標題: 杨怡 [打印本頁]

作者: shuyao2002    時間: 2011-6-29 11:27 AM     標題: 杨怡

我很喜欢杨怡,但是仅半年时间我就看了她的部戏了,tvb now,tvbnow,bttvb7 R/ y0 a9 B- _/ Y6 g8 }" j! ^& n5 t
再漂亮也有点看累了 而且她主演的类型又很相像!大家觉得呢?: P3 `! g: k# b! @- D! i- ]. Z
1、是
5 a: z  p: t' h# q8 B# [os.tvboxnow.com2、否
作者: xxxevolutionxxx    時間: 2011-6-29 11:39 AM

杨怡最近真的很多戏一下... 不过多数都是现代剧...没有古代剧叻....
' Z8 X7 k- D/ U2 e1 F/ }os.tvboxnow.com难怪楼主会觉得她演的类型都差不多....
作者: jjsiu    時間: 2011-6-29 12:10 PM

演技爛!!
作者: superit_P    時間: 2011-6-29 02:19 PM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ `, [6 N3 ]+ b4 O. A
TVB 的花旦多數都返大陸掘金呀,來來去去都係佢,楊怡演技再好都悶啦
作者: tompk5566    時間: 2011-6-29 02:56 PM

冇人想係tvb做!
作者: xh1213    時間: 2011-6-29 04:53 PM

确实挺漂亮的。
作者: shirleymeiyi    時間: 2011-6-29 05:23 PM

ok 幾順眼好過胡杏兒
作者: yancyxx    時間: 2011-6-29 07:04 PM

髮型都差唔多
作者: chowpaklungs    時間: 2011-6-29 09:03 PM

楊怡古裝靚D...
作者: whitedogdog1668    時間: 2011-6-29 10:15 PM

she SEEMS 殘了, MUCH BETTER BEFORE
作者: classking    時間: 2011-6-29 11:01 PM

风格被定型了,难怪LZ觉得像似
作者: wayllon    時間: 2011-6-29 11:25 PM

杨怡古装真的好美 好喜欢
作者: hobitdou1    時間: 2011-6-29 11:33 PM

作者: sixday    時間: 2011-6-29 11:35 PM

可能都是时装剧,而且全都是短头发的LOOK所以就没有新鲜感了。是时候播她的古装戏了^^
作者: dickkuok    時間: 2011-6-30 01:12 AM

木偶鼻....算罷啦
作者: kenson    時間: 2011-6-30 01:14 AM

做唔到弱女子
作者: qutes    時間: 2011-6-30 02:07 AM

点都好 我都支持杨怡
作者: wlovem    時間: 2011-6-30 12:49 PM

其实个人比较喜欢钟嘉欣,不过如果拿杨怡跟胡杏儿比,我还是会选杨怡!!
作者: bonboncat1    時間: 2011-6-30 11:39 PM

睇完"點解阿sir係阿sir"之後咁快又見到楊怡,係頻密左d,不過,今次角色性格都同以前唔同,期待楊怡既表演.
作者: RC6301    時間: 2011-7-1 12:05 AM

厌倦了!!!!
作者: bayareasun    時間: 2011-7-1 12:31 AM

系,唔覺已經系第三套啦,審美疲勞啦
作者: soccervega    時間: 2011-7-1 01:11 AM

根本就唔靚,何來審美疲勞。
作者: ivyckw    時間: 2011-7-1 06:02 AM

great efforts
作者: yxx01    時間: 2011-7-1 05:51 PM

对喔,很多部她的戏啦
作者: huestr    時間: 2011-7-1 06:11 PM

真相角色很有原则很帅气
作者: jy222    時間: 2011-7-1 10:30 PM

she SEEMS 殘了, MUCH BETTER BEFORE5 A1 {) X& i5 k  r
whitedogdog1668 發表於 2011-6-29 10:15 PM
2 W2 i' f  l" n: d1 N: [) utvb now,tvbnow,bttvb$ t/ t3 l6 _% x$ {
Totally agreed PLUS her nose is so ODD.  Let me keep thinking of a Wicked WITCH!!!
作者: mcmcm    時間: 2011-7-2 03:00 AM

