返回列表 回復 發帖

有冇好認識冷氣機既人可以推介下?

我屋企部冷氣機岩岩壞左, 所以要準備儲錢買過部新既
希望可以係今年夏天之前買到
有冇好認識冷氣機既人可以推介下, 買咩牌子好?
我用開日立, 覺得佢好普通
TOSHIBA囉, 好易用, 就算唔熟電器既人都可以好快上手
TOSHIBA囉, 好易用, 就算唔熟電器既人都可以好快上手
facial21 發表於 2017-4-13 05:53 PM
係, 我屋企都係用東芝, 老人家同埋細路都話好易用, 而且仲有個開關機保護程式, 唔怕細路玩電制搞壞部機
toshiba又真係幾好, 佢個電子面版可以隨時check到溫度
我個大仔係做泠氣工程的,所以我畧知多少牌子不方便公開介紹,貼士
1.最好用分体體機,一定比窗口機省電(同疋數計算)而且肯定較寧靜
2.一定要買"1"級能源標簽產品(2級用電量已經多很多)
我屋企個部都係壞壞地,諗住過兩日換左佢
大家有冇咩好推介呀?
我屋企用緊日本牌子,Pxxxsxxxc,(變頻型號)覺得非常好
toshiba又真係幾好, 佢個電子面版可以隨時check到溫度
gamely22 發表於 2017-4-13 05:58 PM
屋企都好似係用緊呢部
gamely22 發表於 2017-4-13 05:58 PM
如果有電子面版幾好喎
我屋企個部都係壞壞地,諗住過兩日換左佢
veryboy00 發表於 2017-4-13 06:01 PM
一齊換啦
屋企都好似係用緊呢部
chryykk10 發表於 2017-4-13 06:04 PM
出風位好唔好,同埋夠唔夠涼呀
係, 我屋企都係用東芝, 老人家同埋細路都話好易用, 而且仲有個開關機保護程式, 唔怕細路玩電制搞壞部機
kiyutt 發表於 2017-4-13 05:54 PM
之前個sales都係咁講,所以就買左呢部啦
出風位好唔好,同埋夠唔夠涼呀
劉美美 發表於 2017-4-13 06:10 PM
我覺得佢個出風位幾好同埋都好夠涼,買得過