,點可以做女朋友
作者: joseph1987    時間: 2011-8-5 04:39 AM

感情o既野點可能分得咁清楚
作者: mrfusion    時間: 2011-8-5 04:07 PM

I don't see anything wrong with that.
作者: catgtb    時間: 2011-8-5 04:51 PM

睇谢天华的角色* K7 ?+ i# h4 n
最后会死就真
作者: solalaso    時間: 2011-8-7 12:02 AM

我都唔想TVB咁益天華!
作者: seek6688    時間: 2011-8-7 01:52 AM

慢慢看就知。。。。。。。。
作者: seek6688    時間: 2011-8-7 01:57 AM

作者: 雨霖鈴    時間: 2011-8-7 03:39 AM

我想要番陳茵微..........
作者: winstonlove    時間: 2011-8-7 05:35 AM

# h7 n/ b  z( g5 o- u# H) H3 |- r公仔箱論壇
' s- Z5 q" Z2 p/ _1 I6 E3 @兩个南鎱北徹性格先會擦出火花公仔箱論壇, w. g, `: u$ r% N7 F- J6 I4 i
陳法拉係劇中角色係正正經經,做咩都係跟規律去做事
. V4 R2 e" z* h# \而謝天華係劇中角色係有時邪,有時情深重遠講義氣,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( O5 U+ m3 X0 Y& |  D4 |) J8 Q
應該正經時唔正經,唔正經時又可以好認真,做事亦唔鐘意跟條例去做! U; E/ `0 {6 ?& p) f& w
唔識laughing会以為laughing係一個幾壞既人,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 ^' U, K2 J* C8 ~: q+ T8 k
通常一本正經性格既人都會比有邪邪地味道既人迷惑,再加上日久生情.
" B1 v9 [  {; A5 o公仔箱論壇陳法拉最後同左謝天華一齊唔出奇
作者: write3    時間: 2011-8-7 07:35 AM

法拉唔同天華一齊同邊個一齊???
作者: johnson259    時間: 2011-8-7 08:00 AM

公归公,私归私。还有就是按照证据天华既可以杀人又不一定杀人,对他有的怀疑对于一个刚刚认识他的人来说很正常!
作者: wifi2000    時間: 2011-8-7 09:25 AM

最好就唔好啦!
作者: redwall    時間: 2011-8-8 02:54 PM

其实个人觉得两个女主角都5索
) c  o4 a8 D+ o% g' ^: e: rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。laughing哥需要亦正亦邪噶女做女朋友先好睇
作者: 0205354167    時間: 2011-8-8 04:42 PM

其实我想了解,天华在之前噶学警里点解冇死到...到依家潜行追击(应该算喺第4部)都冇点解释到点咸鱼可以翻生
作者: fcity    時間: 2011-8-8 05:34 PM

法拉同天華一齊咀到爆呀!
作者: kmkmtseng    時間: 2011-8-8 07:25 PM

作者: bassling    時間: 2011-8-10 10:43 AM

慢慢睇啦,会有惊喜嘅!!!
作者: ttt_boy1    時間: 2011-8-10 11:51 AM

做劇就得, 現實唔得啦, 而且咁的樣....
- y) ^7 V8 |* q( G算吧啦
作者: kimgundam    時間: 2011-8-10 04:42 PM

你想唔,但剧情就系甘,你系改唔到,除非剧情要法拉挂佐~
作者: tonytxx    時間: 2011-8-11 11:35 AM

几好啊。配啊
作者: lamchivinh    時間: 2011-8-11 03:07 PM

作者: khauyennhi    時間: 2011-8-11 03:09 PM

作者: mie7167    時間: 2011-8-11 11:10 PM

謝天華已經好老了,TVB咁益佢啊
作者: a1166153    時間: 2011-8-12 01:43 AM

laughing最後點會生存到啊
作者: 金田Sam    時間: 2011-8-12 03:59 AM

最好唔好 .....
+ k3 q' W4 ?4 T# d公仔箱論壇咁益謝天華做乜!?公仔箱論壇, L/ w6 `# ]$ R/ \- h
要搞埋一pair ...最好都唔好有咀戲, 或者床上戲 .....
作者: hugohugo789    時間: 2011-8-13 11:56 PM

anyway..超中意呢套劇!!
作者: cerovis    時間: 2011-8-13 11:56 PM

i thinks so as well
作者: luka007    時間: 2011-8-13 11:59 PM

最好就唔好啦!
作者: kenson    時間: 2011-8-14 04:26 AM

報紙都賣嗮兩個女主角死 兩個男主角拍電影咯
作者: chaos_chan    時間: 2011-8-14 09:03 AM

一定吾可以
作者: huangyc    時間: 2011-8-25 09:42 AM

正所谓无怨不分夫妻~~~编剧主重的是收市率!!这也正合口味!
作者: wahy623    時間: 2011-8-25 09:45 AM

現實就唔好0者 ... 做戲就無所謂 ...
2 M, j. K# T2 A/ r1 O十卜法拉
作者: huang1    時間: 2011-8-25 09:56 AM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0