標題: [疑問]雷家拳唔教外姓人? [打印本頁]

作者: carbonjet    時間: 2011-4-5 04:11 AM     標題: [疑問]雷家拳唔教外姓人?

第20集遊三水想學雷家拳,但係雷剛就話唔外傳
/ z9 H3 n" P, w) c9 o咁點解雷剛仲可以收徒弟,開雷家武館?tvb now,tvbnow,bttvb4 P- W7 {: A/ Q1 y" c% D5 c
唔通淨係收人翻黎做爛仔,收坨地?咁距D徒弟個個識既功夫都唔係雷家拳?
% L$ S" u5 x! z+ ]1 x- ]  Ytvb now,tvbnow,bttvb! I4 ?7 v, l2 {8 m6 k! X
有無人知點解呢?究竟係bug定係另有原因?
作者: 匿名    時間: 2011-4-5 12:12 PM

第20集遊三水想學雷家拳,但係雷剛就話唔外傳5 h' h% I, b  E& c5 I6 j
咁點解雷剛仲可以收徒弟,開雷家武館?tvb now,tvbnow,bttvb8 r! ?9 ~6 t- y- H' N
唔通淨係收人翻黎做爛仔,收坨地?咁距D徒弟個個識既功夫都唔係雷家拳?
$ G# n5 l: q9 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! s8 T, _' [" K8 o有無人知點解呢?究竟係bug定係另有原因? ...
+ B3 D  o0 S2 r; ^9 X- Hcarbonjet 發表於 2011-4-5 04:11 AM
佢好似係話雷家拳ge精義之處唔外傳TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 P& X& U( o, e) ~- K/ U1 \  E
即係基本嘢外傳  勁嗰d唔傳TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) w. \3 i* G5 b

' z& B( X- i- ?8 G4 x6 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又或者開館教其他拳法
作者: ruudwai    時間: 2011-4-5 01:49 PM

最攪笑係佢話可以叫D弟子打雷家拳比市長睇
作者: caftv    時間: 2011-4-5 03:03 PM

哈哈。。儅你與上五想教的人就會話五外傳囖。。哈哈。。
作者: carbonjet    時間: 2011-4-5 08:31 PM

佢好似係話雷家拳ge精義之處唔外傳
1 g3 F5 V) Q& F/ |# jtvb now,tvbnow,bttvb即係基本嘢外傳  勁嗰d唔傳
) F" Z: q. e7 sos.tvboxnow.com5 h: Y* o, O0 ?3 m, c+ L( j
又或者開館教其他拳法os.tvboxnow.com1 t7 B' a4 k  ?7 U$ _
Anonymous 發表於 2011-4-5 12:12 PM
tvb now,tvbnow,bttvb1 `( P/ X' P1 c1 ?5 D! m
tvb now,tvbnow,bttvb3 ]. a2 ~0 s0 c( }
咁三水其實點都可以學翻兩下旁下身喇,宜家都係要靠D跟班  P! L4 y+ F9 D# n3 G' I
應該係bug位喇咁
作者: carbonjet    時間: 2011-4-5 08:32 PM

最攪笑係佢話可以叫D弟子打雷家拳比市長睇tvb now,tvbnow,bttvb- u; m! N9 H3 C5 c3 Y4 H' a
ruudwai 發表於 2011-4-5 01:49 PM
  w) Z1 x9 A/ w- B; N) q6 A  T+ P

6 C, x& p) m, B" V- ?4 h% f公仔箱論壇exactly ! 咪係囉os.tvboxnow.com1 e) e* r) J2 P, i
真係不知所謂
作者: carbonjet    時間: 2011-4-5 08:33 PM

哈哈。。儅你與上五想教的人就會話五外傳囖。。哈哈。。
" }5 \/ |- O  `: x, P+ dtvb now,tvbnow,bttvbcaftv 發表於 2011-4-5 03:03 PM
$ o2 q; V, f2 Z6 q0 @- z公仔箱論壇4 z3 g  X) c2 s# n& o: i% q; R
可能唔係套劇bug位,係雷剛自己既bug

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0