佢古裝令D既...
作者: fres110    時間: 2011-7-3 07:50 PM

其实演技是不错的,就是不太中意她的长相.........
作者: 臏臏    時間: 2011-7-3 08:17 PM

木偶鼻
作者: fu:l    時間: 2011-7-3 11:11 PM

我都中意杨怡,不过个人比较中意平民化装束的杨怡,例如谈情跟 啊sir入边的。  估计今年真系好多,跟住的三国啊,同林峰欧阳震华嘅果套。
作者: winstonlove    時間: 2011-7-3 11:29 PM

本帖最後由 winstonlove 於 2011-7-3 11:37 PM 編輯 公仔箱論壇4 ^. q9 C  a) i
+ C9 P; F$ E1 e( Z' R1 S
楊怡既演技好細緻,佢演戲之餘亦會重視身體語言os.tvboxnow.com; e0 T6 K" K& u+ w% R2 Y
係呢個劇楊怡好能夠將女律師果種硬朗,果斷演澤出來,
% G. f: `& _$ O2 C: c$ O" Z# L% J前一集佢鬧女徒弟唐詠詩唔應該去接觸當事人果一part,# c% d( f$ R- ?' @( i8 O: @1 N
楊怡用支筆邊講邊大力放支筆,充份將果種現今女強人特性情緒用諸於身體語言上去表達出來tvb now,tvbnow,bttvb$ w6 [, _) y% w; ?2 h
楊怡能夠將女律師角色演繹得好淡定同進歩,同以前演技睇得出有進歩咗,佢係呢個社會,呢個圈,睇既事同人多咗,os.tvboxnow.com& h) q% z/ a8 E/ A# o% h
所演出來既角色手法就會成熟左
作者: hugofung    時間: 2011-7-4 11:57 PM

杨怡古装会比较好
作者: najibtunrubbish    時間: 2011-7-5 08:56 PM

作者: wong_826    時間: 2011-7-5 11:14 PM

冇人想係tvb做!公仔箱論壇! D! d* I9 T! j6 k
木偶鼻
作者: wetwet888    時間: 2011-7-6 02:47 AM

作者: ZLRS    時間: 2011-7-7 07:56 AM

要求杨怡的古装戏。。。
作者: dd276    時間: 2011-7-8 11:49 PM

thank you for sharing
作者: shuyao2002    時間: 2011-7-9 01:09 PM

u 31# winstonlove 我不赞同楼主的说法 TVB如果是这样来锻炼演员 那到不如多让一些20几的新人发挥更好 tvb now,tvbnow,bttvb1 F; H$ p! o! X0 p0 |. o, u- @$ K
反而是TVB因为现在看到杨怡上了位 就想把人家用到极尽 能拍一部算一部,大大地影响了整个演员的团队的质素tvb now,tvbnow,bttvb" m. @( \% V- |, R/ k
TVB这种行为是利益熏心 也同样的导致了演员的心冷
作者: bakapprince    時間: 2011-7-9 11:51 PM

好喜欢~!
作者: winstonlove    時間: 2011-7-10 12:00 AM

u 31# winstonlove  我不赞同楼主的说法 TVB如果是这样来锻炼演员 那到不如多让一些20几的新人发挥更好
2 @6 R8 e6 B) y公仔箱論壇反而是TVB因为现在看到杨怡上了位 就想把人家用到极尽 能拍一部算一部,大大地影响了整个演员的团队的质素1 h( D1 D# j& ]
TV ...
1 N: M6 W$ v2 `+ A/ V. Q& kos.tvboxnow.comshuyao2002 發表於 2011-7-9 01:09 PM
# k6 o; w3 {+ _& @  f; rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ i7 |$ @) U0 ?. P. B3 t9 h- Y
你是不赞同我,定還是楼主?!
7 V( Y5 F- I6 V5 W公仔箱論壇因為你的論点與我所說的,是不同看法啊!?
作者: wetwet999    時間: 2011-7-10 12:06 AM

楊怡的演技是可以,但是她的木偶鼻真是難看。
作者: kenglun    時間: 2011-7-10 09:38 PM

我讚成
作者: kokwah777    時間: 2011-7-11 12:42 PM

没办法,花旦都跑光了,逼着要顶上。
作者: summychan    時間: 2011-7-12 03:09 PM

she is gd..
作者: ivanmiko    時間: 2011-7-12 04:28 PM

這是TVB特色,捧一個藝員就會不斷將他的戲上演
作者: ttt_boy1    時間: 2011-7-12 04:53 PM

看太多了, 很不見再看她了....新人呀!!!
作者: wy_sze212    時間: 2011-7-13 01:02 AM

無辦法...TVB沒有花旦了...os.tvboxnow.com: I5 B- q+ C; ]
不是楊怡的問題...是TVB的問題~
, `" j, E+ i. L" R# D& C9 u* ~% C& B她不斷在進步...請大家看她的努力...
2 @7 S7 a- T4 t4 C不要太主觀...公仔箱論壇0 E8 ?% J2 m8 G. C# x
楊怡加油!
作者: 希索家    時間: 2011-7-15 03:12 PM

作者: lingpig87    時間: 2011-7-18 10:40 AM

作者: xiexienile    時間: 2011-7-18 12:27 PM

不好看,脸型不咋地,没啥好看的女演员了。
作者: yamede    時間: 2011-7-18 12:41 PM

当然了,看多了,必然会审美疲劳
作者: calvinb1638    時間: 2011-7-18 02:55 PM

ye.....i  gro
作者: yuhang82    時間: 2011-7-21 01:33 PM

不覺得~她又美又有演技^^
3 |- }7 w& f0 a1 G4 L2 ?os.tvboxnow.com而且角色都不同......希望她再接再勵,有更多的好劇推出^^
作者: lovestation888    時間: 2011-7-22 11:04 PM

作者: kccl    時間: 2011-7-23 12:35 AM

順眼過胡杏兒~~~
作者: unruledboy    時間: 2011-7-23 10:39 AM

她的美腿很索,完全可以做一姐
作者: winstonlove    時間: 2011-7-23 12:02 PM

4 p& o% `- B- k- I) X
, |0 J; W+ g! F( f/ iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
她的美腿很索,完全可以做一姐TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& Y/ \( R2 `* F+ w
unruledboy 發表於 2011-7-23 10:39 AM
. V, W0 |" O7 D4 H% L1 P9 |
( D- h3 m9 l  @  ytvb now,tvbnow,bttvb楊怡係戲中着起套suit真係好好睇,tvb now,tvbnow,bttvb/ x: D; F" T8 `$ D7 A
呢d suit,依家果d 經紀sales又着,係中環返工果d 文職又着,
: `, ?! @8 \6 l  E0 m+ I) w但係好少人會着得好睇,起瑪,條腿一定係唔可以粗,個人唔肥,夠高,先會好睇,
5 f$ E0 g5 d, Z4 jtvb now,tvbnow,bttvb楊怡係戲中行出泥幾有大將之風,開始有自已個格,呢d,佢以前係冇,
2 F6 {- v" o5 ]5 x' k$ ^8 Y以佢依家呢個look,就當佢唔係做緊藝人泥講,就算係做緊其他行業,都一定唔係二打六既職位,
% F! m  e, Z  M& U' O因為,佢行出泥個勢,成個似係話到事甘款,佢係講對白方面進步左好多,講說話談吐方面幾有說服力
作者: maziechan    時間: 2011-7-24 11:44 PM

Not bad....
作者: chrislee1985    時間: 2011-7-25 12:48 AM

永远支持怡仔,佢用咗好多嘅努力先有今日嘅成就噶~!
作者: wsndjlc    時間: 2011-7-26 05:13 PM

杨怡最近真的很多戏一下... 不过多数都是现代剧...没有古代剧叻....
作者: 北大门    時間: 2011-8-3 06:40 AM

我都觉得她做得好了很多。不过鼻是有点怪怪的。
作者: fcity    時間: 2011-8-3 04:22 PM

yes! I agree
作者: oengus    時間: 2011-8-3 06:02 PM

she is beatiful!
作者: 小濠濠    時間: 2011-8-3 09:34 PM

确实挺漂亮的
作者: 語于冰    時間: 2011-9-9 07:27 PM

喜歡她!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